V današnjem digitalnem svetu je to odločilno, saj uporabniki pričakujejo izboljšane zmogljivosti baterije in inovativne rešitve za polnjenje, da lahko pošiljajo sporočila, igrajo igre, brskajo po spletu in opravljajo naloge za delo ali študij, ne da bi jih skrbelo za delovanje baterije. Predstavljamo vam nekaj tehničnih zanimivosti pametnega telefona HONOR Magic4 Lite 5G.

Foto: HONOR
Foto: HONOR

Zmogljiva baterija za celodnevno produktivnost

Prvi telefon pri nas iz serije HONOR Magic4 je opremljen z dolgotrajno baterijo kapacitete 4800 mAh2, ki zagotavlja cel dan neprekinjene uporabe za celodnevno produktivnost. HONOR Magic4 Lite 5G zagotavlja do 12,8 ur spletnega predvajanja videoposnetkov3, ali 25,6 ur telefonskih klicev4, vse z enim polnjenjem, kar je kot nalašč za vse, ki potrebujejo izboljšano zmogljivost baterije, ki jih bo z energijo oskrbovala ves dan.

Foto: HONOR
Foto: HONOR

Nizka poraba energije, tudi pri nižjih temperaturah

HONOR Magic4 Lite 5G se ponaša z nizko porabo energije in daljšo življenjsko dobo baterije, ki uporabnikom omogoča uživanje v zmogljivosti. Zasnovan z vrhunsko odpornostjo na mraz lahko HONOR Magic4 Lite 5G prenese nizke temperature in zagotavlja optimalno zmogljivost baterije. Da bi zagotovili najboljšo uporabniško izkušnjo v svojem razredu ne glede na pogoje, je razvojna ekipa HONOR izvedla preizkus vzdržljivosti s 60-odstotno napolnjenostjo baterije pametnega telefona HONOR Magic4 Lite 5G. Po približno 30-minutnem delovanju izbranih aplikacij pri minus 30°C je HONOR Magic4 Lite 5G deloval normalno, baterija pa se je izpraznila le za 6 %5.

66W HONOR SuperCharge

HONOR Magic4 Lite 5G, ki prinaša HONOR-jevo zmogljivo tehnologijo uporabnikom pametnih telefonov po vsem svetu, podpira HONOR-jevo inovativno tehnologijo polnjenja 66W HONOR Wired SuperCharge. Ta lahko napolni prazen pametni telefon HONOR Magic4 Lite 5G do 50%6 v samo 15 minutah in do 81%7 v samo 30 minutah ter tako zagotovi, da lahko uporabniki hitro vklopijo svojo napravo in uživajo v spletnem nakupovanju, igranju iger, glasbi in pretakanju videoposnetkov, medtem ko so na poti. Uporabniki lahko uživajo v hitrejši in učinkovitejši izkušnji, saj HONOR-jeva tehnologija po testih doseže 100-odstotno napolnjenost v polovičnem času za razliko od nekaterih konkurentov v isti kategoriji.8

Foto: HONOR
Foto: HONOR

Varnejša izkušnja SuperCharge

Tehnologija HONOR 66W SuperCharge je bila zasnovana z velikim poudarkom na varnosti. HONOR Magic4 Lite 5G izvaja trojno preverjanje na polnilniku, bateriji in kablu. Ponaša se tudi s 15-nivojsko varnostno zaščito, ki lahko zazna polnilnik, vmesnik tipa USB C, vhodno in izhodno napetost polnilnega vezja, napetost baterije in toka ter meri temperaturo v petih področjih, da zmanjša stopnjo napak pri polnjenju.

Poleg tega trojno preverjanje potrdi pristnost kablov, priključkov za polnjenje in baterije, ko je naprava priključena za polnjenje. Če sistem zazna, da gre za neprimerno dodatno opremo, bo moč polnjenja zmanjšana, da se zagotovi varnost polnjenja.

Foto: HONOR
Foto: HONOR

Vzpostavljen je tudi ekskluzivni varnostni zaščitni mehanizem HONOR s skupno desetimi zaščitnimi ukrepi, ki uporabniku zagotavlja varnejšo izkušnjo polnjenja in nižjo stopnjo napak pri polnjenju.

HONOR Magic4 Lite 5G je opremljen z Googlovimi storitvami (GMS) in je polno združljiv s hitrim mobilnim omrežjem 5G. Podprt je z glavnimi Honorjevimi inovativnimi tehnološkimi rešitvami, vključno z zaslonom HONOR FullView , s tankim in ozkim okvirjem, ob tem pa je eden prvih pametnih telefonov, ki ga poganja Snapdragon® 695 5G mobilna platforma, zato HONOR Magic4 Lite prinaša izjemno izkušnjo za uporabnike po dostopni ceni 349 EUR.

Za več informacij obiščite spletno trgovino HONOR na www.hihonor.com.


1. Nazivna zmogljivost je 4700 mAh. (neodstranljiva baterija)
2. Nazivna zmogljivost je 4700 mAh. (neodstranljiva baterija)
3. Podatki, pridobljeni iz HONOR-jevega laboratorija. Specifični čas uporabe se lahko nekoliko razlikuje glede na navade in scenarije uporabe.
4. Podatki, pridobljeni iz HONOR-jevega laboratorija. Specifični čas uporabe se lahko nekoliko razlikuje glede na navade in scenarije uporabe. 5. Podatki, pridobljeni iz HONOR-jevega laboratorija. HONOR-jev preizkusni scenarij - 50 % svetlost + 50 % glasnost, uporaba trenutne omrežne povezave, zaslon izklopljen 30 minut v okolju z nizko temperaturo in zabeležena moč baterije mobilnega telefona po 30-minutnem zagonu aplikacije Instagram v okolju z nizko temperaturo.
6. Podatki, pridobljeni iz HONOR-jevega laboratorija. Testi se izvajajo v nadzorovanih okoljih. Dejanska zmogljivost izdelka se lahko razlikuje glede na navade uporabnikov in razlike v okolju.
7. Podatki, pridobljeni iz HONOR-jevega laboratorija. Testi se izvajajo v nadzorovanih okoljih. Dejanska zmogljivost izdelka se lahko razlikuje glede na navade uporabnikov in razlike v okolju.
8. Podatki, pridobljeni iz HONOR-jevega laboratorija. Testi se izvajajo v nadzorovanih okoljih. Dejanska zmogljivost izdelka se lahko razlikuje glede na navade uporabnikov in razlike v okolju.