Nikar ne skrbite, saj smo za vas opravili raziskavo po vsej Sloveniji! Pripravili smo seznam restavracij in lokalov, ki vam bodo polepšali vsak trenutek!

Ali si želite v prijetnem vzdušju poklepetati s prijatelji, popiti okusno kavico in se posladkati? Ali pa načrtujete posebno praznovanje, kot je poroka, obletnica ali rojstnodnevna zabava? Izberite raje kvalitetne gostilne in uživajte v vrhunski ponudbi!

Se odpravljate na izlet po naši prelepi domovini? Ne skrbite glede postanka za okrepčilo, saj smo tudi za to poskrbeli! Odkrijte čudovite gostilne, kjer se boste razvajali s kulinaričnimi dobrotami, preden nadaljujete pot!

In ko vam zmanjka časa za pripravo hrane, se obrnite na dostavo ali rezervirajte mizo! Za več informacij, berite dalje.

Ne izgubljajte denarja za povprečno hrano in slab ambient. Za vas smo izbrali najboljše gostilne, kjer boste ob dobri hrani in prijateljih ustvarili nepozabne trenutke! Ne odlašajte, pokličite jih še danes na objavljene telefonske številke. Hvala za zaupanje, dober tek in prijetno druženje!


GASTRON d.o.o. GOSTILNA MARTIN

Partizanska cesta 49

1420 TRBOVLJE

Tel.: 03 563 26 10

Gsm: 041 359 888

e-mail: gostilna.martin@siol.net

Gostilna Martin je edinstvena lokacija, kjer človek navduši svoje brbončice. Nahaja se v Trbovljah, kjer ponujajo pestro ponudbo jedi. Na tej lokaciji ne samo strežejo, ampak ponujajo tudi catering po vsej Sloveniji. Gostinski obrat je bil ustanovljen leta 1991 s strastjo in zagnanostjo staršev, zdaj pa družinsko poslovanje nadaljuje sin. Skozi leta so razširili in nadgradili svojo ponudbo, ki se ponaša z izvrstnimi jedmi. Poleg a la carte možnosti vključujejo tudi bogato izbiro mesnih in ribjih specialitet. Posebej izstopajoča pa so družinska kosila, ki so na voljo ob sobotah in nedeljah. In seveda, ne smemo pozabiti na njihove čudovite sladice, med katerimi najdemo pravi tiramisu, slastno strnjenko ter sočno vaniljevo torto.

Vas zanima obisk? Od četrtka do nedelje so vrata odprta za vas, medtem ko so preostali dnevi rezervirani za posebne dogodke in zaključene družbe ob predhodnem dogovoru. Prostori lahko sprejmejo do 70 gostov, kar pomeni, da so primerni tudi za večje skupine. Če se odločite za prenočitev, so vam sobe na voljo vse dni v letu.

Kaj pa nedeljsko kosilo? Tu imate možnost izbire med naročanjem po svojem okusu ali pa se prepustite njihovemu legendarnemu samopostrežnemu nedeljskemu kosilu. Pestra izbira jedi, pripravljenih iz svežih in kakovostnih sestavin, vas bo nedvomno očarala. Poleg odlične hrane pa vas bo navdušila tudi prijaznost in ustrežljivost osebja. Prepričani so, da boste po obisku zaželeli še več in se hitro vrnili nazaj.

Vabljeni, da doživite široko ponudbo, sveže pripravljeno hrano in gostoljubnost tega izvrstnega gostinskega obrata.


VINA DULAR

Dular Bogdan s.p.

Kostanjek 20

8272 ZDOLE

tel.: 07 477 86 95

gsm: 041 606 728

e-mail: info@dular.si

dular.infovgmail.com

Sonce neba boža nežno vinograde Vina Dular, domačega podjetja Dular Bogdan s.p., ki domuje v slikoviti vasici Kostanjek 20, obkroženi z idilično pokrajino Zdole. Tu se odvija prava zgodba ljubezni do vinogradništva, ki ima globok koren v ekološki pridelavi.

Vina Dular so postala prava senzacija, in ni čudno! Njihova zaveza ekološkemu pridelovanju vin je brezmejna, kar očara ljubitelje vina po vsem svetu. Vsako leto jih čaka nov izziv, saj se trudijo izboljševati svoje delo. Od izbire vrste vina, lega vinograda, do vrste trt, vse je skrbno premišljeno. In kaj je še bolj pomembno, izbirajo tudi prave vrste kupcev, ki cenijo in uživajo njihove vrhunske izdelke.

