Foto: BestSecret
Foto: BestSecret

Ne glede na to, ali si samska ali zasedena – obstaja veliko načinov za praznovanje 14. februarja. Zate smo sestavili čudovite in ugodne videze, s katerimi boš ob vsaki priložnosti odlično oblečena. Najboljše pri vsem tem pa je, da lahko za svoj videz za valentinovo poskrbiš že zdaj – na ekskluzivni strani za nakupe BestSecret, ki je na voljo samo s povabilom in registracijo tukaj.

Še nisi slišala za BestSecret?

BestSecret deluje po principu ekskluzivnosti, zato je število članov skupnosti omejeno in članstvo možno samo s povabilom. Bralcem portala rtvslo.si je na srečo na voljo omejeno število povabil! Postopek registracije je preprost, uporabi TO POVEZAVO za dostop do spletnega mesta BestSecret.

Po včlanitvi boš uživala v fantastičnem, enostavnem in uporabnikom prijaznem spletnem nakupovanju. Na BestSecretu lahko zase in svojo družino nakupuješ oblačila, dodatke, čevlje, opremo za dom in še veliko več, izbiraš pa lahko med vrhunskimi blagovnimi znamkami z do 80 % popusta. Kot članica lahko celo povabiš prijateljice, da bodo lahko tudi one izkoristile vse ugodnosti. Po opravljenem nakupu bo tvoje naročilo dostavljeno direktno na tvoj dom. Če ti kaj ne ustreza, BestSecret ponuja brezplačno vračilo.

Poišči svoje nove najljubše kose za vsako priložnost: poslovno srečanje, obisk telovadnice ali valentinovo.

Foto: BestSecret
Foto: BestSecret

Videz za valentinovo: kaj lahko oblečem?

To je vprašanje, ki si ga zastavljamo skoraj vsak dan. A ob posebnih priložnostih si pogosto še bolj želimo ustvariti popoln videz. Tvoj videz naj se ujema s tvojimi načrti za valentinovo, da boš popolnoma uživala. Tukaj je nekaj stilskih navdihov za različne priložnosti. Najboljše pa je: kot članica BestSecreta lahko te izdelke nakupuješ z do 80 % popusta. Zato pohiti in ne pozabi izkoristiti enega od omejenih povabil.

Mimogrede, valentinovo ni samo za zaljubljence. Menimo, da lahko tudi samski uživajo v tem dnevu!

Ženski večer

Ali raje praznuješ dan ljubezni s svojimi prijateljicami? Potem je ta videz kot nalašč za vaš ženski večer. Kombiniraj privlačno bluzo s kavbojkami in popestri videz z lepim nakitom in ujemajočo se torbico.

Foto: BestSecret
Foto: BestSecret

Romantična večerja v dvoje

Ali greš na večerjo s svojim fantom ali dekletom in nisi prepričana, kaj obleči? Izberi kose z iste barvne palete, na primer bež tone. Ne samo da se bodo kosi odlično ujemali, poskrbeli bodo tudi za romantičen modni videz.

Moški lahko svojo najljubšo belo srajco preprosto kombinirajo s pisanim pletenim puloverjem in kavbojkami ter čevlji v isti barvi ter tako ustvarijo elegantno obleko za zmenek.

Foto: BestSecret
Foto: BestSecret
Foto: BestSecret
Foto: BestSecret

Dejavnosti na prostem za valentinovo

Bo valentinovo dan za izlet ali romantični sprehod? Potem za svoj videz potrebuješ ključni kos, ki te dovolj greje (navsezadnje je februarja običajno še zelo mrzlo) in je udoben za gibanje.

Svojemu ključnemu kosu lahko dodaš udoben plišasti plašč in za poudarek izbereš rdečo, barvo ljubezni, bodisi na vratu kot šal, bodisi na ustnicah kot šminko ali kot čudovito torbico.

Moški se lahko odločijo za siv plašč, ki naredi vsako obleko elegantno, in poskrbijo za zanimiv pridih s kavbojkami in škornji.

Foto: BestSecret
Foto: BestSecret
Foto: BestSecret
Foto: BestSecret

Cenovno dostopna darila za tvoje valentinovo

Moški lahko presenetijo svoje dekle s cvetjem, ki bo trajalo večno, verižico s srčkom ali zapestnico iz rožnatega zlata znamke Michael Kors. On bo najbrž vesel nove elegantne usnjene torbe, zanimivega kozarca za pivo ali zapestnice Fossil, ki ga bo vedno spominjala nate.

Za čudovit zaključek valentinovega predlagamo skupni večer ob čaju v ljubkih skodelicah za pare.

Foto: BestSecret
Foto: BestSecret

Če želiš postati članica te ekskluzivne modne skupnosti in nakupovati vrhunske blagovne znamke z odličnimi popusti, izkoristi to ekskluzivno povabilo.