Foto: Engrotuš
Foto: Engrotuš

Razdelite plačilo

Ob nakupovanju za vso družino se voziček do prihoda na blagajno napolni do zadnjega kotička. To pa lahko pomeni tudi zelo dolg račun. Da si ob takih trenutkih prihranite skrbi, izberite plačilo na obroke.

Omogoča vam ga nova brezplačna IN kartica Diners Club Tuš ob nakupu nad 100 €. Imetniki IN kartice lahko plačilo razdelite na do 36 obrokov v Sloveniji in na do 12 obrokov ob nakupu v tujini ter preko spleta.

Foto: Engrotuš
Foto: Engrotuš

Prihranite ob nakupu top izdelkov

Načrtujete nakup hladilnika, električnega skiroja ali drugega večjega izdelka? Raziščite ponudbo in izberite trgovca, ki vam ob večjem nakupu ponudi ugodno ceno in nakup na obroke.

Tuš imetnikom IN kartice ob nakupu vrhunskih izdelkov ponuja vse do 33 % popusta in plačilo na do 22 obrokov. V njihovi IN ponudbi boste našli čistilec Kärcher, ameriški hladilnik Tesla, robotski sesalnik Roomba, električni skiro Xiaomi in številne druge top izdelke.

Foto: Engrotuš
Foto: Engrotuš

Odložite plačilo

Velike nakupe si lahko močno olajšate z odlogom plačila, saj lahko datum mesečnega plačila izberete sami, glede na svoje potrebe. Tako ohranite pregled nad svojim poslovanjem, ob obisku trgovine pa ste povsem brezskrbni. Seveda pa je pomembno, da ob tem ne nastanejo dodatni stroški.

Prav zato je IN kartica Diners Club Tuš odlična izbira. Ponuja vam odlog plačila ter izbiro datuma plačila in to brez dodatnih stroškov.

Združite vse ugodnosti v eni kartici

Foto: Engrotuš
Foto: Engrotuš

Vaša denarnica bo nekoliko lažje zadihala, če boste svojo plačilno kartico in kartico ugodnosti združili v eno. Tako se boste izognili neskončnemu brskanju po denarnici in si zagotovili še številne ugodnosti in prihranke, ki jih ponuja trgovina.

Izberite plačilno IN kartico ter v njej združite vse ugodnosti Tuš kluba in Diners Cluba. IN kartica je brezplačna, njena pridobitev pa povsem preprosta. Izpolnite spletni obrazec ali obiščite vam najbližjo trgovino ali franšizo Tuš.