Obsežni vinogradi, ki se razprostirajo na 7 hektarjih, ponosno nosijo 8 vrst vina, pet belih in tri rdeča. In kar je še bolj navdušujoče je to, da vsa pridelava poteka na način, ki spoštuje naravo in človeka. Njihov moto se glasi: "Iz zemlje v trto, iz trte v grozdje, iz grozdja v vino."

Toda zgodba Vina Dular ni zgolj o vinogradništvu, temveč tudi o družinski dediščini. Začela sta jo starša sedanjega lastnika, ki sta iz majhnega bifeja vzpostavila znano in priljubljeno gostilno. Njuno bogato znanje in izkušnje sta prenesla na mlajšo generacijo, ki z enako strastjo in ponosom nadaljuje tradicijo.

In katere vrhunske stvaritve prihajajo iz njihove kleti? Med njimi izstopajo:

  1. MODRA FRANKINJA - Za pravo eksplozijo okusov
  2. SAUVIGNON - Eleganca in osvežujoča notranjost
  3. ROSE - Nežna barva, polna strastnih okusov
  4. RUMENI MUŠKAT - Sladko popotovanje za vaše brbončice
  5. PENINE ANA - Mehurčki, ki slavijo posebne trenutke
  6. CUVEE SELECTION - Edinstvena kombinacija, ki osvoji vaše srce
  7. LAŠKI RIZLING - Tradicija s pridihom sodobnosti
  8. CHARDONNAY - Izjemno eleganten in razkošen

Njihov glavni cilj je pridelati vrhunsko grozdje in ga varno spraviti v klet. In rezultati so očitni, poln okus njihovega vina ter ponos na ekološko pridelavo. To jim uspeva zahvaljujoč izjemnemu kadru, najsodobnejši strojni opremi, vrhunskim surovinam in odlični zemlji, na kateri rastejo trte.

Vina Dular vas vabijo na nepozabno vinsko izkušnjo, kjer boste čutili srčnost in ljubezen do vinogradništva v vsakem požirku. Njihovo zgodbo priporočamo vsem, ki si želijo razvajati svoje brbončice in biti del ekološkega ter kakovostnega vinogradništva.

VINA DULAR - Kjer se ljubezen do vinogradništva pretaka v vrhunska vina!


GOSTILNA pri OLGI

Darja Kuštrin s.p.

Vitovlje 73 a

5261 ŠEMPAS

Tel.: 05 308 87 79

e-mail: franko.kustrin@siol.net

V idilični vasici Vitovlje se nahaja čarobna Gostilna pri Olgi. Videli jo boste ob regionalni cesti med Novo Gorico in Ajdovščino. S ponosom negujejo dolgoletno tradicijo gostinskega poslovanja in navdušujejo številne zadovoljne goste z izjemno pestro in vrhunsko ponudbo.

Njihovi notranji prostori sprejmejo do 80 oseb, medtem ko pokriti letni vrt ponuja dodaten prostor za še 50 obiskovalcev. Ti čudoviti prostori so idealni za različna slavja, kot so krsti, obhajila, birme, obletnice, rojstni dnevi, poroke in mnogi drugi posebni trenutki.

Vaše brbončice bodo razvajali z izvrstnimi hladnimi in toplimi predjedmi, domačimi njoki, sočnimi narezki, božanskim tatarskim biftekom, izbranimi ribjimi specialitetami ter osvežujočimi solatami. Vsa njihova hrana je pripravljena iz svežih, naravnih sestavin brez umetnih dodatkov, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in pristen okus.

Za sladkosnedneže pa imajo v ponudbi prave domače klasike, med katerimi izstopa dišeč jabolčni štrudelj. Vsaka sladica je pripravljena z ljubeznijo in skrbnostjo, saj verjamejo, da se okusi najbolj razvijejo, ko kuhate s srcem.

Da bi se sami prepričali o njihovi vrhunski kulinarični izkušnji, vas vabimo, da jih čim prej obiščete. Obljubljamo, da se boste od tam odpravili zadovoljni, polni prijetnih spominov in razvajanih brbončic.


RESTAVRACIJA DAGARA

Miroslav Banovšek s.p.

Stegne 13 c

1000 LJUBLJANA

Gsm: 040 203 621

e-mail: dado@dagara.si

Leta 2020, v času, ko je pandemija COVID-19 pretresla naša življenja, je gospod Miroslav, grafični oblikovalec, doživel spremembo. Kot mnogi drugi, se je soočil z izzivi, ki so prizadeli njegovo področje dela. Vendar pa je ob tem njegova partnerka Lejla imela poslovni prostor, skupaj pa veliko vneme ter strasti, zato sta se odločila za preizkus v gostinstvu.

