Hočete imeti v novem letu najboljšo Officeovo programsko opremo? Imamo več kot 50 priljubljenih Officeovih programov, operacijskih sistemov in računalniških orodij, ki bi jih leta 2022 delili z vami. Na Keysoff.com vas čaka najboljša novoletna razprodaja na ključe za Microsoftovo programsko opremo. Ponudba je časovno omejena.

Foto: Keysoff
Foto: Keysoff

Posebna ponudba (brez kode za popust)

Do 50-odstotni popust na Windows s kodo BP50

60-odstotni popust na OFFICE in pakete s kodo BP60

Posebne cene za računalniška orodja

Nakupovanje na Keysoff ne bi moglo biti preprostejše. Kmalu po naročilu boste prejeli e-pošto s ključi svojih izdelkov in ne bo vam treba čakati več dni. Če imate kakršnokoli vprašanje, vam nudijo hitro in izčrpno pomoč, ki jo potrebujete.

Če pride do težav ali imate samo vprašanje, vam je 24 ur na dan na voljo podpora strankam z besedami in dejanji. Če imate kakršnekoli težave, nam pošljite e-pošto na naslov service@Keysoff.com.

Praznujte konec starega in začetek novega leta s Keysoff in njihovo noro novoletno razprodajo!

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, kar je kratica za proizvajalca originalne opreme. Po funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v enem odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo ENOLETNO JAMSTVO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.