Foto: Porsche
Foto: Porsche

Porsche je ob tem jubileju modele Cayenne posebej bogato opremil ter jih naredil še bolj ekskluzivne, prestižne in udobne. Izbor serijske opreme v modelih Platinum Edition ni naključen. Temelji na dodatni opremi, za katero se vozniki Cayennov najpogosteje odločijo.

Športnost in eleganca na prvi pogled

Cayenne Platinum Edition samozavestno kaže svoj športni in elegantni temperament. Obrobe oken v visokosijajni črni barvi, črni zaključki izpušnega sistema in svilnato platinasta 21-palčna platišča RS Spyder Design izražajo moč ter poudarijo mogočnost avtomobila.

Foto: Porsche
Foto: Porsche

Za prepričljiv in prestižen videz poskrbijo visokozmogljivi LED-žarometi s tridimenzionalno notranjostjo in sistemom Porsche Dynamic Light System (PDLS) ter ekskluzivni detajli karoserije. Zunanjost krasijo letvice na režah odbijača, oznaka Porsche v svilnato platinasti barvi in vratne letvice iz brušenega aluminija z oznako Platinum Edition.

Foto: Porsche
Foto: Porsche

Cayenna Platinum Edition lahko obarvate v eno izmed večno modernih barv. Med standardnimi barvami se lahko odločite za belo ali črno, pri kovinskih pa izbirate med Carrara belo, Chromite črno, Moonlight modro in Mahagoni barvo. Če si želite še več individualnosti, vam je na voljo tudi neomejen spekter barv po naročilu.

Ekskluzivno potovalno udobje

V ergonomičnih 8-smerno električno nastavljivih športnih sedežih se boste sprostili po napornem dnevu, njihovo športnost pa okusili v zavojih vaše priljubljene regionalke. Ljubitelji estetike boste na svoj račun prišli ob pogledu na ekskluzivne aluminijaste dodatke z rombasto teksturo, tradicionalni oboževalci Porschejevih športnikov pa se boste razveselili grbov znamke na vzglavnikih sedežev. Za prijeten kontrast v notranjosti so tukaj še varnostni pasovi v kredasti barvi.

Foto: Porsche
Foto: Porsche

Skozi panoramski strešni sistem bo potniški prostor osvetljevala naravna dnevna svetloba, vožnja pa bo z ambientalno osvetlitvijo zelo prijetna tudi ponoči. Stekla so že serijsko zatemnjena, zato bodo vaši trenutki zasebnosti v Cayennu Platinum Edition ostali skriti pred radovednimi pogledi.

Foto: Porsche
Foto: Porsche

Ekskluzivni Cayenne vas bo razvajal tudi z vrhunsko zvočno kuliso. Za nepozabno doživetje zvoka se boste prepustili štirinajstim zvočnikom 710-vatnega zvočnega sistema Bose® Surround Sound. Poslušanje vaše najljubše glasbe in drugih vsebin pa bo z vgrajenima aplikacijama Apple Music in Apple Podcasts še bolj priročno.

Popoln nadzor vožnje

Cayenne Platinum Edition bo vaše ukaze z večfunkcijskega volana na cesto prenašal bolj neposredno in z več uglajenosti. S sistemom Power Steering Plus bo parkiranje lahkotnejše, krmiljenje pri velikih hitrostih pa maksimalno precizno.

Foto: Porsche
Foto: Porsche

Širok izbor modelov

V izvedbi Platinum Edition se lahko odločite med modeli Cayenne, Cayenne S in Cayenne E-Hybrid, vsi pa so na voljo tudi v različici Coupé.

Za več informacij o modelih Cayenne Platinum Edition obiščite spletno stran cayenne.porsche.si ali se oglasite v Porsche Centru Ljubljana, kjer vam bodo prijazni svetovalci pomagali pri izbiri vašega športnika.

Izkoristite enkratno priložnost. Sestavite svojega Cayenna Platinum Edition in ga financirajte z 2% obrestno mero.

Izberite enega izmed modelov Cayenne Platinum Edition in ga s Porsche Konfiguratorjem sestavite po svojih željah.

Prilagodite financiranje svojim željam tukaj.