Družba za upravljanje terjatev bank ponuja priložnosti tako za velike kot mlade družine in posameznike. Na voljo so stanovanja, dvojčki in vrstne hiše v številnih mestih po Sloveniji, kjer so cene nepremičnin nižje od cen v prestolnici. Lastništvo doma je tako precej lažje dosegljivo, pri čemer je lahko kakovost življenja celo boljša ali primerljiva z Ljubljano ali Mariborom. Preverite ponudbo izpostavljenih nepremičnin in spremljajte celotno ponudbo na tej povezavi in preverite izpostavljene lokacije.

Hiša dvojček v Notranjih Goricah

Hiša dvojček v Notranjih Goricah
Hiša dvojček v Notranjih Goricah

Na Padovnicah, v Notranjih Goricah je na voljo nedokončana hiša z neto tlorisno površino 195,80 m², velikost zemljišča znaša 264 m². Objekt je bil zgrajen leta 2007 in sicer do III. podaljšane gradbene faze. V bližini je 8 tovrstnih hiš, urejena je cestna in komunalna povezava.

Prodajna cena znaša 155.000,00 € + pripadajoči davek. Vabljeni k oddaji nezavezuječe ponudbe na tej povezavi.

Stanovanjska hiša v Preserjih

Stanovanjska hiša v Preserjih
Stanovanjska hiša v Preserjih

V Preserjih je na voljo stanovanjska hiša z neto tlorisno površino 278,50 m², velikost zemljišča je 4.035,00 m². Objekt je bil zgrajen leta 1977. V kletnem delu so garaža ter pomožni prostori s kurilnico, iz kleti vodi notranje stopnišče v pritličje stavbe, kjer se nahaja glavni bivalni del s kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo ter nekaterimi drugimi prostori, medtem ko so v mansardni etaži locirane spalnice in kopalnica. Temelji in kletni zidovi objekta so betonski oziroma pozidani z betonskimi bloki, zidovi pritličja in mansarde pa so pozidani z opečnimi bloki. Dvokapno leseno ostrešje je pokrito s kritino tipa bramac, fasada je izdelana v demit izvedbi z zaključnim ometanim in slikanim slojem. Tlaki v stavbi so obloženi s keramičnimi oziroma opečnimi ploščicami ter preprogami, stene so slikane, stropi so delno ometani in slikani, delno pa obiti z lesenim opažem, v kopalnicah so stene obložene s keramiko. V stavbi so elektrika, vodovod, kanalizacija, omrežje elektronskih komunikacij, ogrevanje je urejeno z lastno pečjo.
Okolica objekta je v glavnem ozelenjena in posajena s sadnim in drugim drevjem. Dostop k objektu je urejen preko dovozne klančine iz glavne ceste, pred vhodom v objekt je dvorišče tlakovano s tlakovci, na njem stoji manjša, deloma zidana, drvarnica. Na nasprotni strani objekta je zgrajen betonski kopalni bazen, ki je potreben obnove.
Prodajna cena znaša 380.000,00 € + pripadajoči davek. Vabljeni k oddaji nezavezujoče ponudbe na tej povezavi.

Dupleks stanovanje v Kozini

Dupleks stanovanje v Kozini
Dupleks stanovanje v Kozini

Dupleks stanovanje se nahaja v tretjem nadstropju in vključuje tudi mansardo v skupni tlorisni površini 159,60 m². Prostor je razgiban in obsega dnevno bivalni prostor, kuhinjo, spalne prostore in kopalnico. Stanovanje ima tudi teraso in balkon, urejeni so vsi komunalni priključki, stanovanje je vseljivo takoj.

Stanovanjska soseska zgrajena leta 2009 stoji v bližini železniške postaje Kozina, ob stari regionalni cesti med Črnim kalom in Divačo, 2 km oddaljena od AC priključka Ljubljana – Koper. Potovalni čas do Ljubljane znaša manj kot eno ure, do slovenske obale 20 minut.

Prodajna cena znaša 179.000,00 € + pripadajoči davek. Vabljeni k oddaji nezavezujoče ponudbe na tej povezavi.

Vrstne stanovanjske hiše Tabor pri Vranskem

Vrstne stanovanjske hiše Tabor pri Vranskem
Vrstne stanovanjske hiše Tabor pri Vranskem

6 moderno zasnovanih vrstnih hiš v mirnem okolju sredi zelenih travnikov in polj v Občini Tabor. Urejena soseska se nahaja v naravi, v bližini hribov, vendar le 5 minut vožnje po lokalni cesti do avtocestnega uvoza Vransko.

