Kaj sploh so progresivna očala

Progresivna očala so najboljša rešitev za izboljšanje vida pri ljudeh, ki potrebujejo korekcijo vida za daljavo in bližino, saj se z njimi uporabniki izognejo neprijetnemu menjavanju očal pri različnih opravilih. Progresivna očala torej odpravljajo starostno daljnovidnost oz. presbiopijo, ki se začne pojavljati po 40. letu starosti. Progresivna stekla nam omogočajo oster vid tako na daljavo, kot tudi na srednje daljave in bližino. Na ta način olajšajo očesni napor in poskrbijo za najbolj naravno korekcijo vida. Na zgornjem delu stekla je dioptrija za daljavo, ki proti spodnjemu delu prehaja v bližino.

Neverjetne razlike v ceni

V prejšnjih desetletjih prostora za debato, ko je šlo za cene progresivnih očal, sploh ni bilo. Za progresivna očala smo morali odšteti več 100€, kar je za mnoge ljudi precejšen finančni zalogaj, zaradi česar so se mnogi odločili, da raje potrpijo in svoja življenja nadaljujejo s slabšim vidom. To seveda ni optimalna rešitev, saj slab vid močno vpliva na znižanje kakovosti samega življenja.

Vid je po mnenju mnogih najpomembnejši človeški čut, zato je prav, da si prav vsaka oseba lahko privošči kvalitetna progresivna očala po sprejemljivi ceni, ne pa, da to nekdo izkorišča za svoj profit.

Zahvaljujoč spletni trgovini moje-lece.si se je to končno spremenilo. Če smo še pred leti morali za nova progresivna očala odšteti več 100€ si lahko v spletni trgovini moje-lece.si zagotovimo kompletna progresivna očala (okvir in očalne leče) že za neverjetnih 49.80€!

Ne, ni se nam prikradel tiskarski škrat, cena kompletnih progresivnih očal resnično znaša 49.80€.

Zakaj se odločiti za nakup progresivnih očal v spletni trgovini moje-lece.si

Poleg cene, ki smo jo že omenili v zgornjem odstavku, vam nakup v spletni trgovini Moje lece prinaša še številne prednosti in ugodnosti, med katerimi izstopajo:

  • Široka ponudba: Možnost izbire je danes na vrhu prioritet kupcev, ki si želijo širok repertoar izdelkov med katerimi lahko izberejo sebi najljubšega. V spletni trgovini moje-lece lahko tako najdete korekcijske okvirje vseh svetovno priznanih znamk, kot so Guess, Dior, Crulle, Hugo Boss in druge.
  • Brezplačni nanosi: Vsa očala, ki jih naročite na spletni trgovini moje-lece.si vsebujejo 5 brezplačnih nanosov, ki jih morate drugje doplačati in sicer UV filter, hidrofobni sloj, trdi sloj, super antirefleksni sloj ter super clean sloj, ki bodo vašo uporabniško izkušnjo z očali naredili še prijetnejšo.
  • Ugodni in uporabni dodatki: Zahtevnejši uporabniki si lahko v svoja progresivna očala vgradite še kakšnega izmed uporabnih dodatkov. Izbirate lahko med dodatki za zaščito pred modro svetlobo, lečami za sonce, ki vaše očala spremenijo v sončna očala z dioptrijo in pa fotokromnimi lečami, ki poskrbijo, da se bodo vaša očala ob vstopu v sončen prostor avtomatično zatemnila, ob vstopu v temnejši prostor pa zopet razbarvala.
  • Enostavnost naročanja: Ne izgubljajte več časa s fizičnimi obiski optik. Svoje naročilo oddajte kar preko spleta z le nekaj kliki. Vsak korak je natančno opisan, tako da je postopek naročila izjemno enostaven, pregleden in hiter.
  • Virtualno ogledalo: Poskrbljeno je tudi za pomerjanje očal. V spletni trgovini Moje lece se dobro zavedajo, da je pred nakupom očal dobro preveriti, kako bodo izbrana očala dejansko izgledala na našem obrazu, zato so za ta namen ustvarili lastno virtualno ogledalo s pomočjo katerega lahko na svojem računalniku ali mobilniku enostavno pomerite željena očala in na ta način odpravite kakršnekoli dvom o tem, ali vam bodo izbrana očala pasala na vaš obraz.
  • Oddelek za pomoč uporabnikom: Za kakršnokoli vprašanje pa vam je vedno na voljo tudi pomoč v obliki oddelka za pomoč uporabnikom, ki vsak delovnik med 8. in 16. uro skrbi, da v najkrajšem možnem času dobite vse odgovore na vaša vprašanja.
  • Vrhunska kvaliteta: Vse zgoraj naštete prednosti pa seveda ne morejo nadomestiti kvalitete. Pri moje-lece.si so poskrbeli, da kljub ugodni ceni v roke prejmete očala vrhunske kvalitete, ki vam bodo dobro služila dolgo časa.

Izberite, preizkusite in naročite!​

Dileme ni več. V Sloveniji končno lahko kupimo kvalitetna progresivna očala po dostopnih cenah in nam za njih ni potrebno odšteti malega bogastva, kot je bilo to potrebno v preteklosti. Spletna trgovina Moje-lece.si je torej idealen primer dobre prakse in trgovine, ki je s tem, ko je potrebe kupca postavila na prvo mesto, pokazala, da podjetje lahko raste in se razvija tudi na ta način. Celotno ponudbo njihovih progresivnih očal si lahko ogledate tukaj.