Foto: Century Genius Ltd
Foto: Century Genius Ltd

Vsakdo si lahko prenese Microsoft Office, a če ga želite uporabljati več kot en mesec, potrebujete licenco. Izbirate lahko med več različicami. Microsoft 365 je naročniški sistem, kjer morate vsak mesec ali leto plačati naročnino, druga možnost pa je stalna verzija, ki jo enkrat kupite in jo lahko uporabljate za vedno. To velja za Office 2021, Office 2019 in druge stalne različice. Če iščete zastonj Windows ali Office, lahko naletite na piratske ali poškodovane pakete, polne škodljivih kod ali zlonamernih programov, ki so lahko zelo nevarni za vaš računalnik in osebne podatke.

V Keysoffovi zimski razprodaji najnovejši Office 2021 stane samo 26,25 €, če kupite več kot enega, pa ga dobite že za 13,85 € na računalnik. Uradna cena Windowsa 10 Pro je 199,99 $, česar si morda ne morete privoščiti, a vam v Keysoffovi zimski razprodaji ponujamo največji popust. Paket originalnih Windowsov 10 Pro za dva računalnika stane samo 12,45 €, kar je le 6,22 € na računalnik. Prihranili boste več kot 90 %. Ponujamo tudi Office za uporabnice Maca, ki lahko prihranite 62 %. Keysoff ponuja originalne pakete Windowsa in Officea ter tudi druga uporabna računalniška orodja in programsko opremo. Če imate vprašanja glede namestitve in uporabe, lahko 24 ur na dan kontaktirate Keysoffovo ekipo za tehnično podporo.

Časovno omejena posebna ponudba. Office 2021 za samo 13,85 €

Časovno omejena posebna ponudba. Originalni Windows 10 že za samo 6,22 €

62-odstotni popust na več Officeov in pakete (koda: BP62)

50-odstotni popust na več različic operacijskega sistema Windows (koda: BP50)

Tudi če potrebujete še več računalniških orodij, je Keysoff pravi naslov za vas. Kupite lahko na primer Ashampoo PDF Pro 3. Urejajte datoteke PDF tako hitro in preprosto kot Wordove dokumente. Z Ashampoo PDF Pro 3 z odličnim urejevalnikom besedil boste dokumente PDF urejali tako preprosto kot besedilne dokumente. Najdete ga v vseh modernih aplikacijah.

Računalniška orodja (brez kode za popust)

Keysoff vam ne nudi le odličnih izdelkov, ampak tudi izvrstne poprodajne storitve. Če boste kupovali na Keysoffu, vam nudijo tudi doživljenjske poprodajne storitve. Zdaj imate odlično priložnost, da s to odlično ponudbo prihranite denar pri nadgradnji svojega računalnika.

Za svoje visokokakovostne izdelke in profesionalne storitve je Keysoff prejel že 900 ocen resničnih uporabnikov na strani TrustPilot s povprečno oceno 4,9 in 98 % zadovoljnih strank.
Tehnična pomoč 24 ur na dan in doživljenjske poprodajne storitve
Pišite Keysoffu: service@keysoff.com.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, kar je kratica za proizvajalca originalne opreme. Po funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v enem odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo ENOLETNO JAMSTVO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.