Sredi Ljubljane sta tako odprla svojo restavracijo. Njun cilj je bil pričarati nepozabne in avtentične okuse Balkana, kar jima je izvrstno uspelo. Restavracija je lično urejena, s prijetnimi notranjimi in zunanjimi mizami, ki ustvarjajo čarobno vzdušje. Obiskovalcem ponuja občutek domačnosti, celo občutek doma. Z izjemnim kuharskim talentom in občutkom za okus, tri leta skrbita za zadovoljstvo svojih gostov in potešitev lakote.

V svoji ponudbi se strogo držita jedi iz domačih in kakovostnih sestavin. Poleg izjemnih sarajevskih čevapčičev, piščančjih trakcev z žara ter okusnega domačega prebranca in begove čorbe, ponujata tudi edinstveno specialiteto, sogan dolmo (polnjene čebulice), polnjene paprike pečene v pečici, domače pite (zeljanica, sirnica in mešani burek), ki jih ne boste našli nikjer drugje.

Zavedata se, da kakovostna, okusna in vizualno privlačna hrana zahteva čas in ljubezen do kuhanja. Zato se vsakodnevno trudita in si prizadevata doseči izjemne rezultate. Verjameta, da je uspeh dosegljiv le s trdim delom, predanostjo ter vero v to, kar počneta. S ponosom hodita po tej poti, saj se zavedata, da je to ključ do uspeha.

Gostilna vam zagotavlja, da boste navdušeni in z veseljem priporočili njihovo izjemno kulinarično izkušnjo tudi drugim.


GOSTIŠČE KARAVLA 297

DAMO, Damjan Štefe s.p.

Bistrica 35

4290 Tržič

Gsm: 041 467 459 e-mail: damjan@stefe.si

Gostilna Karavla 297, ki je svoja vrata odprla že leta 1997, je pred 14 leti pristala v rokah trenutnih najemnikov. Ob prevzemu so se najprej posvetili obnovi lokala ter obogatitvi ponudbe. Danes je ta gostilna znana po izjemnih divjačinskih jedeh, sočni jagnjetini, pečenih postrveh, okusni tržaški bržoli in drugih izvrstnih jedeh na žlico. Seveda pa v svoji pestri ponudbi nudijo tudi različne jedi po naročilu, prilagojene željam gostov.

Notranjost restavracije ponuja prijeten prostor za zaključene družbe, kjer lahko sprejmejo do 30 oseb. Poleg tega je na voljo tudi čudovita brunarica s prostorom za 50 obiskovalcev, zunaj pa imajo dodaten prostor za še 100 gostov.

Gospod Damjan je že vse življenje zapisan gostinstvu. Z gostinstvom se je ukvarjala že njegova stara mama, ki je imela svojo lastno gostilno. V določenem trenutku se je odločil, da gre na svoje in že več kot desetletje zvesto sledi svoji poti. Njegov pristop se opira na lokalne in vedno sveže sestavine, pri čemer se izogiba zamrznjenim živilom ter pripravkom. V Karavli 297, lahko uživate tudi v okusni jelenovi salami in drugih domačih lokalnih dobrotah.


GOSTILNA PEČNIK

Anton Simonišek s.p.

Gunte 8a

8270 KRŠKO

Tel.: 07 497 15 62

Gsm: 041 791 437

e-mail: gostilna.pecnik@siol.net

Družinsko podjetje, ki je začelo delovati že leta 1996, se lahko pohvali s svojo gostilno in kmetijo. Na kmetiji pridelujejo različno zelenjavo ter domače meso, predvsem okusno svinjino, vedno pa so ponosni na vino pridelano v lastnem vinogradu. Njihovi izdelki so večinoma prodani v družinski gostilni.

Vsak dan v svojem lokalu ponujajo dve ali tri vrste malic ter kosila, poleg tega pa imajo tudi obsežen a la carte jedilnik. Vse jedi so vedno pripravljene iz svežih sestavin. Poleg tega slovijo tudi po dnevnih specialitetah kuhinje, kjer je potrebno izpostaviti pečenega jagenjčka ter odojka, ki vas pričakata vsak petek in soboto. Te jedi so pravi posladek za brbončice. Ob predhodni najavi so pripravljeni sprejeti tudi večje zaključene skupine. Nedavno so v svojo ponudbo vključili še prodajo ribiških kart za ribolov na reki Savi.

