Naše osebje, vrhunska oprema in sistemi za zagotavljanje kakovosti v celotnem proizvodnem procesu nam pomagajo zagotoviti, da prav vsak izdelek izpolnjuje naše stroge standarde kakovosti. Sestavine in izdelke testiramo na petih točkah v okviru procesa od semena do hrane, s čimer zagotavljamo, da je tisto, kar je navedeno na nalepki, dejansko tudi v izdelku.

Od sestavin do izdelkov

Makrohranila, ki so sestavine naših izdelkov, kot sta aloja in čaj, pridobivamo iz izbranih kmetijskih regij z vsega sveta. Sodelujemo tudi z najboljšimi dobavitelji virov makrohranil na svetu in smo največji kupec izolata sojinih beljakovin v Združenih državah Amerike. V proizvodnih obratih, ki so v lasti podjetja, in v partnerskih proizvodnih obratih po vsem svetu te sestavine pretvarjamo v izdelke, ki vsebujejo ravno pravšnjo mešanico beljakovin, vlaknin in drugih poglavitnih hranilnih snovi.

Sledljivost

Uporabljamo najboljše sestavine in sodelujemo z najbolj cenjenimi dobavitelji, od katerih nabavljamo čaj, alojo, sojo in mikrohranila za naše izdelke. Izvleček zelenega čaja za naše izdelke proizvajamo v svojem obratu za rastlinske izvlečke na Kitajskem.

Preverjeno in potrjeno

Stranke podjetja Herbalife Nutrition lahko zaupajo, da so sestavine, navedene na nalepki, dejansko tudi v izdelku, saj vlagamo v najnovejše strokovno znanje, tehnologijo in zmogljivosti.

Naši laboratoriji imajo certifikat ISO 17025, kakovost naših izdelkov v ZDA preverja ugledna organizacija NSF International, laboratorij LGC našo linijo izdelkov H24 v regiji EMEA v okviru svetovno priznanega programa Informed-Sport testira na prepovedane snovi, naš napredni program za poprodajno spremljanje izdelkov sledi kakovosti izdelkov do konca roka uporabnosti.

Znanost in varnost

Več kot 300 znanstvenikov, ki kakovost, varnost in odličnost izdelkov postavljajo na prvo mesto, zagotavlja, da so izdelki dobri za vas.

Vodilni znanstveniki

Svetovalni odbor za prehrano podjetja Herbalife Nutrition je sestavljen iz več kot 25 vodilnih strokovnjakov na svetu ter Herbalife Nutrition Člane izobražuje in usposablja o načelih Herbalifove globalne filozofije na področju prehrane in izdelkih. To stalno usposabljanje pripomore k podpiranju in izobraževanju Članov o znanstvenih dognanjih, na katerih temeljijo naši izdelki, in poglavitnih prehranskih konceptih.

Herbalifov inštitut za prehrano

Inštitut si prizadeva za odličnost v prehrani. Njegovo poslanstvo je spodbujati in podpirati raziskave in izobraževanje o povezavi med zdravjem, uravnoteženo prehrano ter zdravim in aktivnim življenjem. Uredniški odbor Inštituta sestavljajo vodilni strokovnjaki s področja prehrane z vsega sveta, ki proučujejo klinične študije in članke o prehrani ter na podlagi svojega znanja pišejo strokovne prispevke.

Klinične študije

Herbalife Nutrition na večjih univerzah podpira klinične raziskave in tako zagotavlja znanstveno podporo za svoje izdelke v državah po vsem svetu.

Več informacij: www.herbalife.si