Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Pogovor mladih s kandidati za evropske poslance

Izgubljene/najdene živali - Arhiv

Izgubljena žival: črno-bel muc (Bled)

Izgubljen črno-bel muc v okolici Bleda.

Izgubljena žival: tigrasto-bel muc (Lj.)

Izgubil se je tigrasto-bel muc na območju Ljubljane.

Izgubljena žival: črn muc (Slovenske Konjice)

Izgubljen črn muc na območju Slovenskih Konjic.

Izgubljena žival: psička pasme bernski planšar (Zg.Kungota)

Izgubljena psička pasme bernski planšar.

Izgubljena žival: siv tigrast muc (Maribor)

Opis živali: V okolici Studencev se je izgubil tigrasto siv muc po imenu Muri. Star je sedem mesecev in ima zlomljen rep. Najditelja čaka nagrada. Kje je žival pogrešana?

Izgubljena žival: siv muc (Ljubljana)

Izgubljen siv muc na območju Ljubljane.

Izgubljena žival: siva tigrasta muca (Celje)

Opis živali: Na Lavi v Celju pogrešajo sivo tigrasto muco, odziva se na ime Loli. Kje je žival pogrešana? Izgubila se je na območju naselja Lava, Celje. Od kdaj je žival pogrešana? 28. februar 2019.

Izgubljena žival: črno-bela muca (Lj.)

Opis živali: Izgubila se je muca črno-bele barve, stara manj kot 1 leto, čipirana na vratu, samica in sterilizirana, odziva se na ime Beba. Kje je žival pogrešana?

Najdena žival: oranžen muc (Ljubljana)

Opis živali: Najden oranžen muc, zelo prijazen, star pribl. pol leta. Kje je žival najdena? Najden v Ljubljani, Aškerčeva cesta. Kdaj je bila žival najdena? 19. december 2018.

Najdena žival: belo-rjava mačka (Lj. Dravlje)

Opis živali: Najdena mačka manjše velikosti, bela, pol glave rjave, košat rjav rep. Kratki kremplji. Kje je bila žival najdena? Najdena je v Ljubljani, Dravlje. Kdaj je bila žival najdena? 2.

Najdena žival: oranžen muc (Ljubljana Bežigrad)

Opis živali: Našel se je oranžen muc z belo liso na vratu. Izjemno košata dlaka, vidi se, da je vajen bivanja v hiši. Kje je bila žival najdena? Najdena je v Ljubljani, Bežigrad.

Pogrešana žival: tribarven muc (Lj.)

Opis živali: Izgubil se je tribarven muc, dolgodlak, kastriran in zelo boječ. Kje je žival pogrešana? Izgubil se je na območju Bežigrada - klub Cvetličarna, Telekom. Od kdaj je žival pogrešana? 3.

Najdena žival: črno-bel muc (Ponikva)

Opis živali: V Zagaj pri Ponikvi (Štajerska) se je zatekel prijazen, črno-bel muc. Muc je nekastriran, daljše dlake in več kot očitno vajen notranjega bivanja.

Pogrešana žival: romanski vodni pes (Lj.)

Opis živali: Izgubil se je pes pasme romanski vodni pes, star 5 mesecev, rjave skodrane dlake. Ima kovinsko ovratnico, za seboj vleče rdeč fleksi.

Pogrešana žival: rjavo-bel pes (Sl. Bistrica)

Opis živali: Izgubil se je kuža Mars. Najbrž je nekje na območju Starošince-Brunšvik-Rače-Podova. Je rjave barve, z belo liso na prsih in svetlo rjavimi tačkami. Star je 1 leto in pol.

Pogrešana žival: črno-bela muca (Hraše)

Opis živali: Izgubila se je črno-bela muca Guaiguai. Je sterilizirana in stara 1,5 leta. Ima dva črna kroga na levem boku, “srček” na desnem boku, levo uho malo pristriženo in črn rep.

Pogrešana žival: manjša muca, oranžne barve (Maribor)

Opis živali: Izgubila se je mlajša muca manjše rasti, trobarvna, sliši na ime Minnie. Kje je žival pogrešana? Izgubila se je na Studencih v Mariboru. Od kdaj je žival pogrešana? 9. oktober 2018.

Najdena žival: belo-oranžna muca (Šmartno)

Opis živali: Najdena je mala muca, belo-oranžne barve. Kje je bila žival najdena? Najdena je v Šmartnem pod Šmarno goro. Kdaj je bila žival najdena? 6. oktobra 2018. Kontaktni podatki najditelja:

Najdena žival: črna mlada psička (Lj.)

Opis živali: Najdena je mlada psička, črne barve, verjetno pasme labradorec. Prijazna, vendar malo prestrašena. Kje je bila žival najdena?

1 2 3 4 5 6 7