Da bo komunikacija tudi v bodoče potekala brez skrbi, so pri Telemachu znova nadgradili priljubljene mobilne pakete VEČ.

Foto: Telemach
Foto: Telemach

Telemach je z nadgradnjo mobilnih paketov družine VEČ pred kratkim znova poskrbel za novo mobilno revolucijo. Pakete VEČ, ki so jih na trgu predstavili leta 2015, redno nadgrajujejo v skladu z rastočimi potrebami uporabnikov. Ker se zavedajo, da je dandanes eden izmed ključnih faktorjev vsebine mobilnih paketov prav prenos podatkov, so v paketu VEČ povišali količino prenosa iz obstoječih 5 GB na 10 GB. V paketu ŠE VEČ je hitrost omejena na 350 Mbps, medtem ko nudijo paketi NAJVEČ pravo izkušnjo 5G s hitrostmi do 1 Gbps. V primerjavi s paketom ŠE VEČ vključuje paket NAJVEČ tudi glasbeno aplikacijo TIDAL in ugodnejše cene mobilnih naprav. Nenehnih izboljšav in nadgradenj so pri Telemachu deležni tako obstoječi kot novi uporabniki.

Telemachovo gigabitno omrežje 5G in fiksno omrežje dokazano najhitrejša v Sloveniji

Poleg nadgradenj svojih mobilnih storitev se pri telekomunikacijskem operaterju Telemach lahko pohvalijo z novim zavidanja vrednim dosežkom. Na podlagi meritev Ookla®, vodilnega svetovnega proizvajalca na področju analize mobilnih in internetnih omrežij ter testiranja aplikacij in tehnologije prek aplikacije Speedtes, je namreč potrjeno, da sta Telemachovo omrežje 5G in fiksno omrežje najhitrejša v državi. Rezultati preizkusov, ki so jih z aplikacijo Ookla Speedtest® uporabniki izvajali med 1. julijem in 31. decembrom 2021, temeljijo na testiranju v resničnem okolju in na lastnih napravah, kar daje najboljši vpogled v uporabniško izkušnjo.

»Za Telemach sta vlaganje v tehnologije prihodnosti in s tem zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje strateški prioriteti. Priznanji za najhitrejše 5G in fiksno omrežje imata za nas dodano vrednost, saj prihajata v času zahtevnega obdobja pandemije, ko so naše storitve še bolj kot navadno sestavni del življenja vseh ljudi. Dodatno smo se potrudili, da uporabnikom v tem času olajšamo vsakdan in jim ponudimo vrhunske storitve in najsodobnejše možnosti za komunikacijo, delo od doma in zabavo. Ta nagrada je za našo ekipo dokaz dobro opravljenega dela, za naše uporabnike pa jasen znak, da Telemach ostaja vodilni na področju telekomunikacijskih trendov,« je priznanji komentiral predsednik poslovodstva Telemacha, Adrian Ježina.

Poleg naložb v omrežje 5G in nadaljnje širitve fiksnega GIGA omrežja bo Telemach tudi v bodoče vlagal v vse segmente. Z lastnim mobilnim omrežjem, v katerega bodo po napovedih v prihodnjih letih vložili več kot 100 milijonov evrov, želijo čim prej pokriti celotno Slovenijo, obenem pa še naprej vlagati v fiksno omrežje.