To pa lahko dosežemo ob dokazano najboljši skrbi za motor vozila.

Zadovoljni uporabniki se vračajo na bencinske servise MOL, kjer z veseljem natočijo gorivo MOL EVO, gorivo vrhunske kakovosti, ki je na voljo na vseh 48-ih bencinskih servisih MOL po Sloveniji. V zadnjih dveh letih, odkar je na trgu bila predstavljena nova generacija goriv EVO, so stranke goriva EVO dodobra spoznale in poznajo njihove prednosti. Na bencinskih servisih MOL so strankam tako na voljo goriva: EVO 95, EVO 100 Plus in EVO Diesel, na avtocestnih bencinskih servisih MOL Pince in MOL Lormanje pa dodatno tudi EVO Diesel Plus.

Gorivo, ki čisti!

Kakovost je pri gorivih MOL EVO na prvem mestu. Goriva MOL EVO skrbijo za daljšo življenjsko dobo srca vašega jeklenega konjička, saj motor čistijo in ga čistega ohranijo dlje časa. Prav tako goriva MOL EVO s posebnimi inovativnimi aditivi ščitijo sestavne dele motorja pred korozijo in nastankom oblog. Z redno uporabo goriv MOL EVO bo celoten sistem za oskrbo z gorivom, od rezervoarja, injektorja pa vse do ventilov, ostal čist, motor pa bo ohranil svojo prvotno odzivnost, pospešek in porabo goriva.

Skrb je ključnega pomena pri novem avtomobilu, saj mu pravilna nega zagotavlja dolgo in brezhibno delovanje. Goriva MOL EVO pa poskrbijo tudi za že nastale obloge pri starejših avtomobilih. Če motorju vašega avta obloge torej že nagajajo, jih bodo goriva EVO MOL lahko zmanjšala za kar do 58 %! Podatku v prid govorijo rezultati testiranj, ki so bila opravljena v skladu s standardi CEC F-20-98, TDG-F-13/GDI, CEC F-23-01 in CEC F-98-08 organizacije European Lab.

Manj okvar in daljša življenjska doba motorja. Prednosti za tiste, ki izberejo goriva MOL EVO.

Čistejše delovanje motorjev ne skrbi samo za daljšo življenjsko dobo jeklenega konjička, ampak je bližje tudi načrtovanim tovarniškim parametrom, torej bodo emisije škodljivih snovi prav tako manjše. Z uporabo goriv MOL EVO tako prispevamo tudi k varovanju okolja, saj goriva MOL EVO ne le, da ustrezajo okoljskim standardom Evropske unije, temveč jih v mnogih primerih celo presegajo.

TUDI ZA DIRKALNA VOZILA IN STARODOBNIKE!

Skupina MOL ima 4 lastne rafinerije in več desetletij izkušenj v razvoju in proizvodnji visokokakovostnih goriv.

V Skupini MOL proizvajajo tudi visokooktanska goriva za dirkalna vozila.
Širok spekter proizvodov na tem področju je rezultat razvoja mednarodne ekipe strokovnjakov Skupine MOL. Strokovnost inženirjev v razvojnem oddelku ene izmed največjih naftnih družb v regiji Vzhodne in Srednje Evrope, zagotavlja stabilno visoko zmogljivost goriva tudi med raznolikimi geografskimi in vremenskimi pogoji in v vseh dirkalnih kategorijah, od rally-ja pa celo do alpskih in hitrostnih dirk.Ljubiteljem starodobnikov pa je na voljo gorivo MOL EVO 100 Plus, saj višje oktansko število pomeni tudi manjšo obremenitev, posebna mešanica pa bo v starejših, občutljivih motorjih povzročala manj korozije.Vrhunsko kakovost goriv tako v Skupini MOL zagotavljajo tudi vozilom, ki se uporabljajo v tekmovalne namene ter starodobnikom.