Z vrhunsko opremo do rezultatov

Ko pogovor nanese na osnovno opremo smučarjev, najprej pomislimo na smuči, pancerje, ekipne drese ali ustrezna smučarska očala. Vendar napredne smuči in ustrezna smučarska očala še ne naredijo rezultata. Smučarji morajo biti tudi psihično in telesno vrhunsko pripravljeni. Glavna oprema je torej tista, ki prihaja od znotraj. Motivacija, ambicija, in trdna volja, ki se je oblikovala vse življenje. Tista, ki jim omogoča izpeljati kakovostne kondicijske priprave in obveznosti polno pripravljalno obdobje na različnih koncih sveta. Dobra priprava in ustrezna preventiva sta namreč ključ do uspeha.

Najbližji podporniki - mame

Telo se na takšne izzive pripravlja že od malih nog. Starši so tisti, ki negujejo potencial naših smučarjev, jih spodbujajo ob poškodbah in življenjskih izzivih, ter poskrbijo, da imajo vse, kar potrebujejo. Z močno podporo najbližjih, se strinjajo Ilka, Žan in Meta, lahko premostijo vse ovire. Mame so pogosto tiste, h katerim se zatečejo po nasvet. Meta Hrovat pravi: »Kadar potrebujem konkreten, pameten nasvet, vedno vprašam mami. Starša sta naju obe s sestro zelo spodbujala. Nikoli pa silila. Vedno sva smučali zato, ker nama je bilo fino.« Njena mama Darja, ki pravi, da je eden izmed prelomnih trenutkov njene hčere Mete ravno naslov mladinske svetovne prvakinje v slalomu, ki ga je leta 2018 dosegla v Davosu, poudarja: »Verjeti je potrebno v njihove sanje. Brezkompromisno jih je potrebno podpreti in stati za njimi. Biti steber, za katerega ve, da vedno je nekje. Mame moramo verjeti v svoje otroke.«

Brezkompromisna podpora

Celotna ekipa, ki je zbrana okoli alpske smučarske reprezentance tako smučarskim asom zagotavlja le najboljše. Imunski sistem, ki uspe zdržati tempo svetovnega pokala v alpskem smučanju, je plod skrbno načrtovane priprave. Priprave, za katero skrbijo tudi v Medexu. Tako je skozi celotno zimsko sezono v formi vsa družina. Z vsem srcem in znanjem podpirajmo našo alpsko smučarsko reprezentanco in ponosno utrjujmo družinske vezi.

Naj vas na poti do zmage nič ne ustavi!

Včasih pa telo kljub vsem pripravam podleže zunanjim vplivom. Da si telo lahko hitro opomore je tu Cold&Flu, napitek za hitro pomoč imunskemu sistemu, ko se vas nekaj loteva. Vsebuje naravne izvlečke podprte s kliničnimi raziskavami, dodane vitamine in minerale. Napitek je brez konzervansov in umetnih arom, a z odličnim okusom črnega ribeza. Vas zanima, kako učinkuje?

  • Vitamini A, B6, B12, C, D, folat in cink imajo vlogo pridelovanju imunskega sistema.
  • Ameriški slamnik prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema in dihal.
  • Riboflavin, vitamini B6, B12, C, folat in magnezij prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
  • Cink in magnezij imata vlogo pri sintezi beljakovin.
  • Vsebuje tudi beta-glukane, ararabinogalaktane in propolis.

Cold&Flu je stalen sopotnik zimske smučarske karavane. Napitek so smučarji testirali tik pred odhodom na priprave v Ushuaio. »A niso rekli, da takšne stvari po navadi nimajo tako dobrega okusa?« se je začudil Žan Kranjec. Preizkusite ga tudi vi - vrhunsko formulo z odličnim okusom za nepremagljive zavoje med zimskimi izzivi! Na voljo tudi v pakiranju za vso družino.