Njihova zgodba se je pričela na podlagi ideje, da ljudem približajo naravo in zdravje. Danes, 7 let kasneje, so vodilna spletna trgovina za zdravo in aktivno življenje, ki ste jo do zdaj lahko našli na naslovu bioforma.si, od 1.3. pa na futunatura.si.

Izdelki blagovne znamke FutuNatura.
Izdelki blagovne znamke FutuNatura.

Čudežna darila narave

Medtem, ko v lekarnah delajo na kurativi, se v Bioformi osredotočajo na preventivo. Pridobili so zaupanje več kot 100.000 zadovoljnih kupcev. Z brezplačnim svetovanjem in vrhunsko ponudbo izdelkov, želijo vsakemu posamezniku ponuditi možnost, da svoje zdravstvene težave rešuje s pomočjo naravnih rešitev, in da svojo vsakodnevno prehrano obogati z čudežnimi darili narave, vitamini, minerali, aminokislinami, medicinskimi gobami, olji, vlakninami. Ne manjka jim tudi izdelkov za športnike, medicinskih pripomočkov in kozmetike. Vse to po najboljši ceni.

Veliko Slovencev jih prepozna po vrhunski ponudbi:

... in še več kot 1500 izdelkov najboljših evropskih blagovnih znamk, s katerimi si lahko izboljšate vaše zdravje.

V ponudbi je mogoče najti najboljše razmerje med kakovostjo in ceno ter enega največjih asortimentov izdelkov za zdravje v Sloveniji: »Vse več ljudi se obrača na nas, zato smo izredno veseli, ko najdemo prave rešitve in jim pomagamo odpraviti težave, s katerimi se srečujejo. Ponosni smo, da vam lahko ponudimo izdelke najvišje kakovosti«, je poudaril Miha Bende, direktor podjetja Be healthy d.o.o.

Probiotiki in origanovo olje, ki sta prodajni hit v zimskih mesecih.
Probiotiki in origanovo olje, ki sta prodajni hit v zimskih mesecih.

Priložnost za popust

Ob tej priložnosti vam podjetje do konca februarja podarja kodo FUTU20 za 20% popust na čisto vse izdelke blagovne znamke FutuNatura.

Njihova glavna strokovna sodelavka Petra obljublja, da se za vsakega kupca potrudijo po najboljših močeh. Tako, kot ona pravi: “Za vsako bolezen rožca raste.”

Mednarodni uspeh

Poslovanje podjetja se je kmalu po ustanovitvi z enotnim imenom FutuNatura razširilo na avstrijski in nemški trg. Nato je zacvetelo tudi na hrvaškem in italijanskem trgu, konec tega leta bodo prisotni tudi na madžarskem trgu.

Danes je podjetje tako lokalno, kot tudi mednarodno prepoznavno. Na vprašanje, zakaj za nakup prehranskih dopolnil izbrati prav njih, direktor Miha Bende odgovarja: »Zadovoljstvo uporabnika je vedno na prvem mestu. Biti član Bioforme (kmalu FutuNatura) pomeni več, kot le nakupovanje kakovostnih prehranskih dopolnil po ugodnih cenah. Pri nas z gotovostjo veste, kaj držite v rokah, hkrati pa lahko skupaj z nami uživate v zdravem življenjskem slogu. Spremljamo potrebe vašega življenjskega sloga in vam nudimo priložnost za kakovostno življenje

Novi, ambiciozni cilji

Želja po rasti in inovativnosti je podjetje popeljala do razvoja lastne blagovne znamke FutuNatura. Pod tem imenom danes za vas razvijajo prehranska dopolnila, ki sodobnemu človeku prinašajo nove dimenzije zdravja in dobrega počutja.

Z novim imenom FutuNatura, ki ga že uporabljajo na tujih trgih, nameravajo poenotiti ime in tako povečati svojo prepoznavnost: »S spremembo imena, ki nastopi 1.3., bomo postali enotni in vam hkrati zagotovili najširšo ponudbo prehranskih dopolnil po najboljših cenah. Postali bomo še boljši, močnejši in razvojno naravnani.”, napovedujejo iz podjetja.

Zadovoljni kupci, ki jih je že več kot 100.000.
Zadovoljni kupci, ki jih je že več kot 100.000.

Se jim želite pridružiti?

Želite tudi vi sebi in svoji družini podariti košček narave? Obiščite jih na www.bioforma.si in od 1.3. na novem naslovu: www.futunatura.si.

Biti član FutuNature pomeni več, kot le nakupovanje vrhunskih prehranskih dopolnil po ugodnih cenah.

Vsem, željnim informacij o zdravem načinu življenja, nudijo tudi več kot 750 brezplačnih vsebin na to temo.

»V podjetju spremljamo potrebe vašega življenjskega sloga in vam nudimo priložnost za kakovostno življenje.«, so še dejali v FutuNaturi.

Ne pozabite tudi na izjemno presenečenje, ki so ga pripravili v okviru spremembe imena, ter do konca februarja izkoristite 20% popust na vse izdelke blagovne znamke FutuNatura. Ob oddaji naročila, vpišite posebno kodo »FUTU20«.