Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Pogovor mladih s kandidati za evropske poslance

Oglasno sporočilo - Arhiv

Vabljeni na testiranje najnovejših fotoaparatov in foto opreme

Fotosejem je vsekakor stičišče za vse ljubitelje fotografije, najsi se s fotografijo ukvarjajo profesionalno ali amatersko.

McDonald's Slovenija prepričljivo na prvem mestu

Anketiranci so potrdili, da je McDonald's Slovenija številka ena v ponudbi najboljšega razmerja med ceno in kakovostjo, ko gre za ponudbo restavracij na slovenskem trgu.

To je avto za vašo družino

Ko se dvojina spremeni v množino, lahko raznolike zahteve družinskega vsakdana zadovolji le varno, prostorno in otrokom prijazno vozilo, ki hkrati zna s svojo poskočnostjo popihati na vozniško dušo in je prijazno do družinskega proračuna.

Vam primanjkuje časa za rekreacijo?

V današnjem času se od nas pričakuje, da veliko stvari opravljamo hkrati. Zaradi preobilice zadolžitev nam zato pogosto zmanjka časa za rekreacijo.

Trije stebri zdravega bivanja

Podatki Svetovne zdravstvene organizacije kažejo, da okolje, v katerem živimo, znatno vpliva na naše zdravje in dobro počutje.

Kolesarimo previdno, varno in strpno

Število kolesarjev se v Sloveniji v zadnjih letih vztrajno povečuje. Z vedno večjim številom kolesarjev, ki že tako spadajo med ranljivejše skupine udeležencev v prometu, narašča tudi njihova ogroženost.

Ali sem fit?

Zvišan krvni tlak in krvni sladkor, zvišane maščobe v krvi in sladkorna bolezen tipa 2. To so najpogostejše težave, na katere opozarjajo v Centru za krepitev zdravja v Brežicah in jih želijo s številnimi preventivnimi programi odpraviti.

Otroška soba v mansardi

Marsikdo reče, kaj pa je takega narediti otroško sobo v mansardi? Glavno je, da sobo okrasimo z nekaj junaki iz risank in je zadeva zaključena. Res je to najlažje, vendar s tem ne ustvarimo kakovostne otroške sobe.

Odkrito o operacijah za trajno odpravo dioptrije

Si še lahko predstavljate življenje brez omejitev, ki jih prinašajo korekcijska očala in leče?

Dobro počutje v vašem domu je tisto, kar šteje.

V UniCredit Bank razumemo vaše potrebe, zato vam predstavljamo različne možnosti financiranja za nakup, prenovo ali gradnjo nepremičnine, s čimer si boste lahko omogočili svoj prvi ali večji dom.

Otečene noge, občutek težke sape in utrujenost? Čas je za zdravnika.

Utrujenost, ki kar ne mine, otečene noge, gležnji in trebuh, občutek težke sape pri vsakdanjih dejavnostih in ponoči, potreba po dvignjenem vzglavju med spanjem.

Cici umetnije in Lahkonočnice vabijo v Slovenski etnografski muzej

Cici umetnije že tretje desetletje z likovnim ustvarjanjem povezujejo slovenske šole, vrtce in družine ter Slovence na tujem. Na letošnji 14. natečaj je prispelo več kot 2700 otroških del iz Slovenije in tujine, sodelovalo je 70 vrtcev in 88 šol.

Cider: nepogrešljiva družba na osvežilni zabavi

Kaj dobite, če povežete dišeča, sočna jabolka, mehurčke in svojo najboljšo družbo? Odgovor je na dlani: zabavo s ciderjem. Kako tudi ne, saj so se ob tej pijači zabavali že stari Grki. A od tedaj do danes se je njegova receptura še izpopolnila.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...