Blaž Gregorc Foto: EPA
Blaž Gregorc Foto: EPA

Dolgoletni član slovenske državne reprezentance bo poleg svojega znanja na ledu tudi odličen mentor mlajšim igralcem, so prepričani v vodstvu Olimpije. Gregorc je igral na Švedskem, Češkem, Danskem, v Avstriji in Nemčiji. V prejšnji sezoni je bil član Gradca in nemških Fischtown Pinguinsov.

"Zelo sem vesel, da smo z Olimpijo dosegli dogovor in da se po 17 letih igranja v tujini vračam v Slovenijo. Prepričalo me je, kako se gradi ekipa in zdravo okolje celotne organizacije. Pridružilo se je veliko dobrih igralcev, in verjamem, da bomo konkurenčni za doseganje dobrih rezultatov," je dejal 34-letni Gregorc.

"Z Blažem smo pridobili izkušnje, zanesljivost in odličen karakter. Vse te njegove lastnosti bodo našo igro dvignile na višjo raven. V zelo mladi obrambni vrsti bo skupaj z Žigo Pavlinom predstavljal vodstveno figuro, mlajšim soigralcem dajal zanesljivost in mirnost ter jih ne nazadnje usmerjal v njihovem razvoju. Imel bo zelo pomembno vlogo na ledu in ob njem. Kakovostno in karakterno odlično sodi v našo ekipo," je povedal direktor ljubljanske zasedbe Anže Ulčar.