Foto: TP Vision Europe B.V.
Foto: TP Vision Europe B.V.

Brezžične naušesne športne slušalke TAA4216BK

Profesionalna kolesarka Jip van den Bos prisega na Philips GO športne slušalke, ki jo s 35 urami predvajanja po enem samem polnjenju spremljajo med vadbo in še dlje. Celotno polnjenje teh brezžičnih slušalk traja manj kot 2 uri, s 15 minutami polnjenja pa lahko pridobite 2 uri več predvajanja.

Mehke in zračne blazinice slušalk, ki so napolnjene s hladilnim gelom, je za lažje čiščenje mogoče sneti. Slušalkam lahko na ta način vedno povrnete svežino ne glede na aktivnosti med nošenjem, sicer pa so odporne tudi na znojenje.

Foto: TP Vision Europe B.V.
Foto: TP Vision Europe B.V.

Brezžične kostnoprevodne športne slušalke TAA6606BK

Tudi naš kolesar Primož Roglič uporablja kostnoprevodne športne slušalke, saj mu omogočajo, da se prosto pogovarja z drugimi kolesarji, zaradi posebne funkcije slušalk pa istočasno ohranja popolno zavedanje zvokov iz okolice.

Foto: TP Vision Europe B.V.
Foto: TP Vision Europe B.V.

Zaščita razreda IP67 zagotavlja, da nič ne bo preprečilo vaše kolesarske dogodivščine. Kakorkoli intenzivno vadite in kamorkoli greste, bodo slušalke kos vsem izzivom. Ko končate z aktivnostmi, slušalke preprosto posušite in jih pospravite v mehko prenosno torbico.

Vadite pa lahko tudi v večernih in nočnih urah. LED-lučke na zadnjem delu okvirja slušalk poskrbijo, da ste vidni v temi . LED-lučke lahko upravljate z aplikacijo Philips Headphones.

Popolnoma brezžične športne slušalke TAA7306BK

Te popolnoma brezžične športne slušalke se s snemljivimi ušesnimi zankami zanesljivo prilegajo vsakemu ušesu. Naj vas energija zvoka ohranja osredotočene, vgrajeni merilnik srčnega utripa pa vam bo z nadzorom vaših telesnih funkcij zagotovil optimalno vadbo.

Foto: TP Vision Europe B.V.
Foto: TP Vision Europe B.V.

Pri nizki do srednje intenzivni vadbi bodo prilagodljivi in snemljivi stabilizatorji zagotavljali vedno zanesljivo namestitev. Če bo vadba intenzivnejša, pa bodo snemljive ušesne zanke vaše slušalke vedno zadržale na želenem mestu.

Ne glede na to, na kakšen način radi sprožate endorfine, se lahko pri uporabi teh slušalk dobro preznojite! Ko z vadbo končate, slušalke enostavno pospravite v polnilni etui in cikel UV-čiščenja bo z njih odstranil do 99 % bakterij.

Sedaj vse zgoraj omenjene športne slušalke Philips GO dobite v Big Bangu, kjer vas čaka odlična priložnost - v obdobju od 1.7 do 24.7.2022 vam podarijo 30% popust.