Za številne je aktivnost neločljivo povezana z glasbo, pri čemer je še kako pomemben pravilni izbor, ki skupaj z vadbo sestavlja idealno kombinacijo. In zato bo vsakemu športnemu navdušencu kot naročena prišla aplikacija TIDAL, globalna storitev pretočne glasbe.

Foto: Telemach
Foto: Telemach

V neskončnem glasbenem spektru nam oblikovanje priljubljenih seznamov vzame veliko časa, še posebej če se naše počutje in seveda tudi naše vadbe močno razlikujejo iz dneva v dan. Ko se mučimo v fitnesu z utežmi in drugimi napravami, so malce močnejši ritmi tisti, ki nas spravijo v pravo razpoloženje. Ob teku se lahko odločimo za skladbe, ki nam narekujejo ravno pravšnji tempo, prav tako če se sproščamo s plesnimi gibi, medtem ko se ob mirnem sprehodu v naravi priležejo blažji zvoki, enako kot ob jogi in drugih sprostitvenih vajah. Seveda pa jih ni malo, ki si želijo tudi uro, dve, namenjeno telesni aktivnosti, izkoristiti za to, da izvedo nekaj novega, poučnega in zanimivega, zato raje poslušajo podcaste.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

TIDAL ima rešitve za vse, že oblikovani glasbeni seznami za različne okuse in različne aktivnosti vam bodo olajšali izbor, seveda pa si lahko vsak sezname ustvarja tudi sam. V aplikaciji je namreč na voljo več kot 70 milijonov pesmi vseh zvrsti tuje in domače glasbe ter 250.000 najkakovostnejših video vsebin, vključno z glasbenimi videospoti, ekskluzivnimi prenosi koncertov in prireditev brez oglasov, ter na tisoče glasbenih seznamov, ki so jih ustvarili najbolj znani ustvarjalci. Poleg tega nudi tudi originalne video serije in podcaste. Vrhunska zvočna in glasbena izkušnja sta s TIDALOM-om zagotovljeni.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

V Sloveniji TIDAL poslej svojim uporabnikom ponuja telekomunikacijski operater Telemach. Za uporabnike fiksnih paketov EON Premium in mobilnih paketov NAJVEČ je namreč TIDAL Premium vključen v storitev brez doplačila. Za vse uporabnike, ki do 31. avgusta 2021 sklenejo novo ali podaljšajo obstoječe naročniško razmerje za katerikoli paket EON ali VEČ, pa je storitev TIDAL Premium na voljo promocijsko, in sicer za čas trajanja pogodbene obveznosti, torej dve leti.

Foto: Oglasno sporočilo/Shutterstock
Foto: Oglasno sporočilo/Shutterstock