Z izjemno zmožnostjo združevanja dela in zabave je vsekakor prava izbira za sodobne uporabnike, ki iščejo vse v eni napravi, z vzdržljivo baterijo pa edinstveni izkušnji kar ni konca.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Potopite se v neskončni svet mobilnega igranja iger

V svetu produktivnosti in večopravilnosti pametni telefon Samsung Galaxy Z Fold5 izstopa kot vodilni, ki presega vsa pričakovanja, saj njegov prostoren zaslon omogoča hkratni zagon več aplikacij, do 12 jih lahko odprete, in odprtje do treh oken na zaslonu hkrati ter resnično enostavno upravljanje z njimi. Z dodatkom orodij, kot je opravilna vrstica, postane preklapljanje med aplikacijami neverjetno hitra in intuitivna izkušnja, S Pen pisalo pa še dodatno izboljša produktivnost in omogoča natančen odziv tudi med igranjem iger.

Izkušnja, ki ji ni para

Ob vstopu v svet mobilnih iger se Galaxy Z Fold5 spremeni v vašega zvestega sopotnika in večnega zaveznika. Njegov 19,3-centimetrski (7,6-palčni) zaslon zagotavlja široko vidno polje in žive barve, ki ponudijo popolnoma novo izkušnjo igranja in doživetja mobilnih iger.

Med igranjem igre Modern Combat 5 boste opazili, da bolje vidite sovražnika, ki se skriva v ozadju, preprosto zato, ker je zaslon večji. Če igrate igro Age Of Origins, pa imate veliko boljši pregled nad svetovnim zemljevidom kot na običajnem pametnem telefonu.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Nadgrajena strojna in programska oprema mobilne platforme Snapdragon® 8 Gen 2 ter umetna inteligenca zagotavljajo nemoteno igranje in dinamične igralne zmogljivosti. Napreden hladilni sistem ohranja napravo optimalno ohlajeno tudi med najzahtevnejšimi igrami, s čimer zagotavlja gladko in dolgotrajno igralno izkušnjo.

Ena od odličnih funkcij telefona Galaxy Z Fold5 je tudi Game Booster, ki združuje dodatna orodja za igre, na primer snemanje zaslona, če se želite pred prijatelji pohvaliti, kako ste premagali sovražnika. Ta funkcija omogoča tudi igranje, ko je naprava neposredno priključena na polnilnik. S to možnostjo se napaja neposredno iz vtičnice, pri čemer se baterija zaobide, kar zmanjšuje nepotrebno segrevanje naprave.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Podvojeno zadovoljstvo in neomejena prilagodljivost

Galaxy Z Fold5 je biser tehnologije, saj zagotavlja dvojno zadovoljstvo in neverjetno prilagodljivost, zato vam s seboj ni treba več nositi velikih naprav. Ta telefon vam resnično omogoča vse na enem mestu, da dosegate produktivnost pri delu in odpira vrata neskončnim igralnim dogodivščinam.

Vsak trenutek s tem pametnim telefonom vas popelje na višjo raven in vam daje možnost, da se izgubite v svetu iger, kjerkoli se nahajate, na izletu, doma ali na kratkem odmoru. Njegova zmožnost, da s svetlobno hitrostjo preide iz resnega poslovnega orodja v vrhunsko igralno napravo, je prava revolucija, ki označuje novo dobo pametnih telefonov in postavlja novi standard.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Zdaj je pravi čas, da se opremite s tem tehnološko dovršenim telefonom

V posebni jesenski promociji sedaj lahko kupci ob nakupu pametnega telefona iz Galaxy S23 serije ali Galaxy Z Fold5 ali Galaxy Z Flip5 prejmejo brezplačno telefon Galaxy S21 FE. Akcija traja od 12. oktobra do 12. novembra 2023 ali do porabe zalog daril. Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Odlična ponudba!

Ob nakupu in aktivaciji Galaxy Z Fold5 in Galaxy Z Flip5 lahko sedaj izkoristite edinstveno priložnost - štirimesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium in dostopajte do ekskluzivnih vsebin na YouTube-u ter v videih uživajte brez oglasov.

Tu pa je še ena odlična ponudba. S storitvijo OneDrive prejmite kar 6 mesecev brezplačnega dostopa do 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku s paketom Microsoft 365 Basic OneDrive. To je odlična priložnost, da svoje datoteke, fotografije in dokumente varno hranite v oblaku ter jih imate vedno pri roki, kjerkoli in kadarkoli.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija