Spletna stran za prodajo programske opreme Keysoff.com dobiva zagon in vam lahko zagotovi do 58 odstotkov popusta na različne Microsoftove izdelke, vključno z licenco za Windows 10 Pro, ki stane samo 7,27 evra. Tudi način uporabe je zelo preprost. Samo obiščite spletno stran, izberite želeni izdelek, kliknite na nakup, v polje pod izdelkom na strani za nakup vnesite kodo za popust in dobili boste popust, s katerim boste prihranili veliko denarja v primerjavi s prvotno ceno.

Oglejmo si najboljše ponudbe, ki so na voljo v okviru aprilske razprodaje na Keysoff.com.

Posebne ponudbe brez popusta

45 % popusta za Windows 10 (s kodo: BFS45)

Office 2019 in 2016 – 58 % popusta (s kodo: BFS58)

Dodatnih 58 % popusta – Najboljše cene za vaš dom in pisarno! (s kodo: BFS58)

Nakupovanje na Keysoff.com je preprosto! Kmalu po naročilu prejmete e-poštno sporočilo z licenčnimi ključi izdelkov – ni vam treba čakati več dni! Če imate kakšno vprašanje, vam bo služba za podporo strankam zagotovila hitro in obširno podporo, ki jo potrebujete.
Če naletite na kakršnokoli težavo ali imate vprašanje, vam bo služba za podporo strankam pomagala z besedami in dejanji 24 ur na dan, vse dni v tednu. Samo pošljite e-sporočilo na naslov: service@keysoff.com.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, kar je kratica za proizvajalca originalne opreme. Po funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v enem odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo ENOLETNO JAMSTVO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.