Nakupovanje se že nekaj let pospešeno seli na splet, v zadnjem času pa je ta trend še posebej izrazit. Povsem nova nakupovalna izkušnja iz domačega naslanjača je sedaj na voljo slovenskim kupcem, saj svoja virtualna vrata odpira Shoppster, prva integrirana spletna in televizijska trgovina pri nas.

Foto: Shoppster
Foto: Shoppster

Shoppster povezuje spletno platformo shoppster.com ter televizijski kanal Shoppster TV, na katerem si je že mogoče ogledati zanimiv 24-urni program. S prvo integrirano spletno in televizijsko trgovino pri nas United Group, vodilni telekomunikacijski in medijski operater v Jugovzhodni Evropi, še razširja ponudbo storitev, saj Shoppster kupcem zagotavlja preprosto, učinkovito in varno nakupovalno izkušnjo iz domačega udobja.

Priznane blagovne znamke in ekskluzivni izdelki

Shoppster ponuja bogat asortima priznanih blagovnih znamk iz mnogih kategorij. Med njimi lahko najdemo belo tehniko, male gospodinjske aparate, izdelke za dom in orodje ter številne novosti s področja kozmetike, nakita in drugih. Poleg tega so na voljo tudi edinstveni izdelki lastne blagovne znamke, kmalu bodo predstavljene linije izdelkov voditeljev, ponudba pa se bo tudi v prihodnje neprestano širila in posodabljala.

Foto: Shoppster
Foto: Shoppster

Redne akcije bodo omogočale, da bodo številni izdelki na voljo z znatnimi popusti. Tako je že novembra v promociji Black Friday na voljo več kot 500 izdelkov po ugodnih cenah, prav tako pa bodo na platformi ves čas izpostavljeni novi popusti in mnoge druge ugodnosti.

Znani Slovenci vam bodo nakupovalni center pričarali kar doma

Za novo dimenzijo nakupovanja pa poskrbi televizijski kanal Shoppster TV. V kratkih in kakovostnih prispevkih ekipa znanih slovenskih obrazov preizkuša izbrane izdelke ter predstavlja njihove prednosti, s tem pa razblini vsakršne morebitne dvome v njihovo kakovost.

V vloge voditeljev Shoppsterjevih oddaj so se postavili nekdanji smučarski as in promotor zdravega življenja Jure Košir, televizijska osebnost Tanja Postružnik Koren, pevka Tinkara Fortuna ter igralec Sašo Stojanov. Izkušenim televizijcem pa sta se pridružila tudi nadobudna igralka Vesna Ponorac in animator ter spletni vplivnež Klemen Kopina.

Številne priložnosti tudi za prodajalce

Novosti Shoppster prinaša tudi prodajalcem, saj jim nadgrajena platforma zagotavlja še izvirnejše možnosti predstavitve svojih izdelkov, prav tako pa jim ponuja dodaten kanal za razširitev prodaje. Shoppster je tako zanesljiv partner domačim podjetjem, posebno pozornost pa bodo v prihodnjih mesecih posvetili tudi manjšim podjetnikom in proizvajalcem.

Preklopite na Shoppster

Shoppster TV si lahko ogledate na digitalnih kanalih, in sicer v spletni trgovini shoppster.com ali pa na družbenem omrežju YouTube, ter v Telemachovih programskih shemah EON na programskem mestu 7, Total TV na programskem mestu 5 in D3 na programskem mestu 14. Poleg nakupa na spletu pa lahko za naročilo izdelkov pokličete tudi na telefonsko številko +386 59 100 900.