Tudi med prazniki pa lahko ostanete povezani z vsemi, ki jih imate radi, pa četudi le v toplem zavetju svojega doma. S telefonoma Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Z Flip3 5G bo to še veliko lažje in še bolj pristno kot kdajkoli prej.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Eden ob drugem, čeprav daleč stran

Imate prijatelje v drugih mestih, drugih državah, ki si jih tako želite obiskati, a letos žal še ne bo priložnosti? Povabite jih na božični sejem na skodelico čaja in poklepetajte. S katerokoli aplikacijo za video klice in odlično kamero na pametnem telefonu ter samostoječim načinom snemanja boste imeli občutek, da so prijatelji prav tam z vami. Telefon le potegnete iz žepa, ga odprete in postavite na ravno podlago v samostoječi način. Nato le še stisnete tipko za videoklic in že klepetate z najdražjimi in delite vesele trenutke. V hipu ste lahko na božičnem sejmu v Münchnu, Londonu ali celo na drsališču v newyorškem Centralnem parku.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Odlični nočni posnetki in še več načinov za delitev veselja

Oba omenjena pametna telefona Samsung se ponašata z odličnimi kamerami. Pri Z Fold3 lahko spremenite način fotografiranja in video klicev s kar petimi različnimi kamerami na treh različnih mestih. Z Flip3 pa ima kar tri kamere, eno spredaj na zaslonu in dve na hrbtni strani. Njegov zunanji zaslon za selfije pa omogoča, da ovekovečite trenutek, tudi če se zgodi tako hitro, da nimate časa za odpiranje telefona. Enostavno pritisnite gumb za glasnost, ki se nahaja ob strani in sprožite.

Prostoročna svoboda, ki jo omogoča prepogljiv način na obeh napravah, pa omogoča snemanje tudi v svetlobno slabih pogojih. Naj stresene nočne fotografije postanejo preteklost. Telefon le postavite na ravno ploskev in prepogljiv način bo deloval kot stativ. Telefon bo stal pod določenim kotom in poskrbel za stabilizacijo kamere, vi pa boste naredili izjemen nočni posnetek.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Personalizirana božična razglednica

Tudi če vam ne uspe najboljša fotografija vam Z Fold3 priskoči na pomoč. Na njegovem velikem 19,3 centimetrskem brezkončnem AMOLED zaslonu lahko posneto fotografijo obenem gledate in urejate v enem, ne da bi sploh odprli galerijo. Prepognite telefon, da aktivirate prepogljiv način ali vklopite način za predogled slike v kameri, da spremenite razporeditev in že lahko popravite vse malenkosti, ki so vas na sliki zmotile, preden jo pošljete naprej ali delite na družbenem omrežju.

Bi fotografijo spremenili v personalizirano božično razglednico in nanjo napisali nekaj lepih želja? Z Fold3 omogoča tudi to, saj je edina zložljiva naprava, ki omogoča uporabo pisala S Pen. S pisalom se le dotaknete stekla in že lahko pišete in rišete.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Da boste brez skrbi

Rokavice, mrzle roke, malce raztresenosti in telefon hitro pristane na tleh. A ne skrbite, saj sta pametna telefona Samsung Galaxy Z Fold3 5G in Z Flip3 5G narejena iz najvzdržljivejših materialov doslej oba pa sta tudi vodoodporna. Ekrani obeh telefonov so zaščiteni in lahko vzdržijo udarec, saj so narejeni iz Corning® Gorilla® Glass Victus™ stekla, ki lahko vzdrži padce iz 2 metrov in se ponaša s 4-krat boljšo odpornostjo proti praskam kot konkurenčni alumosilikati. Hrbtenico obema pa daje izjemno močan, a hkrati lahek Armor aluminijasti okvir s kar 10 % večjo vzdržljivostjo, ki ščiti notranje dele telefona kot pravi ščit.