Foto: Paloma
Foto: Paloma

Ko se bo človek odpravil na pot proti Marsu, bo moral s sabo vzeti vse, kar ta potrebuje. Tudi toaletni papir. A ker je prostor na plovilih omejen, bo moral biti drugačen, kot je danes. Četverček triplastnega papirja s kar 335 lističi Paloma MAX so Vesoljske agencije že prejele. Medtem ko čakamo, ali ga bodo uporabili, se o njegovi uporabnosti in mehkobi ter o resničnosti izjav, da ne zavzame veliko prostora in traja dolgo, lahko prepričate že danes.

Novi toaletni papir iz Palome navdušuje s kompaktnostjo in dolgotrajnostjo, zaradi česar so pomislili, da bi bil primeren za vesoljska potovanja. Inovativni izdelki, razviti za astronavte, pogosto pomagajo pri vsakdanjem življenju, a tudi izdelek iz Sladkega Vrha je tako dober, da bi lahko poletel v vesolje.

Foto: Paloma
Foto: Paloma

Predsednik uprave in obenem tehnični direktor v družbi Paloma Steven Lomić je ob priložnosti predstavitve novega izdelka dejal:
»Naše inovativno pakiranje omogoča, da štirje kompaktni zavihki Paloma Max vsebujejo toliko trislojnega toaletnega papirja kot deset običajnih rolic. Z 38 metri papirja na eno rolico, kar predstavlja 150 odstotkov običajne dolžine, je ta izdelek tudi ekološki, saj pušča manj ogljičnega odtisa in je pakiran v embalaži, ki vsebuje 30 odstotkov reciklirane plastike.«

Inovativne rolice kompaktnega toaletnega papirja iz sto odstotkov certificirane celuloze so razvili strokovnjaki razvojnega oddelka v Sladkem Vrhu. Tam na najsodobnejšem papirnem stroju izdelujejo močan, a obenem mehak in vpojen papir, ki ga ravno tako nova proizvodnja linijo s hitrostjo 700 metrov na minuto tesno in kompaktno navije na zvitke (rolice). V Palomi verjamejo, da je to začetek nečesa velikega in sprememba, ki bo poenostavila nakupovanje toaletnega papirja in izboljšala kakovost življenja.
Paloma MAX najdete v trgovinah Mercator, Tuš in Leclerc. Družba Paloma vas obenem vabi, da spremljate profile na družbenih omrežjih, saj bodo v poletnih mesecih potekale atraktivne nagradne igre.

Foto: Paloma
Foto: Paloma