Pacanje in megljenje stekel, omejeno vidno polje, suhe oči … Ste se že poigravali z mislijo, da bi vam operirali dioptrijo, pa vas je strah operacije, dvomite o trajnosti posega ali pa vas poplava informacij bega?

Dve očesi nista enaki, zato je individualna obravnava tako pomembna za optimalen rezultat. Foto: Jernej Lasič
Dve očesi nista enaki, zato je individualna obravnava tako pomembna za optimalen rezultat. Foto: Jernej Lasič

Strah pred posegom je v tem primeru res odveč. Za laserske posege za odpravo dioptrije je značilna že dolga tradicija, v zadnjem času pa so postali tudi cenovno veliko dostopnejši, še posebej, če upoštevamo ceno očal in leč. Operacije se izvajajo že več kot 30 let in številne raziskave so dokazale, da je to varna metoda, ki stabilno vidno ostrino zagotavlja tudi dolgoročno.

Prijavite se na brezplačno predavanje in pogovor s kirurginjo Uršo Pečjak, dr. med., in iz prve roke boste prejeli odgovore na vsa vprašanja.

Laserska odprava dioptrije – tehnologija, ki ji zaupa celo NASA

Medtem ko so pacienti še pred desetimi leti za okrevanje po operaciji potrebovali nekaj dni, jih danes večina popolno vidi že po 24 urah. Operacija z najsodobnejšim femtosekundnim laserjem traja le petnajst minut, popoln vid se povrne v naslednjih petnajstih minutah, za okrevanje pa večina pacientov, operiranih po tej metodi, potrebuje le 24 ur. Tudi o tem bomo govorili na predavanju. Prijavite se že danes.

Tudi rezultati tovrstnih operacij so odlični, popolna vidna ostrina brez odvisnosti od očal zagotavlja povsem novo kakovost življenja, tveganje in potencialni zapleti, povezani s temi posegi, pa so izjemno majhni in zelo dobro obvladljivi.

Kirurginja očesnega centra Morela, Urša Pečjak, dr. med., spec. oftalmologije. Foto: Jernej Lasič
Kirurginja očesnega centra Morela, Urša Pečjak, dr. med., spec. oftalmologije. Foto: Jernej Lasič

Vsi odgovori na najpogostejša vprašanja na enem mestu z možnostjo pogovora s kirurginjo očesnega centra Morela, Uršo Pečjak, dr. med.

Na brezplačnem predavanju bomo v prvem delu odgovorili na najpogostejša vprašanja naših pacientov:

  • Ali sem primeren kandidat?
  • Katere so najsodobnejše tehnike operacij za odpravo dioptrije?
  • Kako vem, katera tehnika je primerna zame?
  • Kako poteka operacija, kako se pripravimo nanjo?
  • Kako je z okrevanjem po posegu?
  • Kakšni so lahko morebitni zapleti in kako se rešujejo?
  • Kolikšne so cene in katere so aktualne ugodnosti?

V drugem delu predavanja se bomo posvetili vašim očem in vprašanjem. Pri nas je individualna obravnava vsakega posameznika na prvem mestu. Naši zdravniki so vam vedno na voljo za vse informacije, ki jih morda potrebujete, zato tudi prejmete osebno številko kirurga, ki vas operira, da ga lahko v dneh po operaciji vedno pokličete, če se pojavijo kakršne koli skrbi.

Očesni center Morela med tehnološko najnaprednejšimi ponudniki laserskih operacij

Očesni center Morela je vodilni ponudnik laserskih operacij za odpravo dioptrije z dolgo tradicijo, z opravljenimi več kot 35.000 očesnimi operacijami in več kot 15.000 laserskimi operacijami. Prepoznavni smo predvsem po uporabi najsodobnejše tehnologije in mednarodno priznanih zdravnikih, ki so v Sloveniji kot prvi uvedli številne sodobne operativne tehnike na področju operacij dioptrije. Kot svoje poslanstvo smo si zadali, da omogočimo dostopnost do najkakovostnejših posegov za odpravo dioptrije čim širšemu krogu ljudi.

Najsodobnejša tehnologija in izkušeni kirurgi očesnega centra Morela so opravili že več kot 35.000 očesnih operacij. Foto: Dean Dubokovič
Najsodobnejša tehnologija in izkušeni kirurgi očesnega centra Morela so opravili že več kot 35.000 očesnih operacij. Foto: Dean Dubokovič

V Sloveniji smo pred šestimi leti kot prvi center za lasersko odpravo dioptrije pridobili akreditacijo najuglednejše ameriške ustanove za zdravstvene organizacije Joint Commission International.

Pridružite se ekipi očesnega centra Morela na brezplačnem predavanju, ki bo v četrtek, 16. maja 2019, ob 18. uri v hotelu Slon v Ljubljani. Predstavili vam bomo vse možnosti trajne odprave dioptrije in odgovorili na vaša vprašanja.