Vrhunski zaslon

Samsung že leta velja za najboljšega na področju zaslonov pametnih telefonov.Popolnoma prenovljen, da izpred vaših oči odstrani vse moteče elemente. Brez zareze, brez motečih elementov. Natančno lasersko rezanje, zaslonska varnost in privlačen dinamični AMOLED zaslon so lastnosti, ki odlikujejo brezkončni-O zaslon, najbolj inovativni Galaxy zaslon doslej. Za dodatno veselje uporabnikov, posebej tistih kreativnih, pa je poskrbela naveza s podjetjema Disney in Pixar, ki nudi nova, prisrčna ozadja* z glavnimi junaki priljubljenih risank, kot so Ledeno Kraljestvo (Frozen), Zootropolis (Zootopia), Neverjetni (The Incredibles) in podobne. *Samo za Galaxy S10 in Galaxy S10e.

Foto: Samsung Electronics Co.
Foto: Samsung Electronics Co.

Izjemna kamera

Samsung Galaxy S10 pametni telefoni so so opremljeni s telefoto kamero za izjemno povečavo, širokokotno kamero za zajem vsakodnevnih motivov in ultra široko kamero za panoramske posnetke pokrajine ali skupine ljudi. Skratka, nabor kamer na hrbtni strani telefona poskrbi, da boste ujeli vse vaše čarobne trenutke tako, kot bi jih posnel profesionalni fotograf. Galaxy S10+ ima tri glavne in dve sprednji kameri, Galaxy S10 tri glavne in eno sprednjo kamero, medtem ko ima Galaxy S10e dve glavni in eno sprednjo kamero. Inteligentne kamere obvladajo samodejno izbiro najboljših nastavitev glede na fotografiran motiv, kot prvi na svetu pa je Samsung omogočil zajem videa na prednjih in hrbtnih kamerah v ultra visoki ločljivosti 4K UHD.

Foto: Samsung Electronics Co.
Foto: Samsung Electronics Co.

Še več, na Samsung Galaxy S10 pametne telefone lahko brezplačno namestite vrhunsko aplikacijo Adobe Premiere Rush for Samsung (namestitev iz Galaxy Store), ki je namenjena ustvarjanju in objavljanju videoposnetkov. Intuitiven vmesnik in resnično poenostavljeno urejanje video vsebin hipno prepričata. Aplikacija Premiere Rush for Samsung ustvarjalcem vsebin nudi vsa orodja, ki jih potrebujejo za preprosto izdelavo video vsebin na profesionalnem nivoju.

Nikoli več brez energije

Foto: Samsung Electronics Co.
Foto: Samsung Electronics Co.

Stavek »imam prazno baterijo«, bo postal stvar preteklosti. Samsung Galaxy S10e, S10 in S10+ pametni telefoni spremljajo uporabnikove dnevne vzorce uporabe ter izključijo aplikacije, ki jih ne potrebujejo več, prilagodljiv način varčevanja z energijo pa nadzoruje avtonomijo baterije. Ena izmed funkcij, ki bo osrečila uporabnika in prijatelje, pa je funkcija brezžične skupne rabe energije – ta funkcija omogoča brezžično polnjenje drugih naprav, ne le pametnih telefonov, temveč tudi novih Galaxy Buds brezžičnih slušalk in drugih Samsung nosljivih naprav.

Takojšnja, zanesljiva in varna prijava

Galaxy S10 in S10+ imata kot prva na svetu vgrajen ultrasonični bralnik prstnih odtisov pod zaslonom mobilnika. Ta zagotavlja maksimalno varnost naprave in zaščito podatkov uporabnika. Dodaten plus: ultrasonični bralnik prstnih odtisov omogoča, da pametni telefon odklenete tudi, kadar imate umazane ali mokre roke.