Na Keysoff.com zdaj lahko kupite Microsoftove operacijske sisteme in Officeovo programsko opremo po zelo nizkih cenah. Tako boste prihranili denar in imeli najkvalitetnejše izdelke, da bo v novem letu delo gladko steklo.

Foto: Century Genius
Foto: Century Genius

Keysoffova novoletna promocija vam nudi serije operacijskih sistemov Windows in MS Office (vključno z Windows 11, Windows 10, MS Office 2021, MS Office 2019, itd.). Plačate najnižjo ceno in dobite najnovejši operacijski sistem Windows in MS Office. Originalni paket Windows 10 Pro za dva računalnika za zgolj 13,26 €, kjer posamezen Windows 10 Pro stane le 6,63 €. Prihranite več kot 90 %. Originalni MS Office 2021 Pro lahko kupite za zgolj 14,22 €/računalnik, kar je izjemno ugodno. Če ga potrebujete le za en računalnik, ga lahko kupite posamezno za zgolj 27,67 €. Keysoffova ekipa iz storitve za stranke vam je 24 ur na dan na voljo za kakršna koli vprašanja in vam bo pomagala rešiti vse težave.

Do 62-odstotni popust na Microsoft Office 2021 (koda: BP62)

50-odstotni popust na operacijske sisteme Windows (koda: BP50)

62-odstotni popust na Office in pakete(koda: BP62)

50-odstotni popust na operacijske sisteme Windows(koda: BP50)

Tudi če potrebujete še več računalniških orodij, je Keysoff pravi naslov za vas. Kupite lahko na primer Ashampoo PDF Pro 3. Urejajte datoteke PDF tako hitro in preprosto kot Wordove dokumente. Z Ashampoo PDF Pro 3 z odličnim urejevalnikom besedil boste dokumente PDF urejali tako preprosto kot besedilne dokumente. Najdete ga v vseh modernih aplikacijah.

Računalniška orodja (brez kode za popust)

Keysoff vam ne nudi le odličnih izdelkov, ampak tudi izvrstne poprodajne storitve. Če boste kupovali na Keysoffu, vam nudijo tudi doživljenjske poprodajne storitve. Zdaj imate odlično priložnost, da s to odlično ponudbo prihranite denar pri nadgradnji svojega računalnika.

Za svoje visokokakovostne izdelke in profesionalne storitve je Keysoff prejel že 900 ocen resničnih uporabnikov na strani TrustPilot s povprečno oceno 4,9 in 98 % zadovoljnih strank.
Tehnična pomoč 24 ur na dan in doživljenjske poprodajne storitve
Pišite Keysoffu: service@keysoff.com.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, kar je kratica za proizvajalca originalne opreme. Po funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v enem odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo ENOLETNO JAMSTVO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.