Foto:  istockphoto
Foto: istockphoto

Izbrati kredit ali lizing?

Finančni lizing je komplementaren bančnim storitvam. V primerjavi s kreditom vam lizing omogoča hitrejši in enostavnejši dostop do predmeta najema, konkurenčnejše pogoje najema, višino mesečnega obroka pa si lahko določite sami in ga odplačujete po svojih finančnih zmožnostih.

V Intesi Sanpaolo Bank že vrsto let ponujajo finančni lizing, od leta 2021 pa so usmerjeni izključno v segment pravnih oseb in zasebnikov.

Najamete ga lahko na primer za financiranje nakupa novih ali rabljenih poslovnih vozil, proizvodnih in delovnih strojev, kmetijske in gradbene mehanizacije ter druge opreme za opravljanje vaše dejavnosti – torej dodatnih premičnin, s katerimi boste lažje dosegli nove poslovne cilje.

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Intesa Sanpaolo Bank ima več kot 65-letno tradicijo poslovanja in uživa zaupanje širokega kroga zasebnih in poslovnih strank, od samostojnih podjetnikov do velikih podjetij. Je del druge največje bančne skupine v evroobmočju, Intese Sanpaolo, zato lahko z znanjem in povezavami iz tujine učinkovito podpira različne poslovne stranke.

V Sloveniji velja za eno vodilnih bank na področju kreditiranja podjetij in eno od tehnološko najnaprednejših bank. Finančni lizing zaokrožuje širok nabor plačilnih, naložbenih in finančnih produktov ter bančnih paketov, prilagojenih poslovnim uporabnikom.

Kaj morate vedeti o finančnem lizingu?

Da bi na trgu ostali konkurenčni, je treba redno vlagati v opremo podjetja. Lizing vam omogoča, da finančno breme naložbe enakomerno porazdelite na celotno dobo odplačevanja, ki je v Intesi Sanpaolo Bank do 6 let ter je povsem prilagojena vašim zmožnostim in željam.

  • Ob sklenitvi poravnate dogovorjeni polog in enkraten strošek obdelave.
  • Sklenete ustrezno zavarovanje za predmet lizinga po navodilih svetovalca.
  • Drugih dodatnih zavarovanj in z njimi povezanih stroškov praviloma ni.

Izkoristite nasvet strokovnjakov!

Vabljeni v lizing centre Intese Sanpaolo Bank v Ljubljani, Mariboru in Kopru, kjer bodo izkušeni svetovalci storitev prilagodili vašim željam, potrebam in finančnim zmožnostim.

Obrnite se na vam najbližjo poslovalnico, kjer vas bodo usmerili do predstavnika za lizing v vaši regiji.