Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Formula 1 - Arhiv

Ferrari konkurenci žuga z dirkalnikom SF90

S spomini na pretekle uspehe in seveda z omembo 90-letnice ustanovitve "Scuderie", na kar kaže tudi ime dirkalnika (SF90), je Ferrari v Maranellu predstavil svoje "orožje" za letošnjo sezono.

"Vettel je zelo, zelo precenjen dirkač"

Nekdanji dirkač formule ena Eddie Irvine je izstrelil kar nekaj strupenih puščic zoper štirikratnega svetovnega prvaka v kraljici motošporta, Sebastiana Vettla.

Laudo odpustili iz dunajske bolnišnice

Legendo formule ena, avstrijskega dirkača Nikija Laudo, so odpustili iz dunajske bolnišnice, poročajo avstrijski mediji.

Niki Lauda spet na intenzivni negi, zdravniki pomirili oboževalce

Legendarnega voznika formule ena in trikratnega svetovnega prvaka Avstrijca Nikija Laudo so na Dunaju spet sprejeli na intenzivno nego.

Video: Vse najboljše, "Schumi"!

Danes 50. rojstni dan praznuje eden najboljših, vsekakor pa najsupešnejši dirkač formule ena vseh časov, Michael Schumacher.

Družina Schumacher

Lahko ste prepričani, da je Michael v najboljših rokah in da smo naredili vse v njegovo dobro. Zelo smo veseli, da bomo v četrtek skupaj z vami praznovali Michaelov 50. rojstni dan.

Izidi

Statična stran

VN Avstrije - v domovanju Red Bulla

Po mnenju številnih ima Spielberg eno najpreprostejših prog na koledarju formule ena, ki je v preteklosti poskrbela za zelo razburljive in tesne zaključke dirk.

VN Francije - ni kultni Magny Cours, je pa v Franciji

Po dolgih letih se je leta 2018 karavana formule ena vrnila v Francijo. Dirkači so se pomerili na progi Paula Ricarda v Le Castelletu, kjer so dirkalniki kraljice motošporta predtem nazadnje hrumeli leta 1990.

VN Kanade - v spomin Gillesu Villeneuvu

Dirka, ki jo imajo številni dirkači v zelo lepem spominu. Kar šest dirkačev je v Montrealu doseglo prvo zmago.

VN Japonske - v deželi vzhajajočega sonca

Dirka, ki jo Azijci vsako leto nestrpno pričakujejo. V preteklosti je poskrbela za številne razburljive razplete bojev za naslov svetovnega prvaka. Od leta 2009 dirkanje poteka nepretrgoma na kultnem dirkališču v Suzuki.

VN Velike Britanije - na dvorišču Lewisa Hamiltona

Muhasto vreme in fanatični navijači. To je Silverstone, kjer dirkače čaka dirka za VN Velike Britanije. Britanska preizkušnja je bila vselej na koledarju formule ena.

VN Monaka - v igri prestiža in dirkaške spretnosti

Če bi z eno besedo opisali dirko formule ena v kneževini, je to - prestiž. Zagotovo ena najprestižnejših dirk na svetu, ki od dirkača zahteva hitrost in največjo mero natančnosti.

VN Kitajske - na drugem najdražjem dirkališču vseh časov

Tretja postaja na koledarju formule ena je Šanghaj, kjer se bodo dirkači pomerili za VN Kitajske. Dirkališče je oblikovano v kitajsko črko "šang", ki pomeni "visoko" ali "nad". Vsekakor vredno elitnega razreda motošporta.

VN Rusije - ob obali Črnega morja

Leta 2014 je v sklopu olimpijskih iger gostil najboljše zimske športnike na svetu, zdaj vsako leto gosti najboljše dirkače. Soči, kjer je na sporedu dirka za VN Rusije.

VN Singapurja - na ozkih ulicah pod žarometi

Proga v Marina Bayju ima največ zavojev na koledarju formule ena - kar 23 -, zato ni čudno, da gre časovno za najdaljšo dirko sezone. Redko kdaj se zgodi, da minimalnih 305 km prevozijo v manj kot uri in 56 minutah.

VN Belgije - drvenje skozi ardenske gozdove

Skupek zavojev Raidillon-Eau Rouge je zaščitni znak dirkališča v Spa-Francorchampsu. A to je le manjši del izjemne proge, ki jo ima večina dirkačev najraje. Zakaj? Ima tako rekoč vse.

VN Španije - ena najstarejših dirk na svetu

VN Španije v Barceloni. Prizorišče, ki ga dirkači zelo dobro poznajo, saj vsako leto med zimskimi testiranji v Montmelu preizkušajo zmogljivosti svojih dirkalnikov.

VN Bahrajna - pod žarometi v puščavskem pesku

Na prvi dirki sezone v Melbournu so dirkači prvič zares preizkusili svoje dirkalnike. Tisti, ki niso bili pretirano zadovoljni s končnim izidom, imajo v Bahrajnu popravni izpit.

VN Avstralije - uvod v sezono na ulicah Melbourna

Zagotovo ena izmed najbolj pričakovanih dirk vsako sezono. Dirka za VN Avstralije je od leta 2007 nepretrgoma prva preizkušnja sezone za najboljše dirkače na svetu.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...