Športni dogodki, na katerih nastopajo slovenske reprezentance, športniki in klubi, so zajeti v posebno bonus ponudbo, ki igralcem omogoča višje kvote. Bonus ponudba je torej seznam takšnih dogodkov, s katerimi si lahko ob vplačilu športne stave pridobite višji dobitek. Vanjo bodo seveda vključene tudi vse tekme slovenske odbojkarske reprezentance na evropskem prvenstvu z začetkom 12. 9. 2019, ki ga poleg Slovenije, gostijo še Belgija, Nizozemska in Francija. Bonus ponudbo Športne loterije lahko preverite na www.e-stave.com.

Poleg bonus ponudbe imajo igralci pri Športni loteriji številne ugodnosti: VIP dobitek, predčasno izplačilo, bonus ob prvem nakazilu, možnost zadetka v igri Prvak dneva in še. Ob tem imajo dostop do pregledne statistike in komentarjev tekem športnih poznavalcev.

Kam gre vaš evro?

Ko vplačate športno stavo ali kupite srečko Športne loterije, prispevate za slovenski šport. Prirejanje iger na srečo je v Republiki Sloveniji dejavnost posebnega družbenega pomena. Pri Športni loteriji imajo za vse igre, ki jih prirejajo, podeljene koncesije države. Koncesijske dajatve v celoti pripadejo Fundaciji za šport in Fundaciji za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij. V skladu s poslanstvom družbe pa je Športna loterija skozi pokroviteljstva največjih nacionalnih panožnih športnih zvez začela graditi partnerstvo s slovenskim športom. Na korporativni spletni strani Športne loterije (povezava na www.sportna-loterija.si) lahko z zanimivo animacijo evrskega kovanca preverite, kam gre denar, ki ga namenite njihovemu produktu.

Velik izziv družbene odgovornosti prireditelja iger na srečo predstavlja odgovorno prirejanje iger na srečo. Odgovornost Športne loterije se kaže na vseh področjih poslovanja – od razvoja igre, oglaševanja, prodaje in sodelovanja z interesnimi skupinami. V skladu s tem so zaradi kakovosti poslovanja pridobili certifikata odgovornega prirejanja iger na srečo pri World Lottery Association (WLA) in European State Lottery and Toto Association (EL).