Planica, zibelka smučarskih skokov, je sinonim za največji slovenski športni praznik, ki gosti najboljše skakalce sveta. Že desetletja Dolina pod Poncami vabi največje junake smučarskih poletov in ustvarja nepozabne zgodovinske trenutke. Neustrašni skakalci vedno znova premikajo meje v smučarskih skokih in poletih, obiskovalci pa z navdušenjem ostajajo del nepozabnih smučarskih podvigov.

Na letošnjem dogodku finalnih tekem svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici, ki bo potekal od 21.3.2019 do 24.3.2019, bodo obiskovalci prvič lahko povsod plačevali tudi brez gotovine, saj je Mastercard uradna kartica Planice 2019. S karticama Mastercard in Maestro bo plačevanje hitro, enostavno in brezgotovinsko, zato se bodo obiskovalci lahko prepustili brezskrbnemu navijanju in uživali v neprecenljivih trenutkih.

Brezskrbno uživanje v spektaklu pa prinaša še dodatne ugodnosti na samem prizorišču, saj bodo obiskovalci lahko s karticama Mastercard in Maestro uživali v raznolikih ter ekskluzivnih ugodnostih gostincev. Ob plačilu s kartico Mastercard ali Maestro pri izbranem ponudniku hrane in pijače bodo obiskovalcem na voljo ugodnosti kot je brezplačna sladica pri HIT Alpinea, gratis brezalkoholna pijača pri Petrol – Fresh in brezplačna kava ali čaj pri ponudniku Pernuss.

Številne ugodnosti bodo nadobudnim obiskovalcem smučarskih skokov v Planici na voljo tudi izven prizorišča pri bližnjih trgovcih, in sicer v oblikah popusta na tople napitke v Baru Vitranc, ugodnosti ob nakupih v Kompas shop Rateče, Korensko ali Karavanke, voucherja za enodnevni najem treking koles ali smuči, popusta na nočitve v hotelu Vitranc in popusta na nakup v trgovini Intersport v času med 22. in 24. marcem. Obiskovalci smučarskih poletov v Planici bodo skupaj z Mastercard izkusili neprecenljivo doživetje, ki ga še dolgo ne bodo pozabili.