V trgovini Moje-lece smo prvi, ki želimo trend napihovanja cen spremeniti. Pred 8 leti, ko smo z odprtjem spletne trgovine začeli s prodajo kontaktnih leč je bila povprečna cena škatlice mesečnih leč okrog 50€, mi smo povprečno ceno znižali na 20€. To želimo doseči tudi z dioptrijskimi očali.

Začenja se nova era dioptrijskih očal

Veliko podjetnikov želi na trgu narediti revolucijo, medtem ko je naše mnenje takšno, da je najboljša pot za uspeh reševanje obstoječih problemov. V vrtoglavih cenah očal in kontaktnih leč smo videli problem in našli rešitev za to.

»Želimo, da se ljudje ne sprašujejo, zakaj so naša očala tako poceni, vprašajo naj se, zakaj so drugje tako draga.«

Moje-leče

Naše poslanstvo je enostavno. Vsem ljudem, ne glede na njihovo finančno stanje, želimo omogočiti jasen in kvaliteten vid ter jim na ta način omogočiti boljšo kvaliteto življenja. Več kot 50 % ljudi v Sloveniji redno uporablja očala, bodisi zaradi kratkovidnosti oziroma daljnovidnosti ali pa za potrebe branja in s ponosom lahko povemo, da prihajajo čudoviti dnevi za vse uporabnike očal.

Enostaven, hiter in varen proces nakupa

Prednosti nakupovanja preko spleta je ogromno. V prvi vrsti gre za prihranek časa. Naš tempo življenja je vse hitrejši in vsako leto se nam zdi, da imamo več obveznosti. Naročanje očal preko spleta je zaradi tega izjemno dobrodošlo, saj lahko naročilo oddamo v le nekaj sekundah. Obisk optike ni več potreben, v naši spletni trgovini pa lahko najdete očala vseh vrhunskih proizvajalcev.

Sodelovanje z blagovno znamko Crulle je začetek revolucije na področju dioptrijskih očal.

Pred meseci, ko smo se odločili, da v našo ponudbo dodamo še dioptrijska očala, smo prišli v stik z blagovno znamko dioptrijskih očal Crulle.

Bili smo skeptični, saj so cene dioptrijskih očal Crulle v primerjavi s cenami očal v optikah izjemno nizke. Dioptrijska očala Crulle z vgrajenimi očalnimi lečami lahko ljudje kupijo že za 34,90 €, kar je vsaj 70 % ceneje kot pa pri optikah in ostalih konkurentih.

Naš prvi odziv je bil dvom. Avtomatično smo sklepali, da je cena očal Crulle tako nizka zaradi slabše kvalitete, a po preizkusu očal smo ostali šokirani. Očala so po kvaliteti povsem enaka in v mnogih primerih še boljša kot očala, ki imajo 3x višjo ceno. Takrat smo se začeli zavedati, da ljudje 3-5x preplačajo svoja dioptrijska očala. Odkar smo začeli s prodajo dioptrijskih očal Crulle, so bili odzivi strank zgolj in samo pozitivni.

Kako naj vem, ali mi očala pristajajo?

To je vprašanje, s katerim smo se srečevali vsakodnevno. Zaradi tega smo razvili lastno virtualno ogledalo. Vsak obiskovalec naše spletne strani lahko s pomočjo spletne kamere preizkusi kako bi očala izgledala na njegovem obrazu. Imamo pa tudi izjemno dobro politiko vračila izdelkov. Če kupec naknadno ugotovi, da mu kupljeni okvirji za očala zaradi kakršnegakoli razloga ne ustrezajo, jih lahko v roku 14 dni pošlje nazaj in povrnemo mu celoten znesek okvirja. Lahko pa ga zamenja za katerikoli drug okvir v tem znesku.

Ponudbo dioptrijskih očal Crulle si lahko ogledate v spletni trgovini Moje-lece.