Svetovna tehnološka znamka HONOR prihaja tudi na slovenski trg z dolgo pričakovanim modelom pametnega telefona, ki je hkrati tudi njihov prvi vrhunski model na našem tržišču – HONOR Magic4 Pro.

HONOR Magic4 Pro je na voljo v Sloveniji od 20. junija po priporočeni ceni 1099 EUR. V svojo ponudbo so ga uvrstili vsi trije največji slovenski mobilni operaterji – Telekom Slovenije, A1 Slovenija in Telemach.

Z odličnim simetričnim oblikovanjem in izpopolnjenim izgledom, revolucionarnimi možnostmi fotografiranja in delanja video posnetkov, vrhunsko zmogljivostjo in varovanjem zasebnosti, sveži in novi HONOR Magic4 Pro dviguje vrhunsko linijo HONOR Magic na popolnoma novo raven.

Foto: HONOR
Foto: HONOR

Predstavitveni video o kalejdoskopu barv, ujetih z HONOR Magic4 Pro pametnim telefonom, si lahko ogledate tu:

Za izredno zmogljivost je zaslužen novi procesor Snapdragon 8 Gen 1

HONOR Magic4 Pro je opremljen z najnovejšo mobilno platformo Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G, ki uporabnikom prinaša neprekosljivo moč in zmogljivost. Vrhunska naprava HONOR Magic4 Pro, podpirata jo vodilni v industriji Qualcomm '7th Gen AI Engine' sistem in zmogljivo procesorsko jedro ARM Cortex-X2 CPU, se ponaša z zmožnostjo obdelave izjemno hitrih podatkov, hkrati pa dosega visoko raven učinkovitosti.

V primerjavi s prejšnjo generacijo HONOR Magic4 Pro izboljšuje zmogljivost CPU-ja za 20 %, zmogljivost GPU-ja za 30 % in zmogljivosti umetne inteligence za neverjetnih 300 %. HONOR Magic4 Pro je opremljen z 8 GB RAM-a in 256 GB prostora za shranjevanje, kar uporabnikom zagotavlja stabilno delovanje.

Foto: HONOR
Foto: HONOR

Simetričen dizajn s štirikratno zaobljenim zaslonom

HONOR Magic4 Pro je opremljen z HONOR-jevim legendarnim simetričnim dizajnom Eye of Muse ter s 6,81-palčnim 2LTPO in štirikratno zaobljenim zaslonom ter z izjemno ozkimi okvirji, kar uporabnikom zagotavlja izjemno izkušnjo gledanja in prinaša napravo, ki jo je preprosto držati.

Zaslon HONOR Magic4 Pro v 100 odstotkih podpira obseg barv v filmskem načinu DCI-P3, kar omogoča ostrejše in pristnejše barve kot so na platnih v kinodvoranah, in še večji užitek pri igranju igric. Proizvede lahko do 1,07 milijarde barvnih odtenkov ter zagotavlja osupljive vizualne učinke, ostre in jasne podrobnosti ter impresivno doživetje barv. S funkcijo HDR 10+ je vsak kader na tem pametnem telefonu živahnješi, kar gre zahvala večjemu, dinamičnemu obsegu, ki zagotavlja nadpovprečen kontrast in širši barvni spekter ter kakovostnejšemu zaslonu.

Zaradi zaslona nove generacije LTPO in HONOR ’MotionSync’ tehnologije je HONOR Magic4 Pro opremljen s hitrostjo osveževanja zaslona od 1 do 120 hercev na sekundo. Ta se prilagaja različnim vsebinam in omogoča večje varčevanje z energijo ter brezhibno zabavno izkušnjo.

HONOR Magic4 Pro je popoln za uporabnike, ki preživijo pred zasloni pametnih telefonov veliko časa, saj se zaradi vgrajenega zaslona, ta uporablja tehnologijo pulzno širinske modulacije (PWM) do 1920Hz, kar je najvišji PMW kadarkoli dosežen na LTPO zaslonu, naše oči manj naprezajo. Naprava pa zagotavlja udobno izkušnjo gledanja, celo ob slabši osvetlitvi. HONOR Magic4 Pro ima prav tako certifikat IP68 in nudi učinkovito zaščito pred prahom, dežjem in vodo, prav tako pa ta pametni telefon lahko potopite do 1,5 metra globine za 30 minut.

Foto: HONOR
Foto: HONOR

Trojna kamera z ultra-fuzijsko računalniško fotografijo

HONOR Magic4 Pro dviguje industrijske standarde z zmogljivo kombinacijo trojnih kamer, ki vključuje široko kamero ločljivosti 50 MP z 1/1,56-palčnim barvnim senzorjem, ultra-široko kamero ločljivosti 50 MP in telefoto kamero ločljivosti 64 MP. Vse poganja tehnologija Ultra-Fusion, ki je najboljša v razredu in omogoča napravi, da ustvari fotografije visoke ločljivosti z osupljivo jasnostjo, tudi če jih posnamete od daleč.

