Mnogi si danes brez tehnologij ne znamo predstavljati našega vsakdana, tako preko pametnega telefona opravljamo nakupe, plačujemo položnice, ostajamo v stikih z našo družino in prijatelji. Na optiusu smo za vas pripravili najbolj optimalno obliko povezovanja s potencialnimi delodajalci - optius on-line karierni sejem.

Foto: optius.com
Foto: optius.com

Kaj je on-line karierni sejem in njegove prednosti?

1. On-line karierni sejem poteka na spletu in je preprosta, pregledna in učinkovita oblika povezovanja iskalcev nove zaposlitve s podjetji, ki omogoča anonimen klepet v živo s predstavniki podjetij. Prijavite se lahko na številna prosta delovne mesta, se vpišete v bazo ali pa opravite z zanimivim delodajalcem video pogovor.

2. Digitalna udeležba iz udobja doma, pisarne ali iz parka
Ne le, da je obisk samega online sejma brezplačen, prihranite tudi na potnih stroških. Online sejma se z internetno povezavo lahko udeležite praktično od kjerkoli in iz vseh naprav.

3. Javno, a anonimno
Ključna prednost je, da na sejmu ostajate anonimni, saj z delodajalcem klepetate pod vzdevkom, kar vam omogoča anonimno zasebno klepetanje in 100% diskretnost. Poleg tega sejem omogoča tudi javne klepete, kjer so vam na voljo tudi pretekli pogovori s predstavniki podjetij.

4. Vse naprave. Vse tehnologije.
Do online sejma iskalci zaposlitve in delodajalci enostavno dostopate iz vseh naprav: računalnika, tablice ali mobilnega telefona. Poleg klepetov lahko opravite tudi video klice, se vpišete v bazo, prijavite na prosto delovno mesto ali pa pošljete sporočilo. V kolikor ste primeren kandidat, lahko preko video klica opravite kar prvi razgovor že v sklopu sejma.

5. 100 % pripravljenost za 100 % uspeh
Za učinkovito pripravo na sejem, bo mesec prej odprt predsejem na sejem.optius.com, kjer vam bo na voljo seznam vseh podjetij, ki bodo sodelovali na online kariernem sejmu. Tako lahko preverite, katera podjetja so za vas prava. Poleg tega si na predsejmu ustvarite profil, opisali boste tudi vaša ključna znanja, katera lahko vidijo tudi delodajalci in vas prav zato povabijo na diskreten pogovor.

Zato ne zamudite, ko bo med 22. in 26. januarjem 2020 potekal optius on-line sejem. Ponudil bo številne zaposlitvene priložnosti. Nemudoma pa lahko skočite na ogled vtisov s prvega online sejma, da se boste sami prepričali, kako enostavno si je poiskati novo zaposlitev, kar preko vašega pametnega telefona.