Radi imamo spontanost, ustvarjalnost in obožujemo pogled na žive vsebine okoli nas. In to je tisto, kar tudi pričakujemo od pametnega telefona. Preplet vrhunske mobilne tehnologije, z najboljšo kamero, zaslonom in baterijo, je tisto, kar je ustvarjeno za novo generacijo, ki si želijo svoje navdušenje in izkušnje ves čas deliti „v živo“.

Foto: Samsung Electronics Co.
Foto: Samsung Electronics Co.

Spoznajte Samsung Galaxy A50, ki današnji generaciji uporabnikov pametnih telefonov omogoča, da delajo to, česar drugi ne zmorejo.

Trojna kamera, ki prepriča

Samsung Galaxy A50 je opremljen z zmogljivim osemjedrnim procesorjem, ki skrbi, da telefon, ne glede na količino in vrsto uporabljanih aplikacij, vedno deluje odzivno in tekoče. Skriti adut je trojna kamera, ki je zasnovana tako, da posnema človeško oko. Glavna kamera ločljivosti 25 MP zajame živobarvne posnetke v dnevni svetlobi, inovativen objektiv pa z odkrivanjem svetlobe in zmanjšanjem hrupa posname jasne fotografije tudi v temi. Kamera z globinskim objektivom nudi funkcijo sprotno ostrenje, ki omogoča enostavno poudarjanje izbranega motiva. Ultra širokokotna kamera pa v kombinaciji s funkcijo inteligentnega preklapljanja prepozna situacijo in vsebino na posnetku ter uporabniku priporoči, kdaj uporabiti način širokega posnetka, obenem pa zna telefon samodejno nastaviti najboljše nastavitve za 20 najpogosteje fotografiranih prizorov. Za ustvarjanje zanimivih in tudi »izkrivljenih« sebkov pa ima uporabnik na voljo različne AR-nalepke, filtre in žige.

Foto: Samsung Electronics Co.
Foto: Samsung Electronics Co.

Vrhunski brezkončni U-zaslon

Po vzoru najboljših (in najnovejših) pametnih telefonov so Samsung inženirji v modelu Galaxy A50 bralnik prstnih odtisov vgradili pod zaslon, torej je prednja stran telefona namenjena le odličnemu brezkončnemu Super AMOLED zaslonu, ki ob diagonali 16,2 centimetrov sega praktično do okvirja telefona.

Foto: Samsung Electronics Co.
Foto: Samsung Electronics Co.

Baterija z odliko

Vsak uporabnik potrebuje telefon, ki lahko ostane v koraku z njim. Baterija zmogljivosti 4.000 mAh uporabniku zlahka zagotovi celodnevno avtonomijo, da ta lahko pretaka spletne vsebine, deli datoteke in/ali igra igrice. Piko na i pa postavi hitri polnilec, ki izpraznjeno hrambo energije resnično hitro založi s sokom svežih elektronov.