Bitcoin je lani zrasel za 304 %, letos pa dodatno še za 63 %.

Najbolj pomemben poslovni kripto projekt Ethereum je lani zrastel za 460 %. Letos pa ima v dobrem mesecu že 137-odstotno rast.

Mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision Robert Rolih pravi: »Kripto trg je v zadnjem letu najbolj zanimiv trg za investitorje. Gre za tehnologijo, ki s fantastično hitrostjo inovira tradicionalne finančne in poslovne storitve. Zato v ta trg vstopa vse več finančnih institucij, kot so Paypal, Visa in Mastercard in pa podjetij, kot je npr. Tesla.«

Zakaj Tesla investira v Bitcoin in do kdaj bo trajal največji bikovski trend v zgodovini investiranja?

Kljub temu da je kripto trg v zadnjem letu rastel zelo eksplozivno, je čisto mogoče, da smo zdaj na samem začetku novega bikovskega trenda.

Prejšnji bikovski trend leta 2017 so poganjali predvsem špekulanti in mali investitorji. Danes pa trg raste predvsem zaradi velikih institucij in podjetij, ki v Bitcoin vlagajo zaradi zaščite pred inflacijo.

Najbolj odmevna novica leta 2021 je definitivno 1,5 milijardni vložek Tesle v Bitcoin. Elon Musk, najpomembnejši inovator našega sveta, najbogatejši Zemljan in ustanovitelj Tesle je tako pokazal korporativnemu svetu, da je Bitcoin najboljši možen hranilec vrednosti v času neomejenega tiskanja denarja.

V poslovne kripto projekte pa se steka ogromno denarja, ker je to infrastruktura za vse decentralizirane finančne storitve prihodnosti.

In tu se pojavijo vprašanja za milijon evrov: do kdaj se bo ta rast nadaljevala in kako lahko vlagatelji najbolje izkoristimo to investicijsko priložnost?

Da bi dobili jasne odgovore na ta vprašanja, mednarodni bestselling avtor Robert Rolih za vas 17. februarja ob 20:30 pripravlja 90 minutni brezplačni webinar, kjer boste izvedeli:

  • Štiri gonilne sile, ki poganjajo ta trg v nove in nove višave.
  • Kateri tipi poslovnih kripto projektov imajo največji potencial za rast v 2021 in lahko prinesejo bistveno višje donose od Bitcoina?
  • Kako dolgo bo verjetno trajal ta bikovski trend in kdaj je najboljši trenutek za vstop?
  • Tri strategije vlaganja v ta trg in katera je najbolj dobičkonosna?
  • Na kaj je potrebno biti pri vlaganju v kripto trg pozoren?
  • Ali obstajajo projekti, ki lahko že v letu 2021 prinesejo 500- do 1000-odstotne donose?

Za vas je webinar brezplačen, tako da se prijavite že zdaj! Za udeležbo potrebujete le internet povezavo.

O Robertu Rolihu in njegovi mednarodni knjižni uspešnici The Million Dollar Decision so pisali ali govorili v več kot 50 medijih, med drugim tudi na ameriški in ruski TV. Člani njegovih plačljivih programov o investiranju prihajajo iz več kot 40 držav. Predavateljske odre pa si deli z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so npr. Jack Canfield, Gary Vaynerchuk, Dr. John Grey, Brian Tracy in drugi.


* Robert Rolih ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Ne priporoča določenih delnic, kriptovalut, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so omenjene kakšne delnice, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so ti omenjeni zgolj iz ilustrativnih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitev glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem, ki ima ustrezno licenco.