Foto: ŠKODA
Foto: ŠKODA

V dneh, ko so avtomobilske tovarne spet zagnale proizvodnjo, je stekla tudi prodaja in registracija novih vozil. A kupci v času koronakrize zahtevajo zanesljivo mobilnost z zaupanja vrednim poreklom, in to v celovitem paketu z ugodno ceno in fleksibilnim financiranjem. Poleg tega marsikdo ni več pripravljen čakati na svoj avto, kar lahko traja tudi po nekaj mesecev. Rešitev?

Nova ŠKODA zdaj

Foto: ŠKODA
Foto: ŠKODA

Vseh teh dejavnikov, ki vplivajo na odločitev kupcev, se zavedajo tudi pri znamki ŠKODA, kjer z vsakim dnem še dopolnjujejo svojo že tako bogato zalogo takoj dobavljivih vozil. V njihovi Hudobri zalogi so zbrana odlično opremljena vozila z ugodno ceno, ki jo lahko stranka še dodatno zniža za 1000 evrov s financiranjem ŠKODA BON.

Tako lahko avto, ki je za celotno obdobje financiranja tudi zavarovan, kupite izjemno ugodno in na način, ki je prilagojen vašim finančnim zmožnostim, za njegov volan pa sedete takoj, ko uredite vse nujne formalnosti.

Nekaj za vsakogar

Foto: ŠKODA
Foto: ŠKODA

Hudobra zaloga vozil ŠKODA je resda najhitrejša pot do novega vozila. Toda ali lahko svoje želje, potrebe in zmožnosti res zadovoljite z dejanskimi avtomobili, ki jih ima ŠKODA v Sloveniji na zalogi? Je na voljo KAROQ v »pravi« barvi? Ima KODIAQ vse asistenčne sisteme, ki jih nujno potrebujete? Je SUPERB opremljen s »pravim« infotainment sistemom? Ima OCTAVIA čisto vse, od vaše »prave« barve do »prave« opreme in »pravega« motorja? Je na zalogi FABIA, ob kateri bi se nasmehnila še vaša denarnica? Ali pa točno taka SCALA, kot vam je najbolj všeč? Ne boste vedeli, dokler ne preverite!

Zapeljite nov avto v svojo garažo, in to kar takoj.
Foto: ŠKODA
Foto: ŠKODA
Kaj je ŠKODA bon?

Gre za takojšen popust, s katerim znižate maloprodajno ceno vozila za 1000 evrov. Že tako ugodna cena vozila iz zaloge je tako še nižja. Ob tem je vozilo prek Hudobrega zavarovanja za celotno obdobje financiranja tudi zavarovano.

Pri finančnem lizingu ali kreditu lahko polog znaša do 50 %, maloprodajne cene, zmanjšane za 1000 evrov, na izbiro pa je bodisi 36, 48, 60, 72 ali 84 mesecev obdobja financiranja.
Glede na izbran polog in obdobje financiranja se spreminja vrednost mesečnega obroka in preostanka vrednosti. S pomočjo spletnega kalkulatorja, ki ga najdete v informativnem izračunu ob vsakem vozilu iz zaloge, se lahko poigrate z vsemi vrednostmi in tako poiščete optimalno razmerje zase.

Več informacij najdete na hudobro.si.