Ti obiskovalci so že aktivno iskali informacije, kar pomeni, da so bolj verjetno pripravljeni na nakup ali druge konverzije.

Foto: Web center
Foto: Web center

Povečanje prodaje z optimizacijo spletne strani

Optimizacija za iskalnike vam omogoča, da pritegnete več kakovostnega obiska na vašo spletno stran, kar vodi v večje možnosti za konverzije. Z ustrezno optimizacijo se lahko vaša spletna stran pojavlja višje v iskalnih rezultatih, kar vam daje konkurenčno prednost pred drugimi ponudniki.

Visoka stopnja konverzij je ključnega pomena za uspeh na spletu. Obiskovalci, ki pridejo na vašo spletno stran preko iskalnika Google, so pogosto bolj naklonjeni konverzijam, saj že aktivno iščejo produkte ali storitve, ki jih ponujate. To vam omogoča bolj učinkovito in usmerjeno trženje ter povečanje možnosti za konverzije.

Povečanje prepoznavnosti blagovnih znamk

Z uvrstitvijo vaše spletne strani med vodilne zadetke pod pomembnimi ključnimi besedami lahko hitreje ustvarite prepoznavnost vaših blagovnih znamk. Uporabniki namreč najbolj zaupajo stranem, ki se pojavljajo med prvimi rezultati iskanja. Koraki za izboljšanje prepoznavnosti vaših blagovnih znamk vključujejo temeljito analizo obstoječega stanja vaše spletne strani in ključnih besed, ki so ključnega pomena za dosego želenih ciljev.

Podjetje Web Center v sodelovanju z vami pripravi strategijo in načrt optimizacije spletne strani, ki bo usmerjena v doseganje vaših ciljev in povečanje prepoznavnosti vaših blagovnih znamk. Začetna faza optimizacije vključuje učinkovito on-site optimizacijo, ki postavlja trdne temelje za doseganje želenih ciljev prepoznavnosti blagovnih znamk. Strokovno izvedena off-site optimizacija za iskalnike je ključnega pomena za izstopajočo prisotnost vaše spletne strani v iskalniku Google, kar vas loči od konkurence in povečuje prepoznavnost vaših blagovnih znamk.

Prilagodljive cene glede na potrebe

Cena optimizacije za iskalnike je zelo variabilna in je odvisna od različnih dejavnikov kot so začetno stanje spletne strani, izbrane ključne besede in stopnja konkurence na trgu. Če so izbrane ključne besede zelo konkurenčne, lahko pričakujete višje stroške, saj bo za dosego uvrstitve med vodilne zadetke potrebno več truda in dela.

Vpliv optimizacije na poslovne rezultate

Kakovostna optimizacija za iskalnike omogoča, da premagate konkurenco v iskalniku Google, kar posledično poveča prodajo izdelkov in storitev. Pritegnili boste visokokakovostne obiskovalce, kar lahko pripelje do izjemnih poslovnih rezultatov. Čas, potreben za uvrstitev spletne strani na prvo stran iskalnika Google, je odvisen predvsem od zahtevnosti izbranih ključnih besed. Za natančnejšo oceno trajanja optimizacije glede na vaš projekt, lahko pošljite povpraševanje, da vam lahko zagotovijo bolj natančne informacije.

Primeri iz prakse

Mali Vragci

Podjetje Web Center je uspešno optimiziralo spletno stran podjetja Mali Vragci. S celovito SEO strategijo in prilagoditvami vsebine ter tehničnih vidikov spletnega mesta je povečalo njegovo vidnost v iskalnih rezultatih. To je privedlo do večjega obiska na spletni strani in izboljšanih možnosti za konverzije. Z uporabo ciljnih ključnih besed in privlačnih meta opisov je bila stopnja klikov iz iskalnikov izboljšana, kar je okrepilo tržno prisotnost podjetja. Z ekspertizo na področju digitalnega marketinga je Web Center prispeval k večji prepoznavnosti in prodaji izdelkov podjetja Mali Vragci.

Carbonautica

Podjetje Web Center je optimiziralo spletno stran podjetja Carbonautica za ključno besedo custom boat steering wheel. Z analizo ključnih besed in konkurence so identificirali strategije za izboljšanje vidnosti spletne strani. Strokovnjaki Web Centra so skozi proces uporabljali orodja za analizo podatkov in prilagajali strategije glede na rezultate. Sledili so najnovejšim trendom v digitalnem marketingu, kar je podjetju Carbonautica omogočilo večjo prepoznavnost in boljše poslovne rezultate na spletu.

Prevajalska Akademija

Podjetje je uspešno optimiziralo spletne strani podjetja Prevajalska Akademija za ključno besedo prevajalska agencija, povečalo vidnost v iskalnih rezultatih ter privabilo več obiskovalcev. Strokovnjaki so analizirali tržne trende, konkurenco in ključne besede ter prilagodili vsebino, meta opise in tehnične elemente SEO. S stalnim spremljanjem in prilagajanjem strategij so dosegli odlične rezultate, kar je povečalo pozornost ciljne publike in povpraševanje po prevajalskih storitvah podjetja. Ta uspeh je pomembno prispeval k rasti in uspehu podjetja na digitalnem trgu.

Feelrooty

Web Center je uspešno izvedel tudi optimizacijo spletnih strani za podjetje Feelrooty in ključno besedo kavni nadomestek. S tem so izboljšali vidnost spletnega mesta v iskalnih rezultatih. S poglobljeno analizo tržnih trendov in konkurence so strokovnjaki identificirali najbolj učinkovite strategije za povečanje vidnosti spletnega mesta v iskalnih rezultatih. Prilagodili so ključne elemente SEO, vključno z vsebino, meta opisi, tehničnimi aspekti in gradnjo povezav, kar je izboljšalo rangiranje spletnega mesta na iskalnikih. S stalnim spremljanjem in prilagajanjem strategij so dosegli večji promet na spletni strani, kar je povečalo ozaveščenost o blagovni znamki Feelrooty in povpraševanje po njihovih kavnih nadomestkih.

Zamba

Podjetje Web Center je uspešno izvedlo optimizacijo spletnih strani za podjetje Zamba za ključno besedo veterinar Celje. S tem so povečali spletno vidnost in doseg ciljne publike, ki išče veterinarske storitve v Celju. Z uporabo ustrezne ključne besede in lokalnega usmerjanja so zagotovili, da je spletno mesto bolje rangirano med konkurenco. Posledično je podjetje Zamba pridobilo več obiskovalcev na svoji spletni strani in večje zanimanje uporabnikov za njihove veterinarske storitve v Celju. Optimizacija je pomembno prispevala k prepoznavnosti in uspešnosti podjetja Zamba na spletu, kar je okrepilo njihovo konkurenčno pozicijo.

Foto: Web center
Foto: Web center

Potrebujete pomoč pri SEO optimizaciji? Stopite v stik z nami!

Za brezplačno analizo vašega obstoječega stanja stopite v stik z nami na info@web-center.si ali na 041-201-730.