Sedem izdelkov za nego obraza in telesa. Foto: Terme Dobrna
Sedem izdelkov za nego obraza in telesa. Foto: Terme Dobrna

Dejstvo je, da naravni proces staranja, onesnaženost okolja in sodoben način življenja stresno vplivajo na našo kožo in na njej z leti puščajo svoje sledi. Zato postaja toliko bolj pomembno, da smo na omenjene vplive pripravljeni z ustrezno kozmetiko, ki je hkrati tudi čim bolj naravna.

Dobrna Essential je nova kozmetična linija sedmih izdelkov za nego obraza in telesa, katere glavna sestavina je naravna termalna voda Term Dobrna, ki se uporablja že od leta 1403.

Dobrna Essential kozmetika na osnovi naravne izvirske termalne vode. Foto: Terme Dobrna
Dobrna Essential kozmetika na osnovi naravne izvirske termalne vode. Foto: Terme Dobrna

Najnovejše raziskave namreč potrjujejo, da s svojo bogato vsebnostjo kalcijevih ionov pripomore k spodbujanju rasti kožnih celic in njihovemu obnavljanju ter tako zavira nekatere škodljive učinke, ki povzročajo njeno staranje.

Vsi izdelki so pripravljeni iz več kot 95% sestavin naravnega izvora in so brez parabenov, polimerov in mineralnih olj.

Linija je v celoti zasnovana in proizvedena v Sloveniji, izdelki so ročno pakirani.

Edinstvena anti-aging formula

V želji, da bi koži povrnili njeno vitalnost in svežino skozi dan in tudi ponoči ter zmanjšali vidnost gubic na najbolj občutljivih delih obraza in vratu, so ustvarili hidratantno dnevno kremo in regenerativno nočno kremo.

Hidratantna dnevna in regenerativna nočna krema. Foto: Terme Dobrna
Hidratantna dnevna in regenerativna nočna krema. Foto: Terme Dobrna

Aktivne sestavine kot so PEPHA®-TIGHT, Colagen CLR in tripeptidi spodbudijo tvorbo kolagena in elastina ter kožo zaščitijo pred oksidativnimi procesi. Hialuronska kislina, beta glukan in pentivitin pa koži zagotavljajo izjemen vlažilni učinek. Q10 je nepogrešljiva anti–aging sestavina za nego zrele kože, saj jo kot močan antioksidant ščiti pred škodljivimi vplivi okolja in izboljša njeno elastičnost.

Koža pa je ob njihovi redni uporabi bolj čvrsta, prožna in ponovno navlažena.

Takojšnja svežina in zaščita pred izsušitvijo kože

Izdelka, ki odlično dopolnjujeta nego kože obraza in vratu sta termalna meglica s hialuronom in termalna micelarna voda. Slednja nežno in učinkovito odstrani ličila in nečistoče s kože ter jo hkrati osveži. Aloe vera ob podpori hialuronske kisline pospešuje regeneracijo. Betain skupaj s hidrolatom vrtnice, ekstraktom kumarice in planike deluje na kožo negovalno in jo ščiti pred izsušitvijo.

Termalna meglica s hialuronom obrazu nudi takojšnjo svežino, obenem pa preprečuje izsuševanje kože ter s tem izboljša njen tonus. Ker je primerna za vse tipe kože, bodo po njej z veseljem segli vsi družinski člani.

Edinstvena anti-aging formula. Foto: AdobeStock)
Edinstvena anti-aging formula. Foto: AdobeStock)

Tudi za nego telesa…

Izdelki kozmetične linije Dobrna Essential za nego telesa in intimnih predelov so namenjeni tako moškim kot ženskam, ki želijo poskrbeti za intenzivno vlaženje in negovanje svoje kože, s čimbolj naravnimi in koži prijaznimi izdelki:

Podarite svoji koži le najboljše!

Izdelki so na voljo v spletni trgovini www.terme-dobrna.si/spletna-trgovina.