Foto: Shoppster
Foto: Shoppster

Ker pa zna biti nakupovanje v fizičnih trgovinah ob tej priložnosti precej kaotična izkušnja, se mnogi na lov za privlačnimi ponudbami odpravijo kar prek spleta. V spletni trgovini Shoppster praznik nakupovanja letos traja kar cel november in prinaša številne prihranke.

Množica vnetih nakupovalcev, ki se trejo med policami trgovin, je pogost prizor v času razprodaj črnega petka. Hektična vožnja od ene do druge trgovine in vneto iskanje parkirišča pa gotovo ne pripomoreta k najprijetnejši nakupovalni izkušnji. Udobje in prihranek časa sta tako le dve izmed lastnosti, zaradi katerih se vse več ljudi raje odloča za spletno nakupovanje – še posebej ob črnem petku, ko je hitrost velikokrat odločilnega pomena pri lovljenju najprivlačnejših ponudb.

Shoppster črni petek praznuje cel november

Spletna trgovina, ki ponuja prijetno nakupovalno izkušnjo po meri uporabnika, je denimo priljubljeni spletni trgovec Shoppster, ki ugodnosti črnega petka tokrat ponuja skozi cel november. Uporabniki namreč lahko ves mesec pri nakupu prihranijo tudi do 50 %. Poleg pregledno oblikovanih kategorij kupcem pri izbiri izdelkov pomagajo tudi uporabne označbe, kot so »Shoppster priporoča«, »Največkrat gledani«, »Najbolj prodajani« in »Samo še nekaj kosov«.

Vrtoglave ugodnosti vse od električnega mešalnika do sobnega kolesa

Foto: Shoppster
Foto: Shoppster

Ne glede na to, kaj se znajde na vašem seznamu želja, vas Shoppster nikoli ne bo razočaral. Na njegovih spletnih policah se namreč nahaja več kot 150.000 izdelkov priznanih blagovnih znamk. Če ste si na primer že dolgo želeli priročen sesalnik, ki bi vam olajšal čiščenje različnih površin, lahko ob črnem petku akumulatorski pokončni sesalnik znamke Bosch na Shoppsterju dobite kar 50 % ugodneje! Zahvaljujoč visoko učinkoviti tehnologiji brez vrečke in krtači AllFloor, je primeren za čiščenje vseh vrst tal. V eni napravi združuje pokončni in ročni sesalnik, odlikujejo pa ga zmogljivost in dolga življenjska doba baterije, kratek čas polnjenja ter enostavnost uporabe in shranjevanja.

Športnim navdušencem pa se splača pobrskati po Shoppsterjevi kategoriji Šport in prosti čas, kjer boste našli številne izdelke po ugodnih cenah. Med njimi je s prihrankom kar 100 evrov na voljo tudi sobno kolo znamke Toorx, ki z barvnim LCD zaslonom, magnetnim zavornim sistemom, 32 stopnjami obremenitve in 10-kilogramskim vztrajnikom predstavlja popoln pripomoček za aerobno vadbo v zavetju vašega doma.