Lastnik gostilne, z navdušenjem poudarja, da je biti natakar lep poklic, vendar zahteva posebno žilico in predvsem ljubezen do dela z ljudmi. Pri njih boste vedno deležni prijaznosti, okusne hrane in pozorne postrežbe. Delovni čas gostilne je med 7.00 in 20.00 uro, razen ob ponedeljkih (med 7.00 in 15.00) ter nedeljah in praznikih (zaprto). Obiskovalci bodo lahko uživali v skrbno pripravljenih jedeh, ki bodo odlično zadovoljile njihove lačne želodčke. Poleg tega pa ne gre zanemariti tudi prijetnega ambienta, ki bo še dodatno prispeval k vašemu užitku.

Toplo priporočamo, da jih čim prej obiščete in se prepustite razvajanju z odlično hrano, gostoljubjem ter prijetnim vzdušjem, ki ga nudijo.


BAR pri PAVLIČU

Andrej Kobe s.p.

Vinica 60

8344 VINICA

Gsm: 031 220 900

e-mail: pri.pavlicu@gmail.com

Že v mladosti je gospod Andrej sanjal o tem, da bi imel svojo gostilno. Trdno je verjel, da če imaš voljo, se najde tudi pot, in leta 2008 se mu je končno uresničila ta želja. Od takrat naprej uspešno vodi svojo gostilno, ki je postala priljubljena destinacija za gurmane.

Njihova glavna specialiteta so pizze, tako da ponujajo kar 50 različnih okusov le teh. Vsaka pizza je skrbno pripravljena in bogato obložena, zagotavljajo popoln užitek za okusne brbončice. Poleg tega v njihovi ponudbi najdete tudi izvrstne solatne krožnike, ki so osvežujoča in zdrava izbira. Če pa gostje želijo nekaj posebnega, imajo na voljo pripravo pečenega jagenjčka ali odojka po naročilu. Ti so pripravljeni v krušni peči, kjer se pečejo tudi sočne pečenke. Kot spremljava k njihovi odlični hrani se odlično poda kakovostno belokranjsko vino.

Poleg vrhunske kulinarike pa gostilna ponuja tudi udobna prenočišča za goste, ki želijo ostati dlje časa. Sobe so prijetne in udobne, morda bi jim celo prišla prav kakšna dodatna sobarica, ki bi skrbela za njihovo udobje.

Gostilna močno poudarja pomen dobrih in kakovostnih sestavin, saj vedo, da je le s tem mogoče ustvariti resnično okusne jedi. Njihove pizze so vedno obilno obložene, saj se zavedajo, da vsak ugriz mora biti prava poslastica.

Prijazno osebje je vedno na voljo, pripravljeno prisluhniti gostom in jim svetovati pri izbiri. S kombinacijo prijaznosti, odlične hrane in pozornosti do podrobnosti ustvarjajo recept za uspeh. Vsak, ki jih enkrat obišče, se rad vrača k njim, in prepričani smo, da bo tako tudi z vami.

Vabljeni, da doživite njihov gostoljuben ambient, okusite izvrstne jedi in se prepustite popolnemu razvajanju. Gostilna Andrej vas bo navdušila in postala vaša stalna destinacija za gastronomsko razvajanje.


TIK TAK PIZZERIJA

DIB d.o.o. TRBOVLJE

Dobovec 24 b,

1423 DOBOVEC

Poslovna enota pizzerija TIK TAK Zagorje

Cesta zmage 35b

1410 ZAGORJE OB SAVI

Tel.: 03 566 41 15

e-pošta: pizzeriatiktak@gmail.com

Če se boste kdaj znašli v zasavskih revirjih, vam toplo priporočamo, da obiščete Pizzerijo TIK TAK. Ta čudovit lokal vam bo razvajal brbončice s svojimi okusnimi pizzami, za katere daleč naokoli pravijo, da so najboljše v regiji. Poleg že številnih različic pizz pa so nedavno v svojo ponudbo vključili tudi posebno zagorsko pizzo.

Pizzerija TIK TAK ima bogato tradicijo, ki jo že druga generacija z zanosom nadaljuje. Poleg vrhunskih pic pa boste pri njih lahko uživali tudi v klasičnih sladicah, med katerimi izstopajo ledene kave, osvežujoče sadne kupe in banana split. Še posebej v toplejših mesecih vas bodo te sladice prijetno ohladile in osvežile.

Za izjemno kakovost in okus njihove ponudbe skrbijo izkušene kuharice, ki skrbno izbirajo le najboljše sestavine. Vsak grižljaj je prava paša za brbončice, saj se trudijo ustvariti vrhunsko kulinarično doživetje. Pizzerijo TIK TAK lahko obiščete vsak dan od ponedeljka do sobote, med 7:00 in 21:00 uro. Ob nedeljah in praznikih zaprto.

