Foto: Sasmung
Foto: Sasmung

Predstavljamo vam sistem naprav, ki vam bodo to jesen pomagale izboljšati produktivnost, razpoloženje in zdravje. Z Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4, Galaxy Buds2 Pro in Galaxy Watch5 bo doseganje zastavljenih poslovnih in zasebnih ciljev bistveno enostavnejše kot kdaj koli prej.

Galaxy Z Flip4 – zmogljiv in čudovit na pogled

Foto: Sasmung
Foto: Sasmung

Personalizacija naprav je postala ena najpomembnejših lastnosti v svetu IT naprav in pametni telefon Galaxy Z Flip4 je naredil ogromen korak naprej prav na tem področju. Gre za napravo, ki izstopa po strojni opremi in inovativnem mehanizmu za zlaganje, prinaša pa zelo praktičen in kompakten dizajn. Opremljen je s 17-centimeterskim glavnim zaslonom Dynamic AMOLED 2X, medtem ko zunanji pomožni zaslon meri 4,82 centimetra. Prav zaslon na pametnem telefonu Galaxy Z Flip4 omogoča nove možnosti interaktivnosti – od klicev, sporočil, snemanja, upravljanja osnovnih nastavitev naprave do popolne personalizacije tem, ozadij in pripomočkov. Ohišje naprave je opremljeno s sprednjo in zadnjo dvojno kamero, ki je opremljena tudi z revolucionarno funkcijo FlexCam za snemanje videov, selfijev ali drugih vsebin pod kotom med 75° in 115°. Prav tako ima Galaxy Z Flip4 ojačano baterijo 3.700 mAh s podporo za super hitro polnjenje, tako da lahko napravo napolnite do 50 odstotkov v samo 30 minutah, kar zagotavlja brezskrbno uporabo.

Galaxy Z Fold4 – prava zver, ki obvlada vse

Foto: Sasmung
Foto: Sasmung

Za uporabnike, ki imajo radi večje zaslone ali pametne telefone, s katerimi lahko nadomestijo tablico ali celo računalnik, je Galaxy Z Fold4 prava tehnološka poslastica. Naprava, znana tudi kot večopravilna zver, še naprej sledi zapuščini svojega predhodnika. To je zložljivi pametni telefon, ki ga poganja zmogljiv nabor čipov Snapdragon® 8+ Gen 1 z velikim 19,3-centimetrskim zaslonom Dynamic AMOLED 2X in frekvenco osveževanja 120 Hz, zaradi česar bo prikazana vsebina še bolj impresivna. Rezultat teh tehnoloških specifikacij je izboljšana funkcionalnost, produktivnost in odlične možnosti za večopravilnost. Vključuje tudi podporo za S Pen pisalo, znano funkcijo Multi Active Window z boljšimi gibi vlečenja in novo, preglednejšo opravilno vrstico, ki omogoča enostaven dostop do različnih uporabniških aplikacij. Kamere na Galaxy Z Fold4 so prav tako dobile nadgradnjo s širokokotnim objektivom s 50 MP, objektivom s 30-kratnim prostorskim zoomom in različnimi načini delovanja, kot so Capture View Mode, Dual Preview in Rear Cam Selfie. Izboljšana OIS in VDIS zgladita videe, medtem ko funkcija Super Night Solution omejuje šum. Za snemanje in fotografiranje pri šibkih svetlobnih pogojih pa je tu še funkcija Nightography, ki jo je podjetje Samsung prvič predstavilo pri Galaxy S22 seriji. Vse za osupljive posnetke pri šibki svetlobi.

Serija Galaxy Watch5 in Galaxy Buds2 Pro – napravi, ki izkušnjo naredita še popolnejšo

Foto: Sasmung
Foto: Sasmung

Čeprav sta pametna telefona Galaxy Z Flip4 in Galaxy Z Fold4 na prestolu novega ekosistema Samsung Galaxy, sta novost tudi serija pametnih ur Galaxy Watch5 in brezžične slušalke Galaxy Buds2 Pro. Z razvojem pametnih ur Galaxy Watch5 in Galaxy Watch5 Pro se je Samsung osredotočil na boljše razumevanje zdravstvenih potreb uporabnikov. Vsebujejo izboljšan senzor BioActive, ki s pomočjo enega samega čipa upravlja s tremi senzorji in tako meri optični srčni utrip, električni signal srca in analizo bioelektrične impedance. Poleg tega popestri vse fizične aktivnosti, pomaga vzdrževati kakovosten ritem spanja preko funkcije Sleep Scores in zagotavlja daljši čas uporabe naprave zaradi povečane baterije pri obeh modelih.

Po drugi strani pa slušalke Galaxy Buds2 Pro ponujajo najudobnejšo ergonomsko zasnovo doslej, ki preprečuje padanje iz ušesa. Za izjemno kakovost zvoka bo poskrbela funkcija Hi-Fi 24Bit Audio, ki bo uporabniško izkušnjo skupaj z Možnost aktivnega odpravljanja hrupa za odstranitev zunanjega hrupa še izoboljšala.

Več informacij o modelu Galaxy Z Flip4 je na voljo na povezavi: https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-z-flip4/, o modelu Galaxy Z Fold4 pa na https://www.samsung.com/si/smartphones/galaxy-z-fold4/.

Posebna ponudba in ugodnosti za nove lastnike zložljivih telefonov

Foto: Sasmung
Foto: Sasmung

Samsung je za vse ljubitelje pametnih naprav in tehnoloških inovacij med 12. septembrom in 16. oktobrom 2022 pripravil odlično ponudbo, ki je ne gre spregledati. Ob nakupu zložljivega pametnega telefona Galaxy Z Fold4 ali Galaxy Z Flip4 sedaj prejmete prav posebno darilo - novo pametno uro Galaxy Watch5! Ob nakupu kateregakoli modela telefona iz Samsung Galaxy S22 serije pa boste lahko postali tudi lastnik Galaxy Buds2 brezžičnih slušalk v grafitni barvi. Vse informacije o tej posebni ponudbi so na voljo na spletni strani podjetja.

Uporabnikom, ki so kupili Galaxy Z Fold4 ali Z Flip4, je na voljo tudi šestmesečna brezplačna preizkusna različica OneDrive s 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku. Novim lastnikom telefonov četrte generacije zložljivih telefonov pa je ob registraciji na voljo tudi promocija s štirimesečnim brezplačnim preizkusom naročnine YouTube Premium. Več informacij o ponudbah najdete na spletni strani podjetja.

Foto: Sasmung
Foto: Sasmung