Že veste, kako si zagotoviti vse našteto? Z nakupom ide@lnega sedeža! No, na rezultat ne boste imeli vpliva, a seveda gremo v Stožice zato, ker verjamemo v uspeh naših fantov.

Sberbank, nacionalni sponzor prvenstva EuroVolley 2019, vam omogoča nakup ide@lnega sedeža, s katerim boste lahko doživeli vrhunsko odbojko od blizu, videli poteze najboljših odbojkarjev in začutili, s kakšno hitrostjo se igra odvija.

V dvorani Stožice, kjer bo med 12. in 26. septembrom potekalo prvenstvo, so prve tri vrste na tribunah A, B in C rezervirane za nakup ide@lnih sedežev, ki jih je mogoče kupiti s kartico Ide@l Mastercard®. Med prvenstvom smo pripravili posebno akcijo za vse nove naročnike kartice. Naročite kartico s promo kodo EP2019 prek spleta ali v naših poslovalnicah in prejmite 6 mesecev brezplačne članarine in brezplačno izdelavo kartice. Če kartice Ide@l Mastercard nimate, to sploh ni ovira, saj si jo lahko zagotovite že v treh korakih. Za naročilo namreč sploh ni potreben obisk banke. Kako do kartice si poglejte tukaj.

Kako do ide@lnega sedeža?

Ide@lni sedež lahko s kartico Ide@l Mastercard® kupite na Petrolovih bencinskih servisih ali prek spleta. V dvorani se ide@lni sedeži nahajajo na naslednjih tribunah:
Tribuna A (kategorija I.): vrste 4, 5 in 6 (vhod zeleni ring, sektor A - od A1 01 do A1 04)
Tribuna B (kategorija II.): vrste 1, 2 in 3 (vhod zeleni ring, sektor B - od B1 08 do B1 10)
Tribuna C (kategorija I.): vrste 1, 2 in 3 (vhod zeleni ring, sektor C - od C1 14 do C1 18)
Ob prihodu v dvorano bodo sedeži označeni z oznako »Sberbank Ide@lni sedež.«

Če želite najboljši ogled tekem EuroVolleyja 2019 in s tem vrhunsko odbojko spremljati iz prvih vrst dvorane Stožice, potem hitro s kartico Ide@l po vstopnice.

Poznate zanimiva dejstva o odbojki?

Za vse ljubitelje odbojke pa smo pripravili tudi nekaj zanimivih dejstev. Ali poznate osebo, ki je izumila odbojko? Poznate vse vrste igranja odbojke? Kdaj je slovenska moška odbojkarska reprezentanca odigrala prvo uradno tekmo? Odgovore na ta in številna druga vprašanja najdete v zanimivih dejstvih, ki smo jih napisali v odbojkarskem blog zapisu.