Hiše so bile zgrajene v letu 2008 do V. gradbene faze in imajo 106 m² neto tlorisne površine in zemljišča v skupni velikosti 178 m². Celotno naselje je priključeno na elektriko, telefon, internet, krajevni vodovod, interno fekalno kanalizacijo s skupno čistilno napravo, meteorno kanalizacijo in interni razvod plina.

Objekt je pritlične zasnove z izkoriščeno mansardo. V pritličju so bivalni prostori: vetrolov, sanitarije, garderoba, kuhinja, jedilnica, dnevna soba, stopnišče in shramba. V svetli mansardi so spalni prostori: predprostor, kopalnica, spalnica in dve otroški sobi. Za vaš in vaše obiskovalce je pred hišo urejeno parkirno mesto za dve vozili.

Prodajne cene so od 113.473 EUR + pripadajoči 9,5 % DDV. Vabljeni k oddaji nezavezujoče ponudbe na tej povezavi.

Priložnosti za nakup stanovanjskih hiš so na voljo tudi v Podravskem delu Slovenije, kar je velika priložnost za družine in posameznike, ki se usmerjajo proti štajerski prestolnici.

Vrstna hiša Limbuš

Vrstna hiša Limbuš
Vrstna hiša Limbuš

V Limbušu se zaradi bližine Maribora in umeščenosti v čudovito zeleno pokrajino Štajerske vsako leto veča število prebivalcev. Vmesna vrstna stanovanjska hiša se nahaja v mirnem, pretežno stanovanjskem naselju, v bližini katerega se nahaja železniška postaja, osnovna šola in ostala infrastruktura. Hiša je klasične gradnje z opečnimi zidaki in še ni bila vseljena. Hiša je etažnosti P+1. V pritličju so dnevni prostori, kuhinja, manjša kopalnica, shramba in izhod na teraso. V nadstropju so tri sobe, večja kopalnica in balkon. Talne obloge so delno keramika, delno parket. Pred hišo sta dve parkirni mesti, eno z nadstreškom.

Neto tlorisna površina hiše znaša 162,90 m², skupna površina zemljišča znaša 238 m².

Prodajna cena znaša 168.000,00 € + pripadajoči davek Vabljeni k oddaji nezavezujoče ponudbe na tej povezavi.

Štirisobno stanovanje v Mariboru

Štirisobno stanovanje v Mariboru
Štirisobno stanovanje v Mariboru

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju večstanovanjskega objekta na naslovu Koroška cesta 80 v Mariboru. Objekt je bil zgrajen leta 2007 in ga sestavlja 165 stanovanjskih enot. Pritličje objekta je namenjeno različnim poslovnim dejavnostim. Stanovanje je štiri sobno in meri 140,90 m² neto tlorisne površine. Od tega predstavlja loža 14,5 m² in shramba v kletnih prostorih 3,1 m². Dve parkirni mesti velikosti 13 m² se nahajata v kleti objekta. Stanovanje je v dobrem stanju in lepo vzdrževano.

Prodajna cena znaša 158.500,00 € + pripadajoči davek Vabljeni k oddaji nezavezujoče ponudbe na tej povezavi.

Dvosobno stanovanje v Benediktu

Dvosobno stanovanje v Benediktu
Dvosobno stanovanje v Benediktu

Dve dvosobni stanovanji na podeželju Benedikta. Prvo se nahaja v pritličju in ima lastniški atrij. Drugo se nahaja v mansardi in ima velik balkon obrnjen na zahod. Parkirno mesto za stanovalce je zagotovljeno na dvorišču pred blokom. V obeh stanovanjih je dokončana in opremljena kopalnica, dnevna soba z kuhinjo in jedilnico ter spalnica. Ogrevanje stanovanja je urejeno na etažno peč na UNP.

Prodajna cena stanovanja z atrijem znaša 51.175 EUR + pripadajoči davek.

Prodajna cena mansardnega stanovanja znaša 48.900 EUR + pripadajoči 9,5 % DDV. Vabljeni k oddaji nezavezujoče ponudbe na tej povezavi.

Trosobno stanovanje v Rušah

Trosobno stanovanje v Rušah
Trosobno stanovanje v Rušah

V pritličju večstanovanjske stavbe v Rušah imamo v prodaji trosobno stanovanje z izhodom na zelenico ob bloku. Stanovanje je potrebno obnove, tako da ga boste lahko v celoti prilagodili svojim željam in potrebam. Parkiranje je mogoče na dvorišču bloka. Stanovanjski blok je bil zgrajen leta 1986. Neto tlorisna površina stanovanja znaša 71,57 m².
Prodajna cena znaša 51.900,00 € + pripadajoči davek. Za ogled se lahko dogovorite z našim sodelavcem Blažem Ribičem.

Vabljeni k oddaji nezavezujoče ponudbe na tej povezavi.