Najbolj gledano in pričakovano nogometno prvenstvo, ki združuje ljudi iz vsega sveta, bo nogometne navdušence, ki se ne bodo odpravili v Katar, združilo pred malimi zasloni. Za vrhunsko izkušnjo gledanja teh športnih spektaklov pa bo poskrbel Hisense, blagovna znamka, ki močno podpira nogomet, in je tudi ponosni uradni sponzor svetovnega prvenstva FIFA World Cup Qatar 2022™.

Hisense serija U7H Foto: Gorenje Hisense
Hisense serija U7H Foto: Gorenje Hisense

Stadionska izkušnja v domači dnevni sobi

Hisense, eno vodilnih podjetij za potrošniško elektroniko in gospodinjske aparate na svetu, podpira številne odmevne športne zgodbe in tako vsakodnevno razveseljuje milijone navijačev po celem svetu, ki jim zagotavlja vrhunsko izkušnjo gledanja različnih tekem. Nič drugače ni s svetovnim prvenstvom FIFA World Cup Qatar 2022™, katerega uradna televizija je Hisense serija U7H (55U7HQ in 65U7HQ).

Športne navdušence bo pri televizorju Hisense U7H zagotovo najbolj navdušil športni način, ki pričara poglobljeno stadionsko izkušnjo v živo – od zvoka do slike. Televizor zazna športni signal in kar sam preklopi na športni način, ki izboljša svetlost, kontrast, barvo in ostrino, da ustvari resnično živo, kristalno čisto športno sceno, polno živih barv in bogatih kontrastov. Z vgrajeno frekvenco osveževanja 120 Hz pa se zmanjšajo tudi vhodni zamik in tresljaji na zaslonu, tako da se ob gledanju počutiš, kot da si v središču dogajanja.

Če že ne moremo biti v Katarju, pa si lahko s Hisense U7H televizorjem stadionsko izkušnjo pričaramo kar v domači dnevni sobi. Uradni televizor svetovnega prvenstva FIFA World Cup Qatar 2022 lahko najdete na prodajnih mestih po vsej Sloveniji in na spletu.

Za vrhunsko izkušnjo gledanja športnih spektaklov bo poskrbel Hisense. Foto: Gorenje Hisense
Za vrhunsko izkušnjo gledanja športnih spektaklov bo poskrbel Hisense. Foto: Gorenje Hisense