Ta prijeten lokal, ki se nahaja v središču Zagorja, vas bo navdušil s svojim krasnim ambientom, obdanim z vodnimi fontanami. Ob izvrstni hrani in prijazni postrežbi se boste zagotovo dobro počutili in se z veseljem še večkrat vračali. Da bi se sami prepričali, vam svetujemo, da jih pokličete in čim prej obiščete. Ne bo vam žal!


GOSTILNA NA BURJI, d.o.o.

Nova vas nad Dragonjo 57

6333 Sečovlje

Tel: 05 6726042

e-pošta: naburji@gmail.com

Lastnika sta svojo gostinsko pot začela z majhno okrepčevalnico, a strast do kulinarike ju je kmalu pognala v iskanje novega izziva. Ko sta postala ponosna lastnika te čudovite hiše, se je rodila gostilna, ki danes slovi daleč naokrog.

Gostilna Na Burji je sinonim za vrhunsko pripravljene ribe. Zvestim gostom pa ponujajo tudi okusne jedi po receptih mame in babice. Da bi zagotovili najboljše, imajo vedno na voljo sveže pridelke, saj se sin strastno ukvarja s kmetijstvom. Njihov meni je pravo kulinarično presenečenje, saj temelji na sezonskih dobrotah, ki vas bodo navdušile v vsakem letnem času. Posebno mesto pa zavzamejo njihove božanske sladice, saj je hči vrhunska slaščičarka, ki vas bo popeljala v nebesa okusov. Posebej moramo omeniti njihov legendarni jabolčni zavitek, ki vas bo osvojil s pristnim domačim okusom.

Poleti gostilna Na Burji odpre svoja vrata v večernih urah, ko se vročina nekoliko poleže. V mirnem in prijetnem okolju, obdana z naravo, boste lahko v miru in počasi uživali ob svojem obroku ter se popolnoma sprostili. A pazite, predhodna najava je potrebna, saj želijo poskrbeti za vas na najboljši možen način.

Njihova prava formula za uspeh pa se skriva v ljubezni do dela, ki ga opravljajo. Vse, kar pripravijo, je skrbno in z ljubeznijo pripravljeno, kar se čuti že ob prvem grižljaju. Osebje vas bo toplo sprejelo, vas prijazno vodilo skozi meni ter vam svetovalo pri izbiri najbolših kombinacij. Gostje se radi vračajo, saj je vsak obisk gostilne Na Burji pravo kulinarično razvajanje. In verjamemo, da bo tako tudi z vami. Ne pozabite se najaviti, da bo vaša izkušnja še bolj popolna, saj si zaslužite najboljše.


GOSTILNA ČRNI RIBIČ

Erik Dragarič s.p.

FRANKOVCI 2A

2270 ORMOŽ

tel.: 02 740 23 74

e-pošta: info@crni-ribic.com

Dobrodošli v gostilni Črni Ribič, ustanovljeni leta 1998 s strastjo staršev današnjega lastnika, Erika Dragariča. Erik je pred dvema letoma prevzel gostilno in jo oživil s svojim edinstvenim pristopom. Njegova zgodba je neločljivo povezana z gostinstvom, saj je odraščal ob kulinaričnih mojstrovinah svoje družine.

Njihova gostilna je ponosna na širok izbor rib, tako sladkovodnih kot morskih, ki jih pripravljajo na vrhunski način, da razvajajo vaše brbončice. A to ni vse, kar ponujamo! Jedilnik vključuje tudi okusne mesne jedi iz podpeke, pristne pizze iz krušne peči in sočnega jagenjčka. Za sladkosnede pa imaJo bogato izbiro domačih sladic, kot so ajdova pogača, kvasenica in različni zavitki.

V gostilni Črni Ribič ne ustvarjajo le okusnih jedi, temveč tudi nepozabne dogodke. Njihovi cateringi za zaključene družbe sprejmejo do sto oseb hkrati, kjer boste v prijetnem okolju uživali v kulinaričnih užitkih.

Kakovost jedi se začne z izborom najboljših sestavin. S skrbnostjo izbirajo poreklo, svežino in kvaliteto vsakega elementa jedi. Z veščimi kuharskimi rokami te sestavine spreminjajo v prave kulinarične umetnine, ki osvajajo še tako zahtevne gurmane.

Pri njih se vsi zaposleni podpirajo in sodelujejo, saj verjamejo, da je dobro delovno okolje ključ do uspeha. Za dosego vrhunskih rezultatov je potrebna predanost in trdo delo, a prav to jih navdihuje, da vsak dan postanejo še boljši.