Tehnologija računalniške fotografije Ultra-Fusion omogoča fuzijo v celotnem območju goriščne razdalje, kar zagotavlja odlične zmogljivosti fotografiranja. Široka kamera ločljivosti 50 MP in ultra-široka kamera ločljivosti 50 MP zagotavljata 65 % povečanje ostrine in jasnosti slike s tehnologijo obdelave fotografij. Po uporabi fuzijske računalniške fotografije s širokim fotoaparatom, periskopska telefoto kamera ločljivosti 64 MP zagotavlja 3,5-kratni optični zoom in 100-kratni digitalni zoom, kar dodatno izboljša ostrino in jasnost fotografije za 160 odstotkov.

HONOR je naredil tudi korak naprej pri zajemanju fotografij med snemanjem videoposnetkov. Na podlagi posebnega algoritma HONOR za računalniško fotografijo in videografijo lahko HONOR Magic4 Pro med snemanjem videa ustvarja visokokakovostne fotografije, ki niso omejene s kakovostjo snemanja videa, kot je to običajno pri drugih pametnih telefonih.

Foto: HONOR
Foto: HONOR

Edinstvena kinematografska izkušnja z Magic-Log Movie Master

Za zagotavljanje posnetkov na kinematografski ravni HONOR Magic4 Pro uporablja tehnologijo Magic-Log Movie Master in filmske učinke, podkrepljene z umetno inteligenco. Poleg tega HONOR Magic4 Pro uporabnikom omogoča 10-bitno snemanje videoposnetkov Log 4K pri 60 sličicah na sekundo, kar je rezultat, ki ga ni dosegel nihče drug v industriji pametnih telefonov.

Format Log, ki se običajno uporablja za snemanje filmov na profesionalni ravni, omogoča uporabnikom, da izboljšajo svoje videoposnetke s kinematografskimi barvnimi toni v jasnosti HDR. Opremljen s tehnologijo Cinematic 3D LUT (Look Up Table), HONOR Magic4 Pro s formatom Magic-Log uporabnikom pomaga urejati videoposnetke v vrhunskih barvnih tonih, ki se ujemajo s filmi, kar začetnikom omogoča, da svoji vsebini dajo pravi hollywoodski pridih.

Zlato priznanje za najboljšo kamero na DxOMark testu

HONOR Magic4 Pro je na nedavnem prestižnem testiranju DxOMark osvojil nagrado ’Gold Camera Label’ pri primerjavi zmogljivosti kamer pametnih telefonov. To je samo še eno priporočilo, ki ga je podjetje HONOR dobilo v zadnjem času, saj je marca, prav tako na testiranju DxOMark, model Magic4 Ultimate osvojil prvo mesto z najboljšo kamero med pametnimi telefoni.

Foto: HONOR
Foto: HONOR

Močan brezžični polnilnik z močjo 100 W

HONOR Magic4 Pro se ponaša z dolgotrajno baterijo 4600 mAh, podprto z najmočnejšo HONOR SuperCharge tehnologijo, ki uporabnikom zagotavlja zelo dolgo zmogljivost baterije in celodnevno povezljivost.

Z žičnim polnilnikom HONOR SuperCharge z močjo 100 W je mogoče HONOR Magic4 Pro napolniti do 100 % zmogljivosti v samo 30 minutah. HONOR Magic4 Pro je prav tako prvi pametni telefon družbe HONOR, ki podpira brezžično tehnologijo 100 W HONOR SuperCharge, ki lahko napolni napravo do 50 % zmogljivosti v samo 15 minutah.

Unikatna čarobna izkušnja z Magic UI 6.0

HONOR Magic4 Pro poganja najnovejša različica Magic UI 6.0 z operacijskim sistemom Android, ki nudi niz inteligentnih funkcij, kar uporabnikom prinaša izvirno, pametnejšo in bolj prilagojeno izkušnjo kot kdaj prej.

Najnovejši uporabniški vmesnik Magic UI 6.0 ponuja vrsto izboljšav in personaliziranih funkcij. Uporabniki lahko prilagodijo svoje pripomočke na zaslonu in prevzemajo nove vsebine HONOR iz knjižnice z več kot 5.000 vsebinami, fonti in ozadji, ki so jih ustvarili umetniki s celega sveta. Magic UI 6.0 s pomočjo funkcije Efficient Smart Desktop uporabnikom omogoča prilagajanje in spreminjanje velikosti pripomočkov na svojem zaslonu ter enostaven dostop do informacij brez odpiranja aplikacij.

Revolucionarna funkcija

Da bi bila med klicem kakovost zvoka čim boljša, so pri HONOR Magic4 Pro dodali popolnoma novo, revolucionarno funkcijo Privacy Calling, ki jo podpira umetna inteligenca. Ta poskrbi, da sogovornika med pogovorom drugi navzoči v prostoru ne morejo slišati in za dobro voljo uporabnikov, saj so težave z zvokom pogosto nočna mora uporabnikov.

Več informacij o telefonu lahko dobite tu.

Foto: /HONOR
Foto: /HONOR