Lefkas. Foto: Kompas
Lefkas. Foto: Kompas

Zakaj prav letos na grške otoke?

Grčija kot mediteranska destinacija in turistični velikan se je tudi letos skrbno pripravila na prihod turistov in vabi s sloganom »Vse, kar želiš, je Grčija«. Z upoštevanjem vseh protokolov in priporočil nacionalnih institucij v zvezi s preprečevanjem Covida-19 je že preteklo leto vzpostavila izjemno visoke standarde, saj sta varnost in zdravje na prvem mestu.

V Grčijo lahko potujemo na podlagi PCT protokola, s predložitvijo (EU digitalnega COVID) potrdila (preboleli, cepljeni, testirani) in izpolnitvijo t.im. e-PLF obrazca. Kompas nudi prijazno asistenco tudi pri izpolnjevanju tega e-obrazca na vseh svojih prodajnih mestih.

Za vstop v Grčijo je dovolj negativni hitri antigenski test.

Na grških otokih je vedno čarobno, ampak prav letos še toliko bolj, saj ni težko najti najboljše mize za najboljši sončni zahod ali najboljšega ležalnika za najboljše uživanje ob morju ali slišati tišine in pripovedovanje Eola, preden zadremate v dišečo poletno noč.
Letos zares ni gneče, povsod je čutiti izjemno gostoljubnost in prijaznost domačinov in vseh, ki skrbijo za dobro počutje gostov.
Kompasovi gostje se vračajo domov z grških otokov polni nepozabnih vtisov in spominov, tako tisti, ki so bili tam prvič, kot tisti, ki se tja vračajo vsako leto. Pravijo, da tako lepo, kot je letos, ni bilo še nikoli!

Zakintos. Foto: Kompas
Zakintos. Foto: Kompas

Kompasov mehurček

Potujemo s posebnimi letali in tako zagotavljamo varnost, udobje in brezskrbnost potovanja v mehurčku.

Pazljivo izbrane destinacije

Kompas leti tedensko s posebnimi letali direktno iz Ljubljane na deset grških otokov, ki so: Kreta, Santorini, Rodos, Karpatos, Lefkas, Kefalonija, Zakintos, Krf, Kos in Samos.

Grški otoki se pohvalijo tudi z visokim odstotkom precepljenosti prebivalstva.

Prijazen in skrben servis

Na letališču Brnik poskrbimo za prijazno odpremo potnikov z morebitnimi zadnjimi nasveti.

Kompas zagotavlja prijazen in skrben servis na vsakem koraku upoštevajoč vse protokole v zvezi z zajezitvijo širitve novega koronavirusa. Kompasovi predstavniki svoje delo opravljajo z neizmerno ljubeznijo in poznavanjem destinacije, kot da bi tam živeli in so gostom na voljo 24/7.

Otroci do 2 let - BREZPLAČNO

Otroci do 2 let letujejo BREZPLAČNO, vendar nimajo svojega sedeža na letalu in lastnega ležišča.

Posebni popusti

Starejšim od 60 let na podlagi ustreznega dokazila odobrimo 7 % popust.

Mladoporočenci na podlagi poročnega lista prav tako potujejo ugodneje.

Organiziran transfer na letališče in parking na letališču

Vsem našim potnikom omogočamo parkiranje na letališču Jože Pučnik in prevoz iz večjih slovenskih krajev na letališče po znižani ceni, v kolikor se za to odločite ob prijavi.

Santorini. Foto: Kompas
Santorini. Foto: Kompas

Počitnic na grških otokih ne pozabiš nikoli!

Dobro in lepo se boste imeli, to vam zagotavljamo, kajti na vseh destinacijah smo premišljeno izbrali nastanitvene objekte, ki jim naši potniki že dolga leta najbolj zaupate. Pomislili smo na vse podrobnosti vašega oddiha, na destinacijah, kjer se kompas vedno vrti v pravo smer.

S Kompasom potujete modro in odgovorno, saj od trenutka, ko zaprete svoja vhodna vrata in do vrnitve domov skrbimo za vaše prijetno počutje.

Poletna jutra so najlepša takrat, ko se ribiči vračajo v pristan z nočnih poti in s seboj prinašajo vonj morja, rib in svobode. Dan, ki vabi na vse strani kompasa. Večeri, zelo čarobni prav na grških otokih, ko se poletni dan utaplja v sončnem zahodu novih spominov, v okušanju dobrot, poslušanju nežnih melodij, prisluškovanju zgodbam domačinov ali pa nekje v najlepšem in najbolj zaljubljenem zalivu.

Pustite se zapeljati Kompasu že #Kompasovih70 in poletite proti soncu!

Informacije in rezervacije:

T: 01 2006 111
E: vednozvami@kompas.si
Poslovalnice Kompas
www.kompas.si


*Popust v višini 70 EUR velja na vse nove rezervacije na grške otoke. Več informacij na www.kompas.si.

kreta. Foto: Kompas
kreta. Foto: Kompas