Navdušenje njihovih gostov je največje priznanje. Pohvale, ki jih prejemajo, jih še dodatno motivirajo in spodbujajo k stalnim izboljšavam. Z veseljem vabijo vse, da jih obiščete in doživite pravo gostoljubnost, odlično hrano ter vrhunsko postrežbo. Za rezervacijo nas pokličite na tel.: 02 740 23 74 ali pišite na e-pošto: info@crni-ribic.com.

Pri gostilni Črni Ribič so prepričani, da bodo tudi vas navdušili s svojo prijaznostjo, edinstvenimi okusi in izjemno izkušnjo. Pridite in se prepričajte sami!

GOSTILNA ČRNI RIBIČ - Kjer se srečajo okusi ribiške umetnosti!


GOSTILNA FRANCL, restavracija

Sebastjan Grobelšek s.p.

ZAGRAD 77

3000 CELJE

tel.: 0820 059 69

gsm: 041 406 261

e-pošta: info@gostilnafrancl.si

Pred več kot sto leti se je rodila preprosta, domača gostilna, ki je danes zasijala v podobi prijetne restavracije. Sebastjan Grobelšek, današnji lastnik, je ohranil prvotno domačnost, hkrati pa jo prenovil v sodoben kulinarični raj. To je zgodba Družine Zaveršek, ki se je prepletala iz roda v rod, sedaj pa to odlično zgodbo nadaljuje druga ekipa, katera odlično opravlja svoj posel. Tukaj čutimo toplino, domačnost in prijaznost, ki jih zaposleni na sodoben način prelivajo v vsako kulinarično doživetje. Cela ekipa spoštljivo neguje več kot stoletno dediščino, ki je zdaj okrašena s prestižnim priznanjem Michelinovega krožnika.

Gostilna Francl ponosno stoji pod celjskim gradom, ki vabi goste, da se v toplih dneh sprostijo na vrtu v objemu mogočnih lip. Toda ne samo lipe, tudi vonj in okus vrhunske hrane privlači goste v ta očarljiv ambient. Tu lahko uživate v telečji krači, hrustljavo ocvrti kokoši, sočnih biftkih, divjačinskih dobrotah in še mnogih drugih domačih specialitetah. Sladkosnedi bodo navdušeni nad izvrstnim domačim štrudljem, omamno gratiniranimi štruklji, sezonsko limonino pito in bogatimi domačimi tortami.

Prenesti in nadgraditi tradicijo ni bilo lahko, a ekipa gostilne Francl je s trudom, vztrajnostjo in strastjo napisala nadaljevanje te čudovite zgodbe. Njihovo poslanstvo je zagotoviti vrhunsko kakovost, saj si prizadevajo osrečiti svoje goste in se še bolj uveljaviti.

Ko vas pot zanese v Celje ali njegovo bližino, ne zamudite priložnosti obiska gostilne Francl. Le streljaj od centra mesta se nahaja ta skriti biser, ki vam bo s svojo ponudbo, očarljivim ambientom in prijazno postrežbo zagotovo segel v srce. Da bi si zagotovili svojo mizo, jih enostavno pokličite. Verjemite, ko enkrat okusite njihove jedi, se boste želeli vedno znova vračati, saj vas bodo s svojo edinstveno ponudbo navdušili in osvojili vaše srce.

GOSTILNA FRANCL - Središče kulinarične dedščine!


GOSTILNA RUPA

Suzana Pangerc Kosar s.p.

Srednja vas v Bohinju 87

4267 SREDNJA VAS V BOHINJU

gsm: 051 661 388

e-pošta: gostilna.rupa@gmail.com

Če želite prijetno preživeti popoldne, je ta domača gostilna, na destinaciji Bohinj, odlična ideja. Vabljeni v očarljivo domačo gostilno Rupa. Tu boste našli pravi raj za zaključek izleta s slastnim obedom, obdan z edinstvenim bohinjskim vzdušjem.

Njihova ponudba vas bo navdušila, saj vam postrežejo pester meni z domačimi, slovenskimi jedmi, pripravljenimi po naročilu. Kuhar s srcem in dušo ustvarja mesne, ribje, vegetarijanske in veganske dobrote. Vse pripravljajo sproti, posebno pozornost pa namenjamo uporabi sezonskega sadja in zelenjave. Razvajali vas bodo s svežimi postrvmi, sočnimi ajdovimi krapki, domačo telečjo obaro z žganci in ocvrtim piščancem. Za ljubitelje sladkih užitkov pa pripravijo borovničev štrudelj, sočne štruklje in slastne palačinke.

