Foto: Century Genius
Foto: Century Genius

Če ste kupili nov računalnik ali posodabljate starega, vam Keysoff lahko pomaga. Windows je nepogrešljiva programska oprema kot temelj vzpostavljanja in nadgrajevanja računalnikov. Omogočil vam bo učinkovito in varno delovanje računalnika, saj je zlasti pri službenih računalnikih varnost osebnih podatkov zelo pomembna. Uradna cena Microsoft Windowsa 10 Pro je 199,99 $, v Keysoffovi razprodaji programske opreme pa originalni Windows 10 Pro dobite že za samo 7,35 €, podpira pa tudi nadgradnjo na najnovejši Windows 11 Pro. Tudi Office 2021 Pro lahko kupite po nizki ceni. Najnovejši Office 2021 stane samo 26,25 €. Keysoff pa ne ponuja le poceni originalnih operacijskih sistemov Windows in MS Officeov, ampak tudi drugo uporabno programsko opremo, kot je Ashampoo PDF Pro 3, ki je bil lani eden najbolj prodajanih programov na Keysoffu. Uporabnikom pomaga rešiti težave z urejanjem datotek PDF, pregledovanjem, pretvorbo in druge težave. Rešili jih boste tako preprosto in hitro, kot da bi uporabljali Word.

Časovno omejena posebna ponudba. Office 2021 za samo 13,85 €

Časovno omejena posebna ponudba. Originalni Windows 10 že za samo 6,22 €

62-odstotni popust na več Officeov in pakete (koda: BP62)

50-odstotni popust na več različic operacijskega sistema Windows (koda: BP50)

Tudi če potrebujete še več računalniških orodij, je Keysoff pravi naslov za vas. Kupite lahko na primer Ashampoo PDF Pro 3. Urejajte datoteke PDF tako hitro in preprosto kot Wordove dokumente. Z Ashampoo PDF Pro 3 z odličnim urejevalnikom besedil boste dokumente PDF urejali tako preprosto kot besedilne dokumente. Najdete ga v vseh modernih aplikacijah.

Računalniška orodja (brez kode za popust)

Keysoff vam ne nudi le odličnih izdelkov, ampak tudi izvrstne poprodajne storitve. Če boste kupovali na Keysoffu, vam nudijo tudi doživljenjske poprodajne storitve. Zdaj imate odlično priložnost, da s to odlično ponudbo prihranite denar pri nadgradnji svojega računalnika.

Za svoje visokokakovostne izdelke in profesionalne storitve je Keysoff prejel že 900 ocen resničnih uporabnikov na strani TrustPilot s povprečno oceno 4,9 in 98 % zadovoljnih strank.
Tehnična pomoč 24 ur na dan in doživljenjske poprodajne storitve
Pišite Keysoffu: service@keysoff.com

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, kar je kratica za proizvajalca originalne opreme. Po funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v enem odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo ENOLETNO JAMSTVO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.