Foto: Pexels
Foto: Pexels

Se še spomnite, kakšen je bil vaš vsakdan brez telefona, interneta in televizije? Predstavljamo vam tri izvrstne možnosti, ki jih nikar ne spreglejte, če v svetu fiksnih in digitalnih komunikacij želite izkusiti ŠE VEČ zabave.

Mobilni paket, ki vam je pisan na kožo

Skočite v poletje z novim mobilnim paketom, ki bo poskrbel za brezskrbno in neomejeno komunikacijo na vsakem koraku. Telemachovi mobilni paketi VEČ so prava prodajna uspešnica, poleg tega pa jih v skladu z rastočimi potrebami zahtevnih uporabnikov tudi redno nadgrajujejo. Medtem ko paket NAJVEČ že nekaj časa ponuja neomejeno komunikacijo, se mu je pred kratkim z neomejenim prenosom podatkov pridružil tudi paket ŠE VEČ. Brskanje po internetu še nikoli ni bilo tako brezskrbno!

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Najhitrejši trojčki na trgu

Trenutki v vaši dnevni sobi bodo z izbiro pravih fiksnih storitev postali še popolnejši. Za neskončno zabavo bo poskrbel Telemach, ki je v svojih priljubljenih fiksnih paketih EON namreč občutno dvignil internetne hitrosti, tako da so ti postali najhitrejši na slovenskem trgu. V paketu EON Premium je po novem hitrost do uporabnika kar do 1 Gbps! Za nameček podjetje ves čas povečuje svoj Video klub, v katerem je zdaj že več kot 22.000 vsebin, ki so naročnikom na voljo brez doplačila, prav tako kot ogled do 7 dni nazaj. Poleg tega Telemach v svojo ponudbo redno dodaja tudi programe v visoki ločljivosti, ki gledanje televizije dvignejo na še višjo raven.

Najhitrejše omrežje

ko digitalne kot fiksne storitve so odvisne zlasti od zmogljivosti in delovanja omrežja; hitrejše kot je, bolj boste uživali v svetu telekomunikacij in zabave. Podjetje Telemach je letošnje leto pričakalo z izjemnim dosežkom - na podlagi meritev uporabnikov s pomočjo aplikacije Ookla Speedtest® je namreč uradno potrjeno, da sta Telemachovo omrežje 5G in fiksno omrežje najhitrejši v državi. Rezultati preizkusov, ki so jih z aplikacijo Ookla Speedtest® uporabniki izvajali med 1. julijem in 31. decembrom 2021, temeljijo na testiranju v resničnem okolju in na lastnih napravah, kar daje najboljši vpogled v uporabniško izkušnjo. Pri podjetju so prepričani, da je prestižna nagrada dokaz dobro opravljenega dela v najzahtevnejšem obdobju, za vse uporabnike pa hkrati jasen znak, da Telemach ostaja vodilni na področju telekomunikacijskih trendov.