Preberite članek in ugotovite, kaj nam svetujejo mojstri. Na koncu vas čaka tudi brezplačno orodje, s katerim lahko poiščete transparentno ponudbo.

Foto: Arcont okna & vrata
Foto: Arcont okna & vrata

1. nasvet: izbor cenejših oken vas bo drago stal

Vsako okno ni isto in detajli so še kako pomembni – posebno pri kakovosti. Nekakovostna okna so velikokrat glavni krivec za veliko izgubo toplotne energije in kdo si želi odšteti več denarja za kurjavo? Če menite, da bo izbor cenejših oken »odpihnil« vaše skrbi, je žal ravno obratno – slabša okna bodo na dolgi rok »odpihnila« vaše prihranke, ki jih boste morali nameniti proizvajanju toplotne energije in obsežnejšemu vzdrževanju.

Foto: Arcont okna & vrata
Foto: Arcont okna & vrata

2. nasvet: pri kakovosti ne delajte kompromisa

Kakovostna okna vas bodo na začetku mogoče res malenkost več stala, a na koncu boste prihranili več energije. Če iščete res kakovostna okna, je pravi naslov podjetje Arcont okna & vrata, kjer že več kot 20 let razvijajo energetsko učinkovita okna, tokrat pa predstavljajo nov standard – izjemno linijo izdelkov PREMIUM+ . Optimalno izolacijo zagotavljajo 48-milimetrsko troslojno steklo (Ug=0,5 W/m2K); okna z Uw 0,78 W/m2K, ki sedaj omogočajo skoraj 10-odstotno boljšo toplotno izolativnost; in novi izolirani poličniki. Nov standard so pri Arcont okna & vrata postavili tudi pri montaži, kjer po novem uporabljajo mehkocelično peno, ki preprečuje nastanek mikro razpok in s tem prehod zraka. Poleg tega ima nova pena tudi dobro zvočno in toplotno izolativnost, zrakotesnost* ter paronepropustnost.

In kaj je najboljše? V podjetju Arcont okna & vrata ponudbe v novi liniji PREMIUM+ niso podražili! Že obstoječi liniji so dodali nove napredne funkcionalnosti, ki zagotavljajo višjo raven udobja – in to za nespremenjeno ceno! Tukaj si lahko preberete več!

*10-krat večja od navadne PU pene na podlagi testov ZAG.

Foto: Arcont okna & vrata
Foto: Arcont okna & vrata

3. nasvet: primerjajte konkurenčne ponudbe

Tako kot pri vsaki večji finančni odločitvi, je tudi pri nakupu stavbnega pohištva ključno, da poiščemo več ponudnikov. Cena je seveda pomembna, vendar nikakor ne pozabite na kakovost. Pogosto se odločimo za najcenejšega ponudnika … ampak, ali ste prepričani, da pri vseh ponudbah »prejmete« enake funkcionalnosti in enako kakovost?

Če vam poplava ponudb predstavlja težavo, vam predlagamo, da si pomagate s spletnim vodičem za primerjavo ponudb. Vodič Okna zame, ki je prvi slovenski vodič za primerjavo ponudb stavbnega pohištva, vam bo močno prihranil čas, obenem pa vam bo olajšal izbiro. Samo v desetih korakih lahko dostopate do informacij o oknih in drugem stavbnem pohištvu ter primerjate konkurenčne ponudbe. Kliknite tukaj in nam najprej povejte, kakšen projekt je pred vami ter izpolnite vprašanja. Odlična primerjava je zagotovljena!

Foto: Arcont okna & vrata
Foto: Arcont okna & vrata