Obdobje, v katerem smo se znašli, je v naša življenja vneslo mnogo sprememb. A nekatere stvari ostajajo enake. V Zavarovalnici Sava vam vedno stojijo ob strani.

Foto: Zavarovalnica Sava
Foto: Zavarovalnica Sava

Zavarovalnica Sava je po obdobju poslovanja izključno na daljavo ponovno odprla vrata svojih poslovalnic. Njihovi zastopniki vam bodo z veseljem osebno svetovali na vseh lokacijah po Sloveniji. Vsem tistim, ki pa raje urejate reči, povezane z zavarovanjem, na daljavo, omogoča hiter in enostaven dostop do zavarovalniških storitev od koderkoli, kar se je še posebej v zadnjem času izkazalo kot zelo priročno in iskano.

V središče svojega poslovanja postavljajo stranko, zato odgovarjajo na njihove potrebe s sodobnimi rešitvami, ki omogočajo opravljanje storitev na daljavo. Z uvedbo rešitev, kot sta podpis na daljavo in video identifikacija, izboljšujejo uporabniško izkušnjo in jo poenostavljajo, predvsem pa se s tem odzivajo na trenutne razmere v svetu, ki, kot kaže, postajajo nova realnost.

Ker gre za oblike poslovanja, ki jih mnogi še niso vajeni, so za lažje razumevanja poslovanja na daljavo pripravili spletno svetovalnico – mesto, kjer boste našli vse informacije, navodila in uporabne povezave. Svetovalnico lahko obiščete na povezavi ZAV-SAVA.SI/SVETOVALNICA.

S pomočjo teh orodij lahko sklepanje ali obnavljanje zavarovanja hitro in enostavno opravite od koderkoli - na spletu ali s pomočjo vašega zastopnika. Prav tako je mogoče na spletu prijaviti zavarovalni primer, pri čemer komunikacija skozi celotno obravnavo poteka na spletu in je zato še učinkovitejša. Vedno pa vam na pomoč lahko priskoči tudi vaš zavarovalni zastopnik.

Foto: Zavarovalnica Sava
Foto: Zavarovalnica Sava

Če svojega zastopnika še nimate, v Zavarovalnici Sava svetujejo, da pokličete na njihovo telefonsko številko 080 19 20 ali pišete na info@zav-sava.si. Povezali vas bodo z zastopnikom, ki bo skrbel za vsa vaša zavarovanja in zavarovalne primere. Z njim lahko sklepate in urejate vse, kar je povezano z asistenčnimi storitvami in zavarovanji Zavarovalnice Sava.