Poleg vrhunskih okusov vas bo očaral tudi ambient gostilne, od koder se razprostira čudovit razgled na slikovite bohinjske gore. A niso samo jedi tisto, kar jih dela posebne. Prijazna ekipa bo poskrbela, da se boste počutili kot doma. Vedno vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri in z odgovori na vsa vaša vprašanja vam bodo olajšali izbiro vaše popolne pojedine.

Ko temperature preidejo v prijetne poletne mesece, vas vabijo, da se usedete na njihovo teraso in še bolj uživate ob dobrotah pod soncem. Poleg tega so pripravljeni tudi na sprejem zaključenih družb, saj želijo, da se pri njih vsak počuti dobrodošel in poseben.

GOSTILNA RUPA - Okusi Bohinja, ujeti v srčnem ambientu!


BODIROŽA do.o.

Cesta maršala Tita 106

4270 Jesenice

gsm: 040 573 788

www.dasistvalter.si

e-pošta: sanjasanja.zivkovic@gmail.com

V srcu Jesenic vas pričakuje restavracija, kjer gostje od blizu in daleč uživajo v nepozabnih žar specialitetah, hitri in prijazni postrežbi ter čarobnem ambientu.

Pripravljajo jedi z žara, ki so narejene iz najboljših in najkakovostnejših sestavin. Njihovi krožniki so vedno bogato obloženi, zato zagotavljajo, da boste od njih odšli siti in zadovoljni. Njihov cenik pa je prijazen tudi vaši denarnici.

V ponudbi boste našli raznovrstne jedi z žara, vključno s priljubljenim sarajevskim grillom, ki ga pripravljajo s srcem in strastjo po preverjenih, originalnih receptih. Za ljubitelje svežih solat in sladkih užitkov imajo prav tako pripravljene različne jedi. Po predhodnem dogovoru z veseljem pripravijo tudi jedi za večje zaključene družbe.

V Restavraciji verjamejo, da je dobra hrana le del izkušnje. Zato vam poleg vrhunskih okusov nudijo tudi prijazno in ustrežljivo osebje, ki vas bo vedno sprejelo z nasmehom in vam ugodilo v vsaki želji. Njihova ekipa deluje usklajeno, med delom pa znajo dodati še nekaj smeha, ki v pozitivno vzdušje privabi tako zaposlene kot tudi goste.

Če si želite okusnih žar specialitet, ki so pripravljene z ljubeznijo in vam je pomembna tudi prijazna postrežba, potem je so prava izbira za vas. Ob prvem obisku boste zagotovo navdušeni, in prepričani smo, da boste pri njih postali stalni gost.

Pridite in se prepričajte sami! Veselimo se vašega obiska.


MANGO TREE

GOSTINSTVO David Kumer s.p.

SOTESKA 2

1241 KAMNIK

gsm: 041 387 803

e-pošta: kumer.david@yahoo.com

www.mangotree.si

V srcu Kamnika domuje gostinstvo David Kumer MANGO TREE, ki je iz prvotne želje po lastni restavraciji vsestransko zraslo v catering podjetje. Njihova strast do kulinarike jih je popeljala v svet cateringa, kjer blestijo v pogostitvah za različne dogodke, praznovanja in nepozabne zabave. Njihova vizija je jasna, zagotavljati vrhunsko kakovost v vsaki jedi in storitvi.

Posebej pa so se našli v svetu azijske kuhinje, zato pri njih najdete pristne tajske in azijske okuse. Sodelovanje na odprtih kuhinjah je postalo njihova posebna značilnost, kjer izstopajo rezanci pad thai, sestavljeni iz skrbno izbranih, malenkost dražjih, a izjemno okusnih sestavin. Tudi nekaj japonskih dobrot se najde v njihovi ponudbi.

Kljub vsemu, ostajajo zvesti kvalitetni pripravi hrane, saj pretehtano načrtujejo in pripravijo vsako jed vnaprej, šele nato pričnejo z ustvarjanjem na krožniku. Njihova formula uspeha je preprosta, držati se visokega nivoja kakovosti ob razumnih cenah.

Če želite okusiti to edinstveno gastro doživetje, priporočamo, da catering naročite vsaj teden dni prej. Pri večjih količinah pa si pravočasno zagotovite svoj termin deset dni pred dogodkom.

MANGO TREE piše svojo uspešno zgodbo z zanosom in strastjo, ki se odražata v vsakem grižljaju. Prepričani smo, da bodo njihove storitve zadovoljile vaše brbončice in vas navdušile do te mere, da jih boste z veseljem priporočili tudi drugim. Privoščite si to edinstveno gastronomsko potovanje v srcu Kamnika.

Kjer se srečajo okusi in strast!


GOSTILNA BOGDAN

Štefan Bogdan s.p.

Mladinska ulica 6

9233 ODRANCI

tel.: 02 570 11 70

e-pošta: gostilna.bogdan@gmail.com

V srcu Odrancev že od leta 1988 navdušuje gostilna Bogdan, kjer se kulinarična strast prenaša iz roda v rod. Za odprtje gostilne so se odločili starši. Po uspešnem končanju gostinske šole in nekaj letih dragocenih izkušenj, je gostilno prevzel današnji lastnik, ki svojo strast do gostinstva nadaljuje s svojima sestrama, ki svoja znanja in veščine predajajo naprej svojim otrokom.

V prijetnem ambientu gostilne Bogdan boste deležni razvajanja svojih brbončic. Ponujajo malice, kosila in okusne jedi po naročilu ter skrbijo za vrhunsko prehrano na zaključenih družbah. Njihovo vodilo je zadovoljstvo gostov, zato poleg odlične hrane postrežejo še s hitro, ustrežljivo in profesionalno postrežbo. V takšnem gostoljubnem vzdušju se boste odlično počutili, hrana pa bo še večje užitek.

Z dolgoletnimi izkušnjami v gostinski dejavnosti se lahko pohvalijo s številnimi priznanji, med drugim so zasedli drugo mesto na tekmovanju za najboljši hamburger. A prava merila njihove kakovosti so njihovi zadovoljni gostje, ki vedno znova napolnijo njihovo gostilno.

Vsak dan pripravljajo tisoče okusnih malic za sedem tovarn poleg običajnih gostinskih storitev. Če vas pot zanese k sladkim užitkom, vam toplo priporočamo poskusiti njihovo hišno gibanico, sočen jabolčni štrudelj in druge sladke dobrote.

V gostilni Bogdan se zavedajo, da za uspeh ni dovolj le ohranjanje tradicije, temveč je ključno vsakodnevno truditi se in gostom ponuditi sveže in inovativne okuse. Vsa ekipa je izšolana in navdušena nad gostinstvom, kar pripomore k izjemnemu uspehu.

Verjamemo, da boste tudi sami navdušeni nad njihovo dobrotljivostjo, prijaznostjo, profesionalnostjo ter okusno hrano. Obiščite gostilno Bogdan in se prepričajte sami. Po prvem obisku se boste zagotovo še večkrat vračali k njim, saj vas bodo njihovi okusi in tradicija navdušili.

GOSTILNA BOGDAN - Kjer se okus sreča s tradicijo!


HOTEL OPARA

Franci Opara s.p.

Goliev trg 13

8210 TREBNJE

tel.: 07 346 14 51

gsm: 041 646 646

e-mail: hotelopara@siol.net

Hotel deluje kot družinsko podjetje, odprli so ga starši gospoda Francija že leta 2011.

Njihova restavracija ima a la card ponudbo, v kateri nudijo raznoliko hrano, sveže pripravljeno iz najkvalitetnejših surovin. Imajo tudi lastno slaščičarno, kjer poleg slaščic nudijo tudi domači sladoled. Njihova kavarna je odprta vse dni v letu, kar je velika posebnost.

Tudi za zaključene družbe je pri njih poskrbljeno, malo stran, le 9 km, med vinskimi goricami, imajo na voljo 150 sedežev tudi za večje družbe.

Vsi zaposleni delajo z dušo in srcem, svojemu delu so predani, do gostov pa prijazni in ustrežljivi, saj verjamejo, da je vse to, vključno z dobro hrano, formula do uspeha.

Pri njih boste našli tudi sodobno zasnovan bar, masažno kad, elegantne sobe s klimo, LCD televizijo in brezplačnim internetom. Okusno opremljene sobe vključujejo kopalnico s prho, toaletnim priborom, sef in mini bar. V hotelski restavraciji je zjutraj na voljo zajtrk, nudijo tudi pester izbor sladic. Prav tako je poskrbljeno za brezplačno parkiranje.

Blizu hotela najdete izposojevalnico koles in tudi železniško postajo. Če pa vas mika tenis ali jahanje, vas čakajo dodatne aktivnosti le kak kilometer stran od hotela.

Prijaznost, ustrežljivost, udobnost bivanja, dobra hrana in odlična lokacija vas bodo sigurno prepričale, da jih boste obiskali večkrat.