Foto: Eurospin
Foto: Eurospin

16. februarja je bila v Lutkovnem gledališču Ljubljana že 11. podelitev nagrad IZBRAN PRODUKT LETA. Med prejemnike uglednih nagrad se je uvrstilo tudi podjetje Eurospin Eko, d. o. o., in v kategoriji trgovskih znamk slavilo z osmimi nagrajenimi izdelki.

Izbran produkt trgovskih znamk leta 2023

Izdelki Eurospinovih blagovnih znamk so se že nekajkrat znašli v košarici med tistimi, ki ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Tokrat na piedestal postavljamo:

  1. proteinski jogurt SKYR znamke Land s povečano vsebnostjo beljakovin, ki je odličen za vse, ki se ukvarjajo s športom;
  2. ekološki detergent za posodo znamke Dexal z zmanjšanim vplivom na okolje in visoko učinkovitostjo;
  3. slastne čokoladne bombone Cremini iz pistacijeve kreme znamke Dolciando;
  4. slastne čokoladne bombone Cremini iz lešnikove kreme znamke Dolciando;
  5. slastne čokoladne bombone Cremini iz vaniljeve in kavne kreme, obdane z dvema plastema čokolade, znamke Dolciando;
  6. vrhunske čokoladne pralineje, polnjene z mlečno kremo znamke Dolciando;
  7. vrhunske čokoladne pralineje, polnjene s temno čokoladno kremo znamke Dolciando;
  8. vrhunske čokoladne pralineje, polnjene s pistacijevo kremo znamke Dolciando.

Visoka kakovost in družbena odgovornost

Fabio Glessi, vodja nabave in Teja Sosolič, marketing, v podjetju Eurospin Eko d.o.o. Foto: Eurospin
Fabio Glessi, vodja nabave in Teja Sosolič, marketing, v podjetju Eurospin Eko d.o.o. Foto: Eurospin

»V Eurospinu izpolnjujemo zahteve slovenskih kupcev in jim omogočamo, da ves nakup lahko opravijo na enem mestu, in to v kateri koli izmed 55 trgovin. Zadovoljni smo, kadar je naš trud poplačan in ko je kakovost nagrajena. Priznanje produkt leta 2023 je potrditev, da smo na pravi poti. V letošnjem asortimanu nagrajenih izdelkov se jih je znašlo osem, na kar smo še posebej ponosni. Za priznanje se iskreno zahvaljujemo vsem kupcem, ki so izglasovali zmagovalce, preostale pa vabimo, da jih preizkusijo in se tudi sami prepričajo o njihovi kakovosti. Na vseh ravneh podjetja bomo še naprej stremeli k zagotavljanju visoke kakovosti, inovativnosti in k družbeni odgovornosti,« je povedala Natalija Pagon, vodja marketinga v podjetju Eurospin EKO, d. o. o.

V Eurospinu smo zadovoljni s prejetimi priznanji, saj zadnja leta za trgovce niso bila preprosta. Zagotavljanje stalne visoke kakovosti in hkratnega zadovoljstva zaposlenih je velik izziv. V prihodnosti nas čakajo nove priložnosti pa tudi negotovosti, povezane z naraščajočo inflacijo in energetskimi stroški. Zaposleni v Eurospinu so naša gonilna sila, so temelj našega uspeha, zato se je družba Eurospin z letom 2023 odločila povečati plače vsem zaposlenim, in sicer za 10 %, skladno z dvigom življenjskih stroškov. Dodatno smo povišali tudi vrednost izplačila regresa v letu 2023, in sicer na 2.000,00 EUR.