Večina nas vseeno stremi k temu, da skrije svoja leta in da izgleda mlajše kot je sicer. Vendar kaj lahko sami naredimo, da se bomo počutili boljše, imeli več energije, in da bomo vitalni kljub letom.

Prosti radikali – krivci za hitrejše staranje

Prava lepota izhaja iz vas, vseeno pa poskrbite za vitalnost Foto: Sanofarm
Prava lepota izhaja iz vas, vseeno pa poskrbite za vitalnost Foto: Sanofarm

Glavni krivci za hitrejše staranje so prosti radikali oziroma oksidativni stres, ki ga povzročajo. Prosti radikali nastajajo nepretrgoma v našem telesu in so stranski produkt celičnega dihanja. Njihovo prekomerno nastajanje pospešuje prevelika izpostavljenost stresu, nepravilna prehrana, premalo gibanja, onesnažen zrak in sevanje. Povzročajo poškodbe celic in njihovo odmiranje, naše telo pa se zaradi tega hitreje stara. Poveča se možnost različnih bolezni, kot so diabetes, bolezni srca in ožilja, rakasta obolenja itd. Na kratek rok tega niti ne opazimo, šele ko nastopijo resne težave ugotovimo, da nekaj ne delamo prav. Temu pa ne rabi biti tako, zato naredimo nekaj zase.

Z antioksidanti do boljšega počutja in vitalnosti.

Zdrav organizem ima možnost boja proti prostim radikalom, ko pa je teh preveč, napadejo naše celice. Posledično se poslabša imunski sistem, imamo slabšo telesno obrambo ter smo bolj dovzetni za številne bolezni. Da bi uspešno upočasnili nastanek prostih radikalov bi morali v telo vnesti zadostne količine antioksidantov. Antioksidanti delujejo tako, da nase vežejo proste radikale in preprečujejo oksidacijo. Ob rednem uživanju se izboljša naše počutje, imamo več energije, manj bolezni in počasneje se staramo.

Do vitalnosti z antioksidanti Foto: Sanofarm
Do vitalnosti z antioksidanti Foto: Sanofarm

Pozitivne učinke resveratrola so raziskovali in potrjevali tudi strokovnjaki na priznani univerzi Harvard.

Japonski dresnik – odličen vir resveratrola

Eden izmed boljših virov antioksidantov je korenina japonskega dresnika, saj vsebuje visoke koncentracije resveratrola. O resveratrolu je vedno več govora, njegove pozitivne učinke so raziskovali in potrjevali tudi strokovnjaki na priznani univerzi Harvard. Molekula resveratrol se kot taka nahaja v rdečem vinu, grozdju, jagodičevju, goji jagodah in oreščkih. Če bi želeli zaužiti zadostno dnevno količino resveratrola bi morali zaužiti vsaj en kilogram borovnic ali goji jagod, oziroma popiti kar 20 litrov črnega vina, kar pa je nemogoče.

RESVERATROL FORTE- močan antioksidant za zaščito celic, srca in ožilja.

Molekula resveratrola nevtralizira proste radikale v telesu in je odlična preventiva za zaščito naših celic za zdravo srce in ožilje. Njegova uporaba se priporoča osebam, ki se soočajo s pomanjkanjem energije, so na pragu izgorelosti oziroma so vsakodnevno izpostavljene stresu. Resveratrol Forte vsebuje 200 mg visoko koncentriranega trans- resveratrola iz japonskega dresnika in 200 mg fitokompleksa, ki izboljša njegovo prehajanje v celice. Poskrbite zase, obranite se vpliva prostih radikalov ter ohranite vitalnost ne glede na leta

Zato zase izberite le najboljše. Izberite Resveratrol Forte.

Foto: Sanofarm
Foto